Gość: Tran IP: *.acn.waw.pl 21.11.08, 16:27 HoMM. Moze nie najswietniejsza strategia turowa jaka stworzyl czlowiek, ale nie ma innej gry tak bliskiej memu sercu /sie rozowo zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ramazith Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.axit.pl 21.11.08, 16:33 Oczywiście, że Cywilizacja. Jeśli ktoś głosuje inaczej to jest id... ekhem, no nieważne. Herosi też oczywiście spoko są, ale Cywilizacji do pięt nie dorastają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niekumaty Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.icpnet.pl 21.11.08, 16:34 Król może być tylko jeden i w tym wypadku jest to Archibald. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.k2.pl 21.11.08, 16:34 zdziwienia nie będzie jak powiem, że HoMM za pierwsze 3 części przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 16:36 HoMM to chyba jedyna strategia którą byłem w stanie obserwować z boku - jak gra kolega. więc oddałem głos ale grać w to i tak się nie odważę (jak i w żadną strategię), bo znam lepsze środki usypiające :] BTW - do jakiej kategorii gier można zaliczyć starych "Commandos" od Eidos? bo (zadziwiające wiem) w to grałem nawet dość długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.static.luxdsl.pt.lu 21.11.08, 16:38 obie gierki super, ale Herosy wygraja, sa gra prostsza i trafiaja do wieksze go kregu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: 193.200.216.* 21.11.08, 16:40 obie gierki super, ale Herosy wygraja, sa gra prostsza i trafiaja do wieksze go kregu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.k2.pl 21.11.08, 16:43 sorry ale co jest skomplikowanego w Civce ? poruszanie jednostek czy wybór technologii? dopiero na wysokich poziomach trudności zaczynają się schody ale na Chieftan czy Warlord każdy skończy Civ bez wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F 21.11.08, 16:47 Cywilizacja. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diov Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 21.11.08, 16:49 @don Comandosi to gra logiczna Odpowiedz Link Zgłoś
goku94 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F 21.11.08, 16:51 Trudny wybór. Ale jednak HoM&M - spędziłem przy tej grze więcej czasu niż przy "Cywilizacji" no i najważniejsze - grałem we wszystkie gry z serii(w najnowszą Civ już nie grałem) i wszystkie(poza HoM&M4) były świetne! Nie wspominając już o tym, że to chyba jedyna gra w którą może grać praktycznie cała rodzina niezależnie od wieku czy płci Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F 21.11.08, 17:13 sorry, ale prz HOMM3 spędziłem dosłownie LATA (te partyjki na jednym kompie a potem WOG...) a w civ to najwyżej miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
igi10 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F 21.11.08, 17:18 Zagłosowałem na "hirołsów" pamietam jak sie w to za mlodu grało. A za najlepszą częć uwazam czwórkę (tak nie pomylilem się) ona miala dla mnie to cos. A CIV też jest grą genialną i sie wahałem z wyborem ale HOM&M wygrali ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kds71 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F 21.11.08, 17:20 HOMM dla mnie to tylko multiplayer i granie na Hot Seat, za to przy Cywilizacji siedziałem godzinami, zaczynając od pierwszej części (jeszcze na Amidze). Prawdopodobnie HOMM jednak wygra, szkoda trochę Jak dla mnie to finał powinien być UFO vs Civ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arc Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.xdsl.centertel.pl 21.11.08, 17:28 Heroes of Might and Magic! Tylko i wyłącznie III to mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.ghnet.pl 21.11.08, 17:30 CIV HOMM to pedalska niestrategia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.pl 21.11.08, 17:45 Cała strategia cywilizacji podchodzi 3 dzikusów z pałami kontra 3 lwy i raz jeden gine raz drugi na okrągło! Głos na heroes'ów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dRknur Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.centertel.pl 21.11.08, 17:45 Tylko herosi potem fallout 2 , baldurs gate,hevenly sword , god of war 2,nfs o potem dlugo dlugo nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dhdrh Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 17:56 Najlepszą grą strategiczną zostanie gra nie będąca strategią. Co za dureń wsadził Herosów do tego rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rale777 Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:01 HOMM wszystkie części wymiatają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.ghnet.pl 21.11.08, 18:08 CIV wszystkie części wymiatają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.ghnet.pl 21.11.08, 18:11 w HOMM pare razy pogralem, sam i HS, ale w zasadzie nie wciaglela mnie ta gra. A w CIV to gralo sie i gra godzinami, a w CIV2 tez sie gralo w trybie HS cale nocki w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 18:41 Heroesi, są świetni, granie multiplayer zwiększa czytelnictwo (coś trzeba robic czekając az 3 kumpli skończy swoje tury). Głównie część trzecia (2. gralem, nie była zla, ale mniej mi się podobała), najlepiej jak jeszcze z dodatkiem In the Wake of Gods (nieoficjalnym). Oczywiście lubię Civa (szczególnie część drugą), ale jeśli nie uznajemy AC jako Civa, to Cywilizacja jest dla mnie jedynie grą wyjątkową i rewolucyjną, ale to Herosi są bardziej grywalni. Zresztą jak już pisałem: AC poziomem zmiata wszystkie Civy (nie będąc tak rewolucyjną), i nie wiem czy jest lepsze niż HoMM (ciężko stwierdzić, rzucałbym chyba monetą, albo oddał po 1 głosie na każde), ale Civ z HoMM nie może sie równać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scavenger Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: 193.138.241.* 21.11.08, 19:03 Cywilizacja. HoMM przegrywa, bo ma gorsze sequele - czwórka i piątka są słabe, podczas gdy każda część Cywilizacji wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: GameCorner Deathmatch Strategiczny - Wielki F IP: *.chello.pl 21.11.08, 19:08 jak dla mnie to heroes to nie jest strategia Odpowiedz Link Zgłoś