Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch - Wielki Finał

10.10.08, 13:52
wynikł mały problem z komentarzami, więc musieliśmy zrobić kasację - teraz już powinno być ok
Obserwuj wątek
    • Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 78.144.38.* 10.10.08, 13:54
      Jesli cipciunia Freeman wygra z zabijaka Maxem, to cos bedzie stanowczo nie w porzadku. tongue_out
    • Gość: rev Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 14:01
      oczywiscie, ze Max, na niego nie ma mocnych
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.k2.pl 10.10.08, 14:03
      bojkotuje nie ma duka nie głosuje
    • Gość: a Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.opegiek.com.pl 10.10.08, 14:26
      Max podobno juz sie poddal... feeman nawet łomika nie zdazyl wyciagnac !
    • Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 80.51.232.* 10.10.08, 14:28
      ciekawe dlaczego kasacja byla zniknal moj zaje...sty komentarz ktory powalil redatorka
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 14:35
      To się pochwal M co takiego napisałeś. Chętnie przeczytam. W "mały problem z komentarzami" oczywiśćie nie wierzę ^^

Freeman wygra. To jest bardziej niż oczywiste. Wasz maxowy fanbojizm tu nie pomoże, bo na ŁOMA nie ma mocnych ;p
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 10.10.08, 14:53
      W "mały problem z komentarzami" oczywiśćie nie wierzę

---

oczywiście nie musisz, każdy kto próbował przez pierwszą godzinę dodać komentarz do notki, wie, że się nie dało - i można to było naprawić tylko przez reset newsa
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 14:57
      to była tylko podpucha Panie Redaktorze wink
    • Gość: m GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:01
      buhaa jak nie bylo mozna jak ja zamiescilem komentarz i nie by to
      jedyny
      proonuje skorzystac z internetowego generatora tekstow glupawyc
      ktorego panredaktor korzysta oze wyjdie cos sensowniejszego w
      tlumczeniu bo na razie to zal.pl
    • Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.k2.pl 10.10.08, 15:11
      przez chwile wywalało komunikat za dużo wielkich liter w temacie czy coś w ten deseń i nie dało się wysłać komentarzy no ale już się da jak widać.
    • Gość: sadder Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 15:13
      M --> odwołuję, co napisałem. Już nie chce czytać twoich komentarzy. Dzieciom neo dziękujemy.
    • Gość: m GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:16
      ie hcesz zytac oich komentarzy? ae miliony chca ty przeciwkomiliono
      kto wygra? nie panimaju to wykute jest w kamiennych tabicach
      niprawda paie redaktorze ss?
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 10.10.08, 15:19
      ie hcesz zytac oich komentarzy? ae miliony chca ty przeciwkomiliono
      kto wygra? nie panimaju to wykute jest w kamiennych tabicach
      niprawda paie redaktorze ss?

---

"Agresja, skrajne ignorowanie zasad ortografii i przechwalanie się - to główne cechy internetowego pieniacza."

ciekawy artykuł o internetowych trollach

technologie.gazeta.pl/technologie/1,81010,5662826,Trolle___internetowi_pieniacze.html
    • ratheal Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 10.10.08, 15:51
      jeśli wygra freeman przestanę czytać komenty na GC >.>
    • Gość: m Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 80.51.232.* 10.10.08, 15:59
      fajny artykul dieki za link czy teraz przeczytam agecornere jakies sensowne rzeczy a nie teksty o peereowsi pocuiu humoru?
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.hardcom.3s.pl 10.10.08, 16:13
      Ja postawiłem na Gordiego bo Max biega jakby mu ktoś w portki narobił big_grin
      Wczoraj zainstalowałem 2 i zaraz potem dałem uninstall uncertain
      Nie w moim guście ta gra.A HL2 mam ciągle na kompie big_grin
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 10.10.08, 16:36
      w miarę równo chłopaki idą smile mają cały weekend, żeby się bić - finał kończymy w poniedziałek, gdy zacznie się druga edycja Deathmatcha
    • Gość: el Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: 212.76.37.* 10.10.08, 16:45
      zdecydowanie max. to facet z głębią i charakterem a nie pusty freeman który nawet słowem sie nie odezwał w żadnej grze uncertain
    • Gość: kazioo Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 16:46
      Jeśli wygra laluś Max Payne, zbojkotuję GC >.>

wink
    • Gość: :D Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.opegiek.com.pl 10.10.08, 16:49
      Max payne nie wygra.. on ciagle ma problemy z psychika po tym jak zabili mu rodzine.. chlopak nie da rady i styki juz mu puszczaja... to ze jest w finale to chyba dzieki tym co mu wspolczuli tragedii i na niego glosowali... niestety zarty sie skonczyly.
    • radek.zaleski Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał 10.10.08, 16:54
      Jeśli wygra laluś Max Payne, zbojkotuję GC >.>
      --
      na szczęście mam dostęp do panelu admina. w ostatniej chwili może zdarzyć się "cud nad urną".
    • Gość: :D Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.opegiek.com.pl 10.10.08, 17:02
      Max ma zeza !!
    • Gość: PauL Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:03
      ;] Do finał powinien wyglądać tak : Max Payne vs. Frank Castle (punisher) ;D
    • Gość: :D Re: GameCorner Deathmatch - Wielki Finał IP: *.opegiek.com.pl 10.10.08, 17:06
      Max ma zeza !!Gordon nigdy nie potrzebowal zadnego bullet time !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka