Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - Wielki Finał

• Gość: alg Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.08, 23:30
      A mnie nawet bardziej od tego kto wygra tą edycję ciekawi kto weźmie udział w kolejnej. Może bohaterowie gier RPG np. Shepard vs Vault Dweller
    • Gość: brokilon Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.cust.tele2.pl 11.10.08, 01:02
      Hm, po pierwsze primo, jak ktoś ma zainstalowane kilka przeglądarek, a ja mam na przykład 3, to może sobie zagłosować parę razy, ja na przykład zagłosowałem sobie 3 razy (oczywiście w ramach testu, a nie po to by nagiąć prawdziwy wynik deathmatch'u ;>wink. (Już teraz wiem, dlaczego w finale jest jakiś marny Freeman, a nie Riddick. wink)
      Po drugie primo, właśnie a propos Gordona Freeman'a. Jako bohater jest beznadziejnie bezbarwny. Grając w Half Life'a czułem się trochę jak w starych grach, gdzie niezidentyfikowany byt za pomocą celownika eksterminował przeróżne kreatury, np. kaczory.
      No i po trzecie primo - ultimo - wracając do tego wpisu, że niby tutejsi czytelnicy wolą zwykłych koleżków rzuconych w wir niesamowitych wydarzeń. Niech będzie, że większość takich preferuje, ale przecież nie wszyscy! Wiele głosów padło na herosów z krwi i kości, dlatego proszę nie pisać, że: wolicie everymanów! Protestuję!
    • Gość: Kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:05
      Ja bym chciał takie turnieje jak:
      - deathmatch Kobiet (np. Blood Rayne, Lara Croft)
      - deathmatch Asystentek/ów (np. Alyx, Mona Sax)
    • wolver_revolver Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 05:11
      A ja mysle ze z postacia taka jak Max utozsamic sie ciezko - a to ze wzgledu na upierdliwy klimat Noir calej gry ktory jak dla mnie ją (i Maxa) skategoryzowal jako "groteskowe i przerysowane" smile
      Oczywiscie swietny bullet time + nasycenie akcji przykuly mnie do monitora na dlugie godziny - ogolna "miodnosc" gry 666/10 smile
      Tym nie mniej protagonista Max... jakos mi nie podszedl.

Rid: w wybitnym filmie "Doom" jest minutka czy dwie FPP big_grin
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 09:29
      @volvi revolvi

Ja wiem że tam była minutka czy dwie tego widoku..
      Ale mi chodziło o cały film big_grin

• Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 09:53
      Cholera, 10 głosów tongue_out
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 10:18
      Tylko ??
      Ma być 100 wink
      Zabić kalekę Maksiunia hehehe
    • shadow493 Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 11:08
      Po co pisać czy wygra Gordon czy Max. I tak wiadomo ,że wygra Payne bo przy maksymalnej dawce bólu zmiażdży Freemana i jego Łom. Prawo Łoma mówi : Ciało uderzone łomem nie ma prawa wstać, natomiast prawo Payne mówi : Podejdź z Łomem ,a odstrzelę ci Łeb...Kto wygra? tongue_out
    • Gość: kamcio Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:59
      max wygra ale narazie przegrywa 3 glosami
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 12:01
      More than Freeman guys !!!!!

MORE !!!!!!!!!!
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 13:17
      shit, fifty fifty jak mowia amerykanie!smile
    • Gość: ??? Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:20
      kiedy zakończenie finału?
    • Gość: kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:50
      ponoć w poniedziałek (w południe?)
    • Gość: Kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:56
      shadow493 --> Ja znam 2 prawa łOHMA:
      1. prawo łOHMA: Każda Ohma siedzi w Doma.
      2. prawo łOHMA: Nie wychodź z Doma bez Łoma!

niech żyje łOHM! (pl.wikipedia.org/wiki/Georg_Ohm nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wytrych)
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 16:23
      To normalnie ze ślunska text wink

Ślonzoki pozdrawjajóm Cało polska !!!!
    • Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.winn.cable.ntl.com 11.10.08, 17:09
      wezcie przerobcie w koncu strone. Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl (np. popcorner, deser, i inne pierdoly)
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 17:23
      Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl

---

kiedy my też jesteśmy stronką gazet.pl... poza tym jak mieli byśmy przerobić stronkę? Masz jakieś fajne pomysły? Na pewno weźmiemy je pod uwagę, serio.

Ad rem - dammit, po równo chłopaki mają, 318 do 319...
    • narsereg Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 17:52
      323 do 322 to dopiero ostra i wyrównana walka
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 19:12
      334 - 331 dalej dalej nogi Gadżeta smile
    • Gość: gosc Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 19:21
      3 glosy różnicy
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 20:08
      Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl (np. popcorner, deser, i inne pierdoly)
      --
      naprawde szablon wplywa na bycie powaznym? hmm.

poza tym, cytujac klasyka: ten szablon obsługuje miliony zadowolonych userow. nie ma powodu, zeby cos zmienia.c
    • Gość: PauL Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:14
      Dawaj Max jeszcze tylko 8 głosów ;]
    • Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 78.144.38.* 11.10.08, 20:42
      Ciekawi mnie, czy caly ten emocjonujacy pojedynek nie jest wyrezyserowany. smile Komon, ludzie, przeciez to najbardziej "poprawny politycznie" przebieg rozgrywki - wygra koles z gry "bardziej klasycznej", ale bardzo niewielka roznica punktow, tak zeby wielbiciele Maxa sie za bardzo nie rzucali.
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 21:38
      Ciekawi mnie, czy caly ten emocjonujacy pojedynek nie jest wyrezyserowany

---

hehe, jestem spiskowcem, jestem spiskowcem smile a przynajmniej posądzają mnie o spisek smile
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 21:42
      No i kapa uncertain

My tu się podniecamy a to Radek i Sławek bawią się naszymi uczuciami hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka