Dodaj do ulubionych

POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6

21.01.07, 18:39
I stało się. Niestety muszę was pożegnac. Już jutro rano wyjeżdżam z kraju.
Na jak długo - nie wiem. Jadę „za chlebem”. Kto wie ,jeśli dorwę się do kompa
tam na obczyźnie to coś przemailuję do kochanej ojczyzny. Nie wspominajcie
mnie źle. Czasami byłem okropny. Sam o tym wiem, bo kiedy wstawałem od
komputera i patrzyłem w lusterko, widziałem twarz debila. Moje frustracje
powodowane były również i niepewnością jutra. Teraz jadę w nieznany świat. Co
będzie? mam nadzieję , że coś będzie. Trzymajcie się ciepło. Nie
poddawajcie w krytyce tego co głupie i idiotyczne , chocby było swoje, chcby
dotyczyło waszych bliskich. Wielkośc demokracji , wielkośc wolności to
możliwośc wypowiadania swoich myśli i osądów. Ja na tym forum starałem się
byśc zawsze sobą. Nie kombinowałem , a moje posty często zyskiwały uznanie
osób kóre wcześniej ostro krytykowałem. To znak, to dobry znak, że nie
zamykacie się we własnych myślach i poglądach. Szkoda, że nie spotkamy w
rozmowie "na żywo" Oczywiście pewnie ze sobą rozmawialiśmy ale nikt nie
wiedział kto jest kto. Jeszcze raz dziękuję i …. Kurcze przykro i smutno mi.
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 21.01.07, 19:17
      l-6 napisał:

>Jeszcze raz dziękuję i …. Kurcze przykro i smutno mi.

Tobie jest przykro, to co My mamy powiedzieć? myślę że dwutysięcznego sobie
      zaliczysz posta w Topólce ale jak już jesteś po odprawie na lotnisku to trudno,
      ucieszysz Nas słowem wysłanym z obczyzny, niech sprzyjają Ci tam wiatry niech
      dnuchają w żagle, byś mógł następnym razem napisać coś na wesoło, świat jest
      piękny i nawet jak milionów nie zacharujesz, to bedziesz miał satysfakcje że
      poznałes różne apekty życia, a szkoda że mamy tylko jedno czasem.....
      3m się brachu i pamiętaj że tu jesteś zawsze z Nami i na pisanie też znajdziesz
      czas, tam w świecie łatwiej o dostęp i bardziej kolorowo, a i nie zapomnij że
      drugiego miliona dorobić się można uczciwie (DOLARÓW) ))))))
    • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 22.01.07, 00:41
      l-6 napisał:

> I stało się.

Muszę, bo chcę jeszcze raz tu coś powiedzieć, jak ja odejdę to już nas czterech
      zniknie z tego forum i co będzie jak inni pójdą w te ślady? to pięciu tysięcy
      doczekamy się w 2016 r. ???
      • agnieszka1960 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 23.01.07, 15:37
        szkoda l-6 Nie wiem jak ja długo popiszę ale na razie jestem
        • szarotka72 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 23.01.07, 16:15
          Odszedł i nawet się ze mną nie pożegnał,a obiecywał mi błękitne róże.
          Z mężczyznami to tak bywa,najpierw mają ochotę cały świat złożyć u Twych stóp,
          a póżniej...no właśnie,pożniej ,,przerasta,,ich sytuacja i znikają bez słowa...

• sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 23.01.07, 16:36
            szarotka72 napisała:

> Odszedł i nawet się ze mną nie pożegnał,a obiecywał mi
            >
            Szarotko, poczekaj była mowa też o brylantach, to może być wyprawa jak po złote
            runo, życie to jest wielka nie wiadoma i z niczego się tak ludzie nie cieszą jak
            z obiecanego.
            • szarotka72 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 23.01.07, 23:55
              Co tam róże i brylanty ,jeszcze miał być tomik wierszy.
              Pozostała pustka.
              L-6 może zreinkarnujesz się w krzewie mojej Błękitnej Róży w ogrodzie.

,,Kiedy czegoś gorąco pragniesz,
              to cały wszechświat
              sprzyja Twojemu pragnieniu,,
              • agnieszka1960 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 24.01.07, 19:59
                Powiem tak Ja tu piszę od niedawna Zdecydowałam się po długim wahaniu pisać.
                Szkoda, że zabrakło L-6 - popularnego lewatywy.Nie wiem czy rzeczywiście
                wyjechał czy znudził się czy coś innego. poszukuje jego stylu na innych forach
                ale jak dotąd bezskutecznie. Uważam że bez jego ciętego jęzora zrobiła się
                pustka Co wy na to?
                • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 24.01.07, 20:48
                  agnieszka1960 napisała:

> ...Szkoda, że zabrakło L-6 - popularnego lewatywy.Nie wiem czy rzeczywiście
                  > wyjechał czy znudził się czy coś innego. ....

Też tak uważam, może i faktycznie wyjechał, a może wezwano go na "UB" i
                  zabroniono tak pisać, choć wydaje mi się to mało prawdopodobne w tych czasach
                  (wróg nie śpi), raczej nie szkodził nikomu swoim niewyparzonym językiem ale
                  często prawdy ludzie się biją, odezwie się za jakiś czas na pewno.
                  • komunikatywna1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 24.01.07, 22:34
                    L-6 wyjechał i kto tu teraz będzie tak pięknie pisał???? jak myślisz sauber?
                    czy to na nas spadnie ta rola?
                    • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 24.01.07, 23:24
                      komunikatywna1 napisała:

> L-6 wyjechał i kto tu teraz będzie tak pięknie pisał???? jak myślisz sauber?
                      > czy to na nas spadnie ta rola?

O jak pięknie Ci w tej sukience, miło mi Cię widzieć Damo)))))), nie wiem,
                      może? ale czy ja się rozerwę, próbuję coś ruszyć ale nie ma w kogo, może weny
                      brak chwilowo, może przez tą drzazgę, fajnie jest bo nareszcie śnieg spadł i tak
                      ślicznie biało, Jak ja mam to czytać? pytanie czy propozycja? jeśli to drugie
                      niechaj tak będzie, po to tu jesteśmy, więc piszmy jak jest pięknie w kraju w
                      gminie, tak jak to czujemy spontanicznie, wnet inni dołącza do Nas. Będę pisał o
                      ile mi nie dadzą komunikatu takiej treści "Oj, za dużo Cię kasujemy. Poczytaj
                      Netykietę."
                      • komunikatywna1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 25.01.07, 10:31

sauber1 napisał:
                        >
                        Jak ja mam to czytać? pytanie czy propozycja? jeśli to drugie
                        > niechaj tak będzie, po to tu jesteśmy, więc piszmy jak jest pięknie w kraju w
                        > gminie, tak jak to czujemy spontanicznie, wnet inni dołącza do Nas.

Może to czas wziąść sprawy we własne ręce????
                        • km251 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 25.01.07, 22:08
                          Pięknie w naszej gminie pełno śniegu na chodnikach Ciekawe po co leżą te kupki
                          piasku przy drogach? Kto wie ?
                          • szarotka72 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 13:44
                            km251 napisała:

> Pięknie w naszej gminie pełno śniegu na chodnikach Ciekawe po co leżą te kupki
                            >
                            > piasku przy drogach? Kto wie ?

Ja wiem,ale powiesz,że jestem przemądrzała?
                            A co mi tam,leżą po ,aby można było posypać jezdnię,wtedy,gdy jest ślisko.
                            Szczególnie ma to sens ,gdy się jedzie pod górkę.
                            Dziękuję za przeczytanie.PSz.
                            • agnieszka1960 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 17:59
                              Ja również uważam szarotko, że jesteś przemądrzała. Próbujesz przedstawiać
                              bardziej siebie niż omawiany temat To typowy objaw osoby która możę coś złapała
                              ale nie wie że wszystko jest przecież ulotne . km z kolei to tajemnicza pani.
                              powyciągała jakieś tematy i zastanawiam sie czy to jest jakiś system czy
                              przypadek
                              • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 19:28
                                agnieszka1960 napisała:

> Ja również uważam szarotko, że jesteś przemądrzała. Próbujesz przedstawiać
                                > bardziej siebie niż omawiany temat To typowy objaw osoby która możę coś złapała
                                >
                                > ale nie wie że wszystko jest przecież ulotne . km z kolei to tajemnicza pani.
                                > powyciągała jakieś tematy i zastanawiam sie czy to jest jakiś system czy
                                > przypadek
                                Przemądrzałość dodaje kobiecie urody, a temat jest tylko pretekstem by
                                zaistnieć, tak jak w życiu codziennym, dla odważnych świat zaprogramowano, ważny
                                jest ładny, serdeczny uśmiech i pewność siebie, to trzyma, a często podkręca i
                                dodaje skrzydeł do działania. Bardzo słusznie, dziewczyny nie dajcie się
                                zgłamsić i ściągnąć do miernego poziomu, dajcie "jazzu" liczę na Was, czuję
                                Bluesa.
                                Pozdro i tak trzymać ))))))
    • nowyxxl Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 19:51
      Agnieszka- trudno powiedzieć kto się za tym kryie,czy dziewczyna z ja....
      czy ze skrzydełkami.Dawniej było gdzie dwóch** tam trzeci ,ale gdzie
      pięciu się bije,---to może ja ***i do histori przejdzie porzekadło
      • sauber1 Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 20:51
        nowyxxl napisał:

> Agnieszka- trudno powiedzieć kto się za tym kryje,czy dziewczyna z ja....
        > ***i do historii przejdzie porzekadło

*** " gdzie dwóch się bije tam często korzysta dentysta" ***
        ale jaja okrągłe jak cegły ))))))
    • nowyxxl Re: POZDRAWIAM I ŻEGNAM L- 6 26.01.07, 21:10
      Myślałem że wszyscy to znają,chciałem
      zabłysnąć czymś nowym.
      A tak na marginesie unas się mówi jaja jak berety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka