Dodaj do ulubionych

GTA IV PC popsute - fani są wściekli

• Gość: Revo Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.magma-net.pl 08.12.08, 16:39
      Jeżeli ktoś jeszcze nie wie jak zapisywać grę w trybie offline to powiem jak - Włączcie GTA offline, przewincie pierwsze filmiki, tak żeby można było grę zacząć, połóżcie się do łóżka żeby włączyć zapis gry, pokaże się wam informacja o tym że nie jesteście zarejestrowani itd. Dajcie na "Yes" włączy się wam okienko z Windows Live i tam są dwie opcje - a mianowicie czy użyć istniejącego konta czy założyć nowe, dajcie na założyć nowe i stwórzcie konto offline i to wszystko. Później za każdym razem jak będziecie włączali grę to konto automatycznie się samo zaloguje.
    • Gość: Gość Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 21:31
      Mezoo napisał:
      "a ja mam viste ultimate, 4gb ram, gtx260 i chodzi na max detail przy 1920x1280!!! oraz nie zaliczylem ani jednego crasha, wiec ktos tu chyba nie umie gry zainstalowac - mowa o tych co maja problemy...."

Akurat Ci chodzi na full... Ja też mam 4gb ramu, cztero rdzeniowy procesor po 2.5ghz na rdzeń i podkręconego geforce280gtx i jakoś nie widzę, aby gra szła na full detalach... jak ustawie na full, to poprostu zaczyna lekko szarpać. A takie bajki że idzie na full itp. to se możesz kolega w szkole wciskać...
    • Gość: mant3z Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 80.50.237.* 09.12.08, 07:19
      Dzięki tajemniczy gościu za sprostowanie. Tak myślałem że mezoo ma małego!
      • gabi071984 Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 09.12.08, 13:48
        pobierzcie sobie GTA IV
    • Gość: Gość Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 20:57
      Ku... jego mać zabuliłem 150zł i ku... 2200zł za kompa (Intel Core 2 Quad, 4GB RAM, GeForce 9600GT na Viście) i ku... nadal ja pie... mać sie zacina!
    • Gość: michal Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:02
      zjebali sprawe i tyle
    • Gość: scoobie GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:06
      nie mam pojecie czym kierowali sie tworcy wydajac tak amlo zoptymalizowana
      wersje gta ale mam nadzieje ze jak najszybciej ukaze sie szumnie zapowiadany patch
      • Gość: mant3z Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 80.50.237.* 11.12.08, 07:13
        Pod ATI wyszły wczoraj nowe drivery 8.12.
        Dla mnie jako posiadacza 4870 to bardzo duża poprawa.
        Teraz w benchmarku mam średnio 36fps. Gra chodzi prawie idealnie płynnie.

Textury: medium
        Render: high
        Rozmywanie ukryte pod przyciskiem "P" mam włączone. (nie ma wzrostu klatek jak
        wyłączę!)
        VD: 30
        DD: 30
        Trafic: 30
        Shadows: 0 <drastycznie zwalnia gdy ustawisz np 3 (-5fps).
        Nagrywanie cutscenek mam wyłączone, jak włączę to -5fps.

Z tymi ustawieniami GTA wygląda rewelacyjnie no i w końcu można spokojnie i
        normalnie pograć, patch da tyle że pewnie shadows będę mógł sobie ustawić na
        lepsze jak i VD oraz DD.
    • Gość: Patrycjaa GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 88.220.115.* 11.12.08, 15:46
      Nie mogę włączyć grryy. To kopane połączenie z internetem.indifferent Głupia graa.!
      Rockstar skopało sprawee.! indifferent:\
    • Gość: Custom Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:09
      Sposób na GTA IV?

custom.site90.com/Wpisy/gta-iv-jednak-dziala-na-pc.html

Czytajcie i próbujcie. Pozdrawiam.
    • Gość: bradsmith1980@gmai Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 19:42
      kpicie czy o drogę pytacie? ja mam orginał od samego początku i nie mam najmniejszych problemów z zapisywaniem... bugi zdarzają się sporadycznie, że na przykład wbiję gościa w przystanek, budynek, czy samochód, ale nic poza tym... Najlepsza gra w historii!!!

Pozdrawiam. BS80
    • Gość: ??? Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: 83.143.100.* 13.12.08, 17:01
      Ludzie o co wam chodzi ta gra jest dobrze zrobiona, sa tylko 3 bledy ( bujajaca kamera, multiplayer i te zapisywanie w sieci , bo to jest bez sensu jak ktos nie ma internetu )
      A jesli chodzi o zacinanie to nie wina dobrej grafiki bo sa gry co maja duzo lepsza grafike od GTA IV np Wiedzmin lub Gothic 3...
      GTA IV zacina sie dlatego ze duzo sie w tej grze dzieje ( ludzie, samochody, swiatla, wiezowce, woda... )
      ja mam gre ustawiona na rozdzielczosci 1280 na 1024 75 hertz. Detale na hight i highest, nizej te kreseczki mam na 100, 100, 40 a ta pierwsza na 20...
      czyli gram prawie na najwyzszych detalach tej gry i rozdzielczosci (gra chodzi plynnie)
      A komputer mam taki: procesor intel core duo 2 2,2 karta graficzna geforce 8600gt 512mb 2gb ram dysk 256 gb windows xp sp3.
      Naprawde niewiem co wy macie do Rockstars...
      zrobili tylko 3 bledy.
    • Gość: GtaFan Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.master.pl 14.12.08, 13:45
      A co wy tam ludzie wiecie hahahaha zamiast rozczulać się i narzekać weźcie się w garść i kupcie sobie PS3 to idealne rozwiązanie gra kosztuje co prawda 199zł a warto nic nie zacina żadnych problemów i zajawka jest na 5+smile)) UWIELBIAM GTA III ma taki niepowtarzalny klimat gangsterski lecz IV wcale tak nie odbiega od poprzednika miasta są prze ogromne jest taki klimat jakiego oczekiwałem wiec GTA-owicze do roboty smile))
    • lucas730 Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 14.12.08, 23:41
      Co za badziewie . Szarpanie grafiki moge przeżyć , Na starym kompie grałem GTA 3 też szarpało ale jakos grałem . No ale z tym logowaniem do dowalili. Mi tam nic nie chodzi z gatunku Game for Windows (jeśli chodzi Multi) A to żeby zapisac gre trzeba sie zalogować co za debilizm . A juz miałem kupic GTA 4 już trzymałem w ręku ale jakos coś mnie tkneło i nie kupiłem i mam szczęście .
    • Gość: BUNCH Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.2-0.pl 15.12.08, 08:03
      KONIECZNIE! Dla fanów lub antyfanów (koniecznie!)
      Link: pl.youtube.com/watch?v=Q1ntOt_QEb0
    • Gość: Ktos napisal Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.centertel.pl 15.12.08, 13:22
      zainstalowalem gre lecz granie jest fatalne niewiem czy to z powodu mojego kompa chodz nie jest taki zly athlon 3.0 1.5gb ram gforce 7300gt 256mb.a problem mam taki ze podczs grania nic nie widac same kontury zero postaci jedynie dzwiek i tlumaczenie ale i tak lipa.prosze pomozcie
    • Gość: AHKrzych Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 11:07
      Heh u mnie też GTA4 jest spier**** gram w FC2 Crysis na full detalach a ten shit od R* na low ma 10-20 fps.
      Ale nie załamuję się aż tak mocno. poczekam 1-2 miechy na łatkę i tyle smile
    • Gość: growlujznami Poprawki do GTA4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 13:31
      Poprawki do zapisywania offline i trybu multiplayer:

rapidshare.com/files/172626034/GTAIV_Repair_Pack.rar
    • gtafan Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 20.12.08, 14:31
      Ale wy narzekacie !!!!!!!!!!!nie udało się in trudno za jedno nie powadzenie chcecie ich powiesić wiec apeluje!!!!!!!!!!!!!!kupcie PS3!!!!!!!!! to rozwieje wszelkie kłopoty gra jest prze kozak dla R ocena celująca i tyle gram nic się nie wiesza i jest ok tez się wieszało na PC ale już koniec problemów tez wam tak radzesmile
    • Gość: struzik GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 18:10
      PLAYSTATION 3 Rulez Gta4 good gamebig_grin
    • Gość: Gall anonim Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.08, 22:20
      z
    • Gość: Gall anonim Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.08, 22:22
      Wiecie co wam powiem, zrobili fuszerkę i niech się wstydzą. Kto dał im tytuł najlepszej gry roku-ŻAL
    • Gość: Gracz Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:40
      Zawsze miałem dobra opinie o R teraz jednak sie to zmieniło .
      • Gość: strefa12 Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.chello.pl 26.01.09, 09:41
        Jest juz nowy patch. Sciagajta.
    • Gość: pp Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.cust.tele2.pl 04.02.09, 10:32
      nieda sie zapisać gry w wersi na pc
    • Gość: ola Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 19:02
      Kur** ten drugi patch tylko spierdzielił mi grę!!! musiałam odinstalować i zainstalować na nowo tylko z 1 patchem....szlag mnie trafi czy ci z R* nic normalnie nie umią zrobić!!! no i nową kartę graficzną muszę kupić!!! po zainstalowaniu tego drugiego patcha coś bylo nie tak gra mocniej zacinała i w ogóle dzialy się dziwne rzeczy ...Statistics
      Average FPS: 18.71
      Duration: 36.82 sec
      CPU Usage: 95%
      System memory usage: 89%
      Video memory usage: 100%

Graphics Settings
      Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
      Texture Quality: Low
      Render Quality: Low
      View Distance: 1
      Detail Distance: 31

Hardware
      Microsoft? Windows Vista" Home Premium
      Service Pack 1
      Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
      Video Driver version: 180.84
      Audio Adapter: Głośniki (Urządzenie zgodne ze standardem High Definition Audio)
      Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz

File ID: Benchmark.cli,,,,,,i co powiecie na to???
    • Gość: adsfa Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli IP: *.manwe.pl 07.03.09, 17:43
      już ku... cudują z tymi grami jebańcy zamiast zrobić takie coś jak vice city tylko z lepszą grafą i bardziej rozbudowane to srają z jakimiś soszial klubami i innymi gównami
    • rafaelo97 Re: GTA IV PC popsute - fani są wściekli 08.03.09, 11:53
      ej GTA IV nie wolno tak po prostu dawac najgorsyom ocene po drugie to dodatki po yainstalowaniu ich bendyie tzlko lepiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka