Gość: alg Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.xdsl.centertel.pl 10.10.08, 23:30 A mnie nawet bardziej od tego kto wygra tą edycję ciekawi kto weźmie udział w kolejnej. Może bohaterowie gier RPG np. Shepard vs Vault Dweller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brokilon Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.cust.tele2.pl 11.10.08, 01:02 Hm, po pierwsze primo, jak ktoś ma zainstalowane kilka przeglądarek, a ja mam na przykład 3, to może sobie zagłosować parę razy, ja na przykład zagłosowałem sobie 3 razy (oczywiście w ramach testu, a nie po to by nagiąć prawdziwy wynik deathmatch'u ;>. (Już teraz wiem, dlaczego w finale jest jakiś marny Freeman, a nie Riddick. ) Po drugie primo, właśnie a propos Gordona Freeman'a. Jako bohater jest beznadziejnie bezbarwny. Grając w Half Life'a czułem się trochę jak w starych grach, gdzie niezidentyfikowany byt za pomocą celownika eksterminował przeróżne kreatury, np. kaczory. No i po trzecie primo - ultimo - wracając do tego wpisu, że niby tutejsi czytelnicy wolą zwykłych koleżków rzuconych w wir niesamowitych wydarzeń. Niech będzie, że większość takich preferuje, ale przecież nie wszyscy! Wiele głosów padło na herosów z krwi i kości, dlatego proszę nie pisać, że: wolicie everymanów! Protestuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 01:05 Ja bym chciał takie turnieje jak: - deathmatch Kobiet (np. Blood Rayne, Lara Croft) - deathmatch Asystentek/ów (np. Alyx, Mona Sax) Odpowiedz Link Zgłoś
wolver_revolver Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 05:11 A ja mysle ze z postacia taka jak Max utozsamic sie ciezko - a to ze wzgledu na upierdliwy klimat Noir calej gry ktory jak dla mnie ją (i Maxa) skategoryzowal jako "groteskowe i przerysowane" Oczywiscie swietny bullet time + nasycenie akcji przykuly mnie do monitora na dlugie godziny - ogolna "miodnosc" gry 666/10 Tym nie mniej protagonista Max... jakos mi nie podszedl. Rid: w wybitnym filmie "Doom" jest minutka czy dwie FPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 09:29 @volvi revolvi Ja wiem że tam była minutka czy dwie tego widoku.. Ale mi chodziło o cały film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 09:53 Cholera, 10 głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 10:18 Tylko ?? Ma być 100 Zabić kalekę Maksiunia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 11:08 Po co pisać czy wygra Gordon czy Max. I tak wiadomo ,że wygra Payne bo przy maksymalnej dawce bólu zmiażdży Freemana i jego Łom. Prawo Łoma mówi : Ciało uderzone łomem nie ma prawa wstać, natomiast prawo Payne mówi : Podejdź z Łomem ,a odstrzelę ci Łeb...Kto wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamcio Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:59 max wygra ale narazie przegrywa 3 glosami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 12:01 More than Freeman guys !!!!! MORE !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 13:17 shit, fifty fifty jak mowia amerykanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:20 kiedy zakończenie finału? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:50 ponoć w poniedziałek (w południe?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:56 shadow493 --> Ja znam 2 prawa łOHMA: 1. prawo łOHMA: Każda Ohma siedzi w Doma. 2. prawo łOHMA: Nie wychodź z Doma bez Łoma! niech żyje łOHM! (pl.wikipedia.org/wiki/Georg_Ohm nonsensopedia.wikia.com/wiki/Wytrych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 16:23 To normalnie ze ślunska text Ślonzoki pozdrawjajóm Cało polska !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.winn.cable.ntl.com 11.10.08, 17:09 wezcie przerobcie w koncu strone. Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl (np. popcorner, deser, i inne pierdoly) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 17:23 Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl --- kiedy my też jesteśmy stronką gazet.pl... poza tym jak mieli byśmy przerobić stronkę? Masz jakieś fajne pomysły? Na pewno weźmiemy je pod uwagę, serio. Ad rem - dammit, po równo chłopaki mają, 318 do 319... Odpowiedz Link Zgłoś
narsereg Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 17:52 323 do 322 to dopiero ostra i wyrównana walka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 19:12 334 - 331 dalej dalej nogi Gadżeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 19:21 3 glosy różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 20:08 Jesli chcecie byc traktowani chociaz w polowie powaznie to przezstancie uzywac szablonu ktorego uzywaja wszystkie stronki gazet.pl (np. popcorner, deser, i inne pierdoly) -- naprawde szablon wplywa na bycie powaznym? hmm. poza tym, cytujac klasyka: ten szablon obsługuje miliony zadowolonych userow. nie ma powodu, zeby cos zmienia.c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PauL Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:14 Dawaj Max jeszcze tylko 8 głosów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 78.144.38.* 11.10.08, 20:42 Ciekawi mnie, czy caly ten emocjonujacy pojedynek nie jest wyrezyserowany. Komon, ludzie, przeciez to najbardziej "poprawny politycznie" przebieg rozgrywki - wygra koles z gry "bardziej klasycznej", ale bardzo niewielka roznica punktow, tak zeby wielbiciele Maxa sie za bardzo nie rzucali. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 11.10.08, 21:38 Ciekawi mnie, czy caly ten emocjonujacy pojedynek nie jest wyrezyserowany --- hehe, jestem spiskowcem, jestem spiskowcem a przynajmniej posądzają mnie o spisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 21:42 No i kapa My tu się podniecamy a to Radek i Sławek bawią się naszymi uczuciami hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś