Dodaj do ulubionych

Dead Space - recenzja

• d_pawel Re: Dead Space - recenzja 30.11.08, 21:25
      Mi ten etap poszedł w miarę gładko, za pierwszym razem. Pamiętajcie że LPM = strzał z lewego działa, PPM = strzał z prawego, oba = strzał z obu.
    • Gość: xx Re: Dead Space - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:29
      He udało mi sie ale powiem wam ze ja gram w wersje na x360 wiec musisz sie nieźle nakęcic gałką zajeło mi to godzinkewink
    • Gość: crazy ali Re: Dead Space - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 01:21
      Buraku!!! buraku powiadasz! Zycha dawaj siekiere bo nie wytrymam tej obrazy. ha ha Człowieku(30.11.08, 10:38 gosc) luz. By uspokić twoje poczucie graczo-moralności powiem ci, że nie zainstalowałem tej gry i nie zamierzam w nią grać. To nie moje klimaty. Te wszystkie obleśne pokraki i ten reizentowy styl.
      Chciałem zobaczyć jak zareagują na moją wypowieć fanboye DS'a. Spoko to fajna gra sądząc z video i recek.
      A zaraz przeciesz naskoczą jeszcze na mnie za piracenie, co robić? Powiem wam szczerze nie obchodzą mnie czyjeś osądy. Pirace ale i kupuje gry.(za własną maniete a nie rodziców smarki) Ostatnio kupiłem fallout'a 3 zamówiłem go przed polską premierą. A wy macie czyste rączki. Sory do konsolowców się niezwracam bo oni niemogą piracić. Ach ta krótka smycz M-softu i Sony.
      ps. Pc wersja DS'a jest chyba ciut tańsza od konsolowej co nie. smile
    • Gość: j_uk_dev Re: Dead Space - recenzja IP: *.ukonline.co.uk 01.12.08, 01:54
      @d_pawel, no myszą na pewno prościej wink Ale gracze konsolowi raczej z tym etapem mieli nieco więcej kłopotu.
    • Gość: Truteń Re: Dead Space - recenzja IP: *.icpnet.pl 01.12.08, 03:32
      @RZ
      aha, rozważam wprowadzenie obowiązkowego logowania do komentarzy. dajcie znać czy to dobry pomysł.
      ---
      Dobry
    • Gość: gruz Re: Dead Space - recenzja IP: *.legnica.vectranet.pl 01.12.08, 12:06
      co by nie mówić o tej grze klimatem po prostu miażdży smile polecam każdemu kto potrafi odnaleźć się w konwencji horroru
    • Gość: Dorian Re: Dead Space - recenzja IP: *.tvgawex.pl 05.12.08, 12:39
      USG VALOR zostal wyrzniety w pien, poniewaz w kapsule ratunkowej polecial ten obcy co go zabic nie mozna (odradza sie co chwile). Jako ze Valor to maly statek (mniej ludzi)zabicie i zarazenie zolnierzy nie bylo takie trudne jak na ogromnym pelnym zakamarkow statku Ishimura. Takie jest wyltumaczenie na ostatnie zdania pana Pawła Płaza.
      • Gość: Gość Re: Dead Space - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 17:51
        mam pytanko:
        na YT widać filmiki w których bohater prowadzi żołnierzem
        (uniform) czy wiecie jak go zdobyć?
    • qwer10 Re: Dead Space - recenzja 27.04.09, 16:38
      "Jak wiemy USS Valor miał nam pomóc, ale niestety odebrał kapsułę ratunkową i załogę tego statku również wyrżnięto. I teraz pojawia się w mojej głowie pytanie, jak to możliwe? Statek wojskowy, lecący z ostrą amunicją i wiedzący co się dzieje na Ishimura (przynajmniej to można wywnioskować ze słów Kendry na koniec), daje się zaskoczyć jednemu stworowi?"

Nie wiem czy recenzent zauważył to podczas gry, ale nekromorfy bardzo dobrze radzą sobie w próżni kosmicznej. Ten jeden z kapsuły ratunkowej pewnie tylko narobił lekkiego zamieszania, a załoga Valora została wyrżnięta przez space-abordażystów. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka