Gość: fix IP: 89.174.255.* 10.10.08, 10:48 hip hip hura ja tam sie ciesze ze gordon i max zwyciezyli, riddicka lubie bardzo i blizej mu do gordona niz swiniopasa duka ktorego nie jestem w stanie zniesc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 11:37 wybitny wpis. przemyslenia edaktor ss miazdza. jak zawsze. ni wiem jak on to roi ale potrafi dostrzec rzeczy niedostrzegane dla innych. no i ten styl. nie wiem dlacgo, ale jest cholernie drazniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Na szybko 10.10.08, 12:01 Jak dla mnie to takie właśnie teksty jak twój są drażniące panie "m"... Wracając do tematu. Ja również cieszę się, że Max i Gordon wygrali, jedni z najlepiej przemyślanych i dopasowanych w tło fabuły gry postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Na szybko 10.10.08, 12:23 Ja nadakl uważam, że Duke vs Max powinien być finałem. Powinno się powiesić ludzi odpowiedzialnych za tworzenie drabinki Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Na szybko 10.10.08, 12:34 @rathreal - ej, grupy były losowane metodą bardzo losową nie nasza wina, że tak się ułożyło na MŚ w piłce kopanej też się czasem zdarza że dwóch faworytów spotyka się półfinale - i jakoś Platiniego nikt nie powiesił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 13:26 @rathreal - ej, grupy były losowane metodą bardzo losową nie nasza wina, że tak się ułożyło losowo to pojawiaja sie w miare rzyzwoite wisy na gamecorerze caly ten konkurs deathmach to akas bzdura zabaw dla przedszkolakow w stylu moj tata by pobil twojego bo ma wiekszy nos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xx Re: Na szybko IP: *.um.wroc.pl 10.10.08, 14:53 Panie "m" skoro GC tak Ci wadzi po wchodzisz na stronę i czytasz wpisy?nie podoba nie-nie czytaj. zostaw slad/komentarz ze sie nie podobało- trudno zniesie się. i Tyle. poczytaj sobie inne reportaże na innych stronach zamiast na GC wyładowywać frustracje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:05 to tu sa reportaze? gdzie bo przeczylem. slyszales cos na temat konstruktywnej krytyki? taka jest bardziej potrzebna zeby pan redaktrzy z gamecornera mogli sie wyrabiac bo na rzie to rzedszkole tu jest te komentarze ze jest super jak jest super jak nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupich nie sieją Re: Na szybko IP: *.umwd.pl 10.10.08, 15:15 Buahahaha, Pan "m" nie załapał się do składu redakcyjnego GC i teraz wyładowuje swoje frustracje na forum. Ytz patetyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:31 rozgryzles mnie hyba sie ze wstydu spale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga Re: Na szybko IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 00:13 ale tak to wlasnie wyglada Ew. jakis psychol z ciebie, bo nikt normalny nie tracilby czasu na to co tutaj robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wolver_revolver Re: Na szybko 11.10.08, 04:33 A ja tam mysle ze komentarze "m" sa o tyle cenne, ze przeciez nie ma porzadnego forum bez zajadlego trolla ;] Odpowiedz Link Zgłoś