dunia34 18.02.10, 00:31 Skończyła mi się umowa z Orange i zastanawiam się czy nie przenieść się do Play? Możecie podzielić się doświadczeniami może ktoś tak zrobił, albo porównywał której sieci oferta jest korzystniejsza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szerszenniebieski Play? jedno wielkie oszustwo i chamstwo! IP: 94.254.215.* 02.03.10, 15:28 Tylko nie Play!!! Przeniosłem jeden z moich numerów z Orange do Play. Same przenosiny odbyły się szybko,sprawnie, niezauważalnie. Skusili mnie telefonem za złotówkę(w Orange ten sam 299)i wyraznie większym pakietem minut...tylko jak je wykorzystać jak brak zasięgu? Jakość połączeń w centrum miasta - Wrocław - to poprostu dramat,trzaski,echo,przerywanie połączenia! Z komórki Orange swobodnie rozmawiam chodząc po całym domu,zaś Play przerywa i muszę wychodzić na balkon!no wypas!zwłaszcza zimą! A kiedy zadzwonisz z reklamacją niekompetentni konsultanci walą do Ciebie per ty: Janku, Zbyszku, usłyszałem nawet Siemanko!no i oczywiscie nie załatwiłem nic- musiałem się fatygować do punktu sprzedaży w Carefourze. Ta wspaniała ilosc minut jest nie do wykorzystania, również poza miastem nie jest lepiej. Reasumując Play to po prostu dno!Mam porównanie bo mam od lat jeden numer w Orange,jeszcze jeden w Erze a co do Playa to są 100 lat za Orange i Erą.Jak tylko skonczy mi sie umowa z Playem wracam do Orange lub Ery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Play? jedno wielkie oszustwo i chamstwo! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.10, 15:38 Oszuści i naciągacze. Niekompetentni, nieuczciwi cały Play Myślą że ,,reklama" to wszystko co może ludzi omamić :)))) Prowadzą totalną wojnę w celu oszukania klientów www.votel.pl/news,1003,Tajny,projekt,Play.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: case Re: Z Orange do Play IP: *.centertel.pl 02.03.10, 21:21 Zależy w jaki sposób korzystasz z telefonu (gdzie dzwonisz, piszesz smsy, ile ich, czy korzystasz z neta) i na co chcesz przejść (abo, mix, pre-paid). Play generalnie korzystniej wypada cenowo, ale jak trafisz na jakiś problem to często spotykasz się z betonem, a odpowiedzi konsultantów nie zawsze są udzielane na temat. Z drugiej strony jest sporo zadowolonych użytkowników. Cenniki i regulaminy sama możesz sobie porównać. Poczytaj fora na necie. Ludzie piszą o naprawdę rożnych rzeczach, może znajdziesz coś co będzie dotyczyło twoich potrzeb. Sam już jak coś to w Play brałbym jedynie prepaid. Z abo nie jestem zadowolony bo niewykorzystane środki nie przechodzą na następny miesiąc. Boli jak wyjedziesz za granicę i zapłacisz fakture za nic, a np. w następnym miesiącu dwukrotnie przekroczysz kwotę abo :/ Ale to tylko przykład moich indywidualnych potrzeb i każdy może mieć inne. Na tak zadanie przez Ciebie ogólne pytanie chyba nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. Jeden woli twixa, inny snickersa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Int. Re: Z Orange do Play IP: 217.98.20.* 03.03.10, 14:58 Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś