xiem 11.12.08, 16:13 Zobaczymy co z tego wyjdzie. Gdyby tak jeszcze dodać jakieś multi... ehh marzenia. Swoją drogą, śmieszą mnie te wyliczanki "ta gry wykorzystała tyle, a tamta tyle". No nic, pozostaje czekać na pierwszy gameplay. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blacq Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Thieves 11.12.08, 16:14 Jesli jedynka uzywala 30% mocy konsoli ,dwojka 100% a slyszalem gdzies ze grafika w stosunku do U1 zostala tylko troche podrasowana to tworcom chodzi o to ze na ekranie bedzie wiecej akcji lub ewentualnie lepszy draw distance. Odpowiedz Link Zgłoś
misio_puchatek Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 16:20 Claudia Black to grała akurat w Farscape Podpisuje się pod ostatnim akapitem Odpowiedz Link Zgłoś
froniupl Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 18:38 xiem wystarczy COOP online , co do multii typu (DM , TDM itd) na poczatku jak zapowiedzieli tez myslalem ze by to bylo fajne ale po dluzszym zastanowieniu lepiej niech zrobia pozadny dlugi singiel , mnusto sekretow , fajnych zagadek a od multii beda inne gry z tymi procentami ile mocy wykorzystuje to papka marketingowa czekam na wiecej informacji i jakis gameplay ! jak dla mnie must have bo jedynka była swietna ! Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 20:30 W sumie fakt, coop wystarczyłby w zupełności. I mam też nadzieję, że nie wyskoczą mi w połowie gry jakieś ... zje...yyy mutanty. Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 20:32 Kocham teksty o 30% wykorzystanej mocy ^^ Jakby lepiej zoptymalizowali to wykorzystywałoby może i 15%. Czyli chwalą się swoim nieudacznictwem ;P Gra może być wielka. Tylko więcej zagadek !!! I trzeba będzie kupić PS3 pod koniec 2009... Heavy Rain i Heavenly Sword nie odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 23:25 Trzeba naprawdę się napocić, żeby zrobić taką grę i żeby w dodatku 70% czasu konsola się nudziła. Trzecia część będzie wykorzystywać lodówkę i kuchenkę mikrofalową sąsiada, żeby osiągnąć 150% mocy... Odpowiedz Link Zgłoś