IP: 89.174.255.* 10.10.08, 10:48
hip hip hurasmile ja tam sie ciesze ze gordon i max zwyciezyli, riddicka lubie bardzo i blizej mu do gordona niz swiniopasa duka ktorego nie jestem w stanie zniesc.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 11:37
      wybitny wpis. przemyslenia edaktor ss miazdza. jak zawsze. ni wiem jak on to roi ale potrafi dostrzec rzeczy niedostrzegane dla innych. no i ten styl. nie wiem dlacgo, ale jest cholernie drazniacy.
    • dj_sasek Re: Na szybko 10.10.08, 12:01
      Jak dla mnie to takie właśnie teksty jak twój są drażniące panie "m"... Wracając do tematu. Ja również cieszę się, że Max i Gordon wygrali, jedni z najlepiej przemyślanych i dopasowanych w tło fabuły gry postaci.
    • ratheal Re: Na szybko 10.10.08, 12:23
      Ja nadakl uważam, że Duke vs Max powinien być finałem. Powinno się powiesić ludzi odpowiedzialnych za tworzenie drabinki tongue_out
    • slawomir.serafin Re: Na szybko 10.10.08, 12:34
      @rathreal - ej, grupy były losowane metodą bardzo losową smile nie nasza wina, że tak się ułożyło smile na MŚ w piłce kopanej też się czasem zdarza że dwóch faworytów spotyka się półfinale - i jakoś Platiniego nikt nie powiesił smile
    • Gość: m Re: Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 13:26
      @rathreal - ej, grupy były losowane metodą bardzo losową smile nie nasza wina, że tak się ułożyło smile

losowo to pojawiaja sie w miare rzyzwoite wisy na gamecorerze caly ten konkurs deathmach to akas bzdura zabaw dla przedszkolakow w stylu moj tata by pobil twojego bo ma wiekszy nos
    • Gość: Xx Re: Na szybko IP: *.um.wroc.pl 10.10.08, 14:53
      Panie "m" skoro GC tak Ci wadzi po wchodzisz na stronę i czytasz wpisy?nie podoba nie-nie czytaj. zostaw slad/komentarz ze sie nie podobało- trudno zniesie się.
      i Tyle. poczytaj sobie inne reportaże na innych stronach zamiast na GC wyładowywać frustracje.
    • Gość: m Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:05
      to tu sa reportaze? gdzie bo przeczylem. slyszales cos na temat
      konstruktywnej krytyki? taka jest bardziej potrzebna zeby pan
      redaktrzy z gamecornera mogli sie wyrabiac bo na rzie to rzedszkole
      tu jest te komentarze ze jest super jak jest super jak nie jest?
    • Gość: głupich nie sieją Re: Na szybko IP: *.umwd.pl 10.10.08, 15:15
      Buahahaha, Pan "m" nie załapał się do składu redakcyjnego GC i teraz wyładowuje swoje frustracje na forum. Ytz patetyk smile
    • Gość: m Na szybko IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:31
      rozgryzles mnie hyba sie ze wstydu spale
    • Gość: asga Re: Na szybko IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 00:13
      ale tak to wlasnie wyglada big_grin Ew. jakis psychol z ciebie, bo nikt normalny nie tracilby czasu na to co tutaj robisz.
    • wolver_revolver Re: Na szybko 11.10.08, 04:33
      A ja tam mysle ze komentarze "m" sa o tyle cenne, ze przeciez nie ma porzadnego forum bez zajadlego trolla ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka