Dodaj do ulubionych

Fallout 3 - bardzo słaby?

• bad_puppy Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 11.10.08, 09:31
      Jeden wielki LOL.
      Ciekawe skad sie tutaj nabrało tyle watpliwego pochodzenia komentarzy które besztaja GC za wrzucenie czyjejs opinii do newsa, a za uzasadnienie podaja fakt ze autor posiadał wersje piracka. Obłuda i argumentacja godne srodowiska radiomaryjnego. Chyba ktos tutaj nie moze moze zniesc faktu ze gra juz sie nie sprzeda tak dobrze po tym jak PRAWDA wyjdzie na jaw. Tylko ze prawde mozna było juz dawno wyłapac z zapowiedzi i przecieków i nie jest zadnym zaskoczeniem ze Fallout 3 wreszcie oficjalnie okazał się glupawą łupaniną bez kszty wyrafinowania.
    • Gość: lol Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.chello.pl 11.10.08, 09:51
      ciekawa debata? Dziecko nawet wie, że wystarczy zapodać temat Fallouta 3 albo PC
      vs. konsole, a komentarzy uzbiera się 100. Panowie redaktorzy z GC też to
      wiedzą, więc przy swej impotencji posiłkują się tymi protezami. Niestety, GC to
      nie pomoże.
    • Gość: Zadek Ralewski Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.toya.net.pl 11.10.08, 10:15
      @ lol - amen bracie!
    • Gość: Rid Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.hardcom.3s.pl 11.10.08, 10:22
      LOLAMENBRACIE ??
      Niezły tekst haha
    • Gość: Gringo Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: 80.51.36.* 11.10.08, 10:50
      Ścieranie się przedstawicieli dwóch serwisów to mało ciekawy temat.wink Jak widać komentarze dotyczą Fallouta 3 nie poczynań serwisu więc wszystkie lole i zadki są nie mało trafione. Kultury wam brakuje czy jak. Przyjść i jechać serwis pod jakim newsem... Żenada Takich bagienek i międzyserwisowych bójek widziałem już setki. Nudne to się robi. Wiekszość serwisów zamieszcza tylko grzeczne, głupawe i wtórne recenzje z oceną 10 dla Fallouta. Ten przynajmniej pokusił się o inny rodzaj podania informacji. ale pewnie ten zapluty pirat kłamie. Bo oni wszyscy kłamią. Tylko gazety za 15 zł mówią prawdę.
    • Gość: upup Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:10
      @yyy

"Poza tym jest mod do F i dziala w 1024x768 i wyglada LADNIE. Ale j/w nie o grafe chodzi, bo F3 tez ma ladna."

Możesz podać nazwę? Gram w F. odkąd pamiętam i nigdy nie słyszałem o czymś takim, chętnie bym to wypróbował.

• Gość: Gość Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:11
      Heh - i tak większość z was zagra w F3 ! (nie oszukujcie się).
      A co do opinii piratów - rozumiem gdyby to były opinie zbiorowe ! (100 osób) : wtedy można by wywnioskować, że ileś % osób oceniła grę średnio.
      A dostajemy dwa ambitne komentarze 2 piratów, którzy ściągają grę jedna za druga ... n/c
      Topic do kosza - może jeszcze podajmy linki ? :<
    • Gość: upup Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:13
      OK, znalazłem coś, to chyba to?

www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=658
    • Gość: upup Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:16
      @Gość

Oczywiście, że jakieś 99,9% z nas zagra w F3, co to w ogóle za idiotyczny "argument"? Ja też, chociaż nie spodziewam się niczego poza FPS/TPS z elementami cRPG i sztywnymi dialogami. Żeby coś oceniać, trzeba to sprawdzić, więc...
    • Gość: Gość: d Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.jkns.pl 11.10.08, 11:24
      k.. to k.. tamto,są gusta i gusta więc poczekamy zobaczymy.

Kurde te xboxy mnie wkur..

PC Rulez
    • Gość: yyy Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 11:41
      upup : to moje sie nazywa Fallout2_Resolution_Patch_v1.6
    • Gość: yyy Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 11:43
      F1 - www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1169
      F2 - www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1168
    • radek.zaleski Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 11.10.08, 13:05
      Łatwo rzucać oskarżenia, ale akurat na Waszym miejscu byłbym bardzo ostrożny.
      --
      każdy rozumie słowo pisane tak, jak podpowiada mu serce. jeśli ktoś poczuwa się do bycia "naciskanym" - widocznie coś w tym jestsmile. nic nie poradzę na czyjąś smutną interpretację naszych luźnych rozważań o trudnych relacjach w biznesie growym.
    • Gość: dość Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:28
      Na przyszłość prosiłbym o redagowanie tego, co ma się znaleźć na stronie, bo odechciewa się czytać kiedy widzi się takie kwaitaki już w pierwszym zdaniu:
      "w sumie wciąga ale to temu, że nic lepszego nie mam"
    • Gość: don Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:58
      @d
      "Kurde te xboxy mnie wkur.."

bo?
    • Gość: gość Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 15:16
      ciekawe czy jak ukradną wam redakcyjne komputery też wrzucicie na stronę komentarz złodzieja: "słaba konfiguracja, nadają się tylko do pisania tekstów".
    • Gość: znow ja Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.chello.pl 11.10.08, 18:04
      temat bardzo, ale to bardzo z dupy. tresc - mierna. w zasadzie skladajace sie z cytatow.
    • Gość: znow ja Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.chello.pl 11.10.08, 18:10
      btw, na sajcie bethesdy sa juz wymaganie f3 w wersji na piece. moze nawet odpale lol
    • kretynofil Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 12.10.08, 09:52
      To i ja sie dorzuce smile

Po pierwsze, F3 moze byc dobra gra. Nie wiem, zagram, zobacze. Prawda jest ze pierwsze Fallouty byly naprawde dobrymi, przemyslanymi grami - trudno walczyc z sentymentem.

Po drugie, nie zgadzam sie ze Bethesda nie ma doswiadczenia w tworzeniu gier o doskonalym, postapokaliptycznym klimacie. Polecam te dwa linki:

www.mobygames.com/game/dos/terminator-future-shock

www.mobygames.com/game/dos/skynet

Ja wiem ze to inny zespol byl, inni ludzie - ale trzeba im przyznac, na swoje czasy to byly gry rewolucyjne, a klimat wylewal sie z kazdego pixela na ekranie.

Po trzecie drazni mnie to cale najezdzanie na 2D i izometrie. Trzeba byc naprawde uposledzonym, zeby nie dostrzegac tego ze gry w 2D starzeja sie dziesiec razy wolniej. Porownajcie screeny z ponizszych dwoch gier:

www.mobygames.com/game/windows/planescape-torment/screenshots

www.mobygames.com/game/windows/aliens-versus-predator/screenshots

Obie gry pochodza z 1999 roku. Ktora wyglada lepiej?

Izometria - akurat uwazam ze to tez bardzo dobry pomysl. Jakis czas temu przeszedlem z wielka przyjemnoscia Killzone: Liberation na PSP i pogralem troche online. Poziom taktyczny rozgrywek bije na glowe wszystkie BF, CS itd. - i to nawet jesli gra sie z nowymi graczami.

www.mobygames.com/game/psp/killzone-liberation

Co ciekawe, ide o zaklad ze ta gra wizualnie tez sie nie zestarzeje, mimo ze jest 3D smile

Podsumowujac - dajcie sobie spokoj z wychwalaniem 3D, bo to przesada, gry w 3D z 2003 roku draznia pixeloza znacznie bardziej niz 2D z 1998; odczepcie sie od izometrii, bo w wielu grach zdaje egzamin duzo lepiej niz FPP/TPP (chyba tylko zwykle shootery powinny byc tak robione); od F3 narazie sie odczepcie, bo moze bedziecie musieli odszczekac Wasze zarzuty.

Pozdrawiam!
    • Gość: kamcio Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:03
      komu by się chciało to wszystko czytać
    • trupiec Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 12.10.08, 13:23
      Pojęcia nie mam. Ale strzelałbym, że komuś kto boi się ignorancji. Możliwe, że komuś kto zwyczajnie chce poznać czyjeś zdanie..? To tylko luźna spekulacja. Ale wydaje mi się, że temu ''komuś'' kto zwyczajnie czuje idee wypowiedzi w komentarzach wynikającej z czytania ze zrozumieniem.
    • Gość: Kirk Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.softlab.gda.pl 12.10.08, 13:37
      Cytowanie piratów? Nie zagalopowaliście się nieco??
    • slawomir.serafin Re: Fallout 3 - bardzo słaby? 12.10.08, 14:23
      Cytowanie piratów? Nie zagalopowaliście się nieco??

---

tak dokładniej to cytujemy naszego czytelnika, który zacytował pirata smile jeśli to komukolwiek robi jakąś różnicę smile
    • Gość: Anonim z Zony Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.hsd1.il.comcast.net 12.10.08, 15:11
      tak dokładniej to cytujemy naszego czytelnika, który zacytował pirata smile jeśli to komukolwiek robi jakąś różnicę smile

Tłumaczenie dorównuje poziomowi cytatu.
      Może jeszcze dorzucicie linka do torrenta do kompletu.
    • Gość: mugen Re: Fallout 3 - bardzo słaby? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 12.10.08, 16:20
      licza sie fakty a nie jęki dziwnych ludzi którzy udają że opinia pirata to wg nich gorsza opinia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka