Dodaj do ulubionych

Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Thieves

11.12.08, 16:13
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Gdyby tak jeszcze dodać jakieś multi... ehh marzenia.
Swoją drogą, śmieszą mnie te wyliczanki "ta gry wykorzystała tyle, a tamta tyle".
No nic, pozostaje czekać na pierwszy gameplay.
Obserwuj wątek
    • blacq Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Thieves 11.12.08, 16:14
      Jesli jedynka uzywala 30% mocy konsoli ,dwojka 100% a slyszalem gdzies ze grafika w stosunku do U1 zostala tylko troche podrasowana to tworcom chodzi o to ze na ekranie bedzie wiecej akcji lub ewentualnie lepszy draw distance.
    • misio_puchatek Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 16:20
      Claudia Black to grała akurat w Farscape wink

Podpisuje się pod ostatnim akapitem smile
    • froniupl Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 18:38
      xiem wystarczy COOP online , co do multii typu (DM , TDM itd) na poczatku jak zapowiedzieli tez myslalem ze by to bylo fajne ale po dluzszym zastanowieniu lepiej niech zrobia pozadny dlugi singiel , mnusto sekretow , fajnych zagadek a od multii beda inne gry smile
      z tymi procentami ile mocy wykorzystuje to papka marketingowa smile
      czekam na wiecej informacji i jakis gameplay ! jak dla mnie must have bo jedynka była swietna !
    • xiem Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 20:30
      W sumie fakt, coop wystarczyłby w zupełności. I mam też nadzieję, że nie wyskoczą mi w połowie gry jakieś ... zje...yyy mutanty.
    • peterek2 Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 20:32
      Kocham teksty o 30% wykorzystanej mocy ^^ Jakby lepiej zoptymalizowali to wykorzystywałoby może i 15%. Czyli chwalą się swoim nieudacznictwem ;P
      Gra może być wielka. Tylko więcej zagadek !!!
      I trzeba będzie kupić PS3 pod koniec 2009... Heavy Rain i Heavenly Sword nie odpuszczę tongue_out
    • janci0 Re: Nowe szczegóły dotyczące Unchared 2: Among Th 11.12.08, 23:25
      Trzeba naprawdę się napocić, żeby zrobić taką grę i żeby w dodatku 70% czasu konsola się nudziła. Trzecia część będzie wykorzystywać lodówkę i kuchenkę mikrofalową sąsiada, żeby osiągnąć 150% mocy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka