Gość: Emjoot IP: 193.200.216.* 20.11.08, 16:04 Z całym moim szacunkiem i miłością dla JA, zagłosowałem na Cywilizację, która jest w moim odczuciu grą lepszą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ohr Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.gsz.pl 20.11.08, 16:13 a zeby wan na zlosc zrobi to na civ nie glosowalem... pewnie i tak wygra, ale co mi tam Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 20.11.08, 16:14 Cywilizacja oczywiście Ojj w finale będzie trudny wybór. A tak przy okazji powinniście zrobić później Deathmatch'e "Najlepsza bohaterka gry komputerowej"(Chociaż akurat tutaj miss Croft nie ma konkurencji ), "Najlepsza strzelanka" (Choć i tak mój ulubiony "Quake 3" w dzisiejszych czasach miałby małe szanse) oraz "Najlepsza przygodówka" (Ciekawe czy "The Longest Journey" dałoby sobie radę z Sybershitem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.k2.pl 20.11.08, 16:15 ciężki wybór jak cholera, oddałem głos na JA mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khai Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 16:20 najlepsza przygodowk(i)a to seria konczaca sie na monkey island ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 193.200.216.* 20.11.08, 16:27 @khai: O tak, z przygodowek to Monkey Island rządzi, a ciekawe ile osob z mlodszego pokolenia zna te gre i gralo? Lezka sie w oku zakrecila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 16:58 Z braku "Master of Magic" wygrać ma HoM&M. Największym rywalem "herosów" będzie jest dziecko Sida Meiera, dlatego na przekór głosuję na Jagged Aliance ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mv Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 89.174.58.* 20.11.08, 17:02 Wczoraj spędziłem sobie pół nocy przy freeciv (zasady civ 1). o trzeciej wywaliłem grę do kosza. to już nie to. brakowało mi wszystkich przerywników z klasycznej "jedynki". A w freeciv na zasadach civ2 nie da się grać. komputer oszukuje i zabudowywuje cały świat szybciej niż ustawa przewiduje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.k2.pl 20.11.08, 17:28 najlepsza przygodówka? Prisoner of Ice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghandi Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 62.49.232.* 20.11.08, 17:47 Cywilizacja nie ma sobie rownych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrewqd Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.ghnet.pl 20.11.08, 17:54 tylko CIV Odpowiedz Link Zgłoś
igi10 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 20.11.08, 18:13 ja zagłosowałem na CIV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL^^ Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 18:28 Jagged rządzi. Pomimo wyniku i tak będzie najlepszą strategią w mojej karierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 18:48 Jagged. Chociaz szczerze mowiac, glos powinny otrzymac obie gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han solo Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.sds.uw.edu.pl 20.11.08, 19:12 Z dwóch ulubionych gier (CC i JA) głosowałem w eliminacjach na JA, to teraz też JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trabant Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 19:34 jedziemy na JA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 20:17 Uwielbiam JA, ale Civ uwielbiam bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymx Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 20:43 JA i jeszcze raz JA Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 20.11.08, 20:58 JA wygrywa z Civilisation? Ludzie coś jest nie tak! xD Ja miałem mieć trudny wybór w finale, a jeśli finał będzie JA vs. HOM&M to(mimo, że lubię serię JA) nie będę się nawet zastanawiał i na HOM&M zagłosuję xD Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 20.11.08, 21:19 Mój głos na Cywilizację. Zaskakujący wynik tego starcia, swoją drogą. Nie spodziewałbym się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarząbek Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.08, 21:32 Civilisation jest genialne, więc jak określić Jagged Alliance na którego zagłosowałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gman Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.icpnet.pl 20.11.08, 22:52 obojętnie kto to wygra i tak zagłosuje na HOM&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scavenger Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: 193.138.241.* 20.11.08, 23:04 JA wygrywa z Cywilizacją?? Czy ktoś upadł na głowę? To prawie tak szokujący wynik jak zwycięstwo Final Fantasy z Falloutem. Odpowiedz Link Zgłoś
bajus Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja 20.11.08, 23:20 Przy obu grach spedzilem mnostwo czasu, CIV jest Wielka gra, ale JA ma to cos. zdecydowanie JA2 to juz nie bylo to. niestety. moj glos poszedl na JA (szkoda, ze nie ma w rywalizacji Transport Tycoon'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch - Półfinał: Cywilizacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:32 Zagłosowałem na Civ - za te wszystkie godziny spędzone na podbijaniu świata i sprawdzaniu jaki to jeszcze tytuł przy retirement można otrzymać Ale i tak wygra HoMM za świetną grywalność, hot seata ("gorące pośladki" ) i te godziny spędzone na czekaniu "na tego łepka co bitwy rozgrywa a mi się nudzi" Odpowiedz Link Zgłoś