Gość: qwerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 23:50 <u>koment</u> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:24 kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psełdo Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 14:22 test test Odpowiedz Link Zgłoś
thirder Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 25.01.09, 01:51 WSPANIAŁY WYSYSKIWACZ PIENIĘDZY ''POMARAŃCZOWE PUDEŁKO SOKU HALF-LIFE 2'' ( sam kupiłem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 23:47 . _-~~~-_ _-~~~-_ . /~ ~\ : , \ . ' ~ , |: : . { /~~\ :--~""""\.: : . \ (... : /^\ /^\\ ; . ~\_____ | | | |:~ . / |__O|_|O|; . ( / O \ . \ ( `\_______/) . `\ \ / . ) ~-------~'\ . / \ . : || . | | || . | |.=====]==+'| . (~~~~) | |~) . / \ | | \ . ~\ \___/)______/^\__|_/ . `\\ // | | | | . `\\__//' | | | | . ~~ (~~~~) (~~~) . / =\..' =_ . |__________)________)-jurcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:00 .............._-~~~-_......._-~~~-_ ............/~.......~\....:....,..\ ...........'...........~...,...|:..: ..........{....../~~\..:--~""""\.:..: ...........\....(... :.../^\../^\\.; ............~\_____.....|...|.|.|:~ ................../.....|__O|_|O|; .................(...../,,,,,,,O,\ ..................\...(,`\_______/) ...................`\..\,,,,,,,,,/ .....................)..~-------~'\ ..................../..............\ ...................:...............|| ...................|..|............|| ...................|..|.=====]==+'| ..................(~~~~)HHHHHHH|HHH|~) ................. /....\HHHHHHH|HHH|.\ ......~\..........\___/)______/^\__|_/ ........`\\......//....|..|......|.| ..........`\\__//'.....|..|......|.| .............~~.......(~~~~)....(~~~) ...................../.....=\..'....=_ ....................|__________)________) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:01 .............._-~~~-_......._-~~~-_ ............/~.......~\....:....,..\ ...........'...........~...,...|:..: ..........{....../~~\..:--~""""\.:..: ...........\....(... :.../^\../^\\.; ............~\_____.....|...|.|.|:~ ................../.....|__O|_|O|; .................(...../.......O.\ ..................\...(.`\_______/) ...................`\..\........./ .....................)..~-------~'\ ..................../..............\ ...................:...............|| ...................|..|............|| ...................|..|.=====]==+'| ..................(~~~~).......|...|~) ................. /....\.......|...|.\ ......~\..........\___/)______/^\__|_/ ........`\\......//....|..|......|.| ..........`\\__//'.....|..|......|.| .............~~.......(~~~~)....(~~~) ...................../.....=\..'....=_ ....................|__________)________) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:15 ...................../"\ ....................|\./| ....................|...| ....................|...| ....................|~~| ....................|...| ....................|...| ................./'\|...|/'\ ............./.\|..|...|...|.\ ............|...[@]...|...|..\ ............|...|...|...|...|...\ ............| ~ ~ ~ ~ |`...) ............|.................../ .............\................./ ..............\.............../ ...............\............./ ................|..........| ................|..........| ................|..........| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:16 ...................../"\ ....................|\./| ....................|...| ....................|...| ....................|~~| ....................|...| ....................|...| ................./'\|...|/'\ ............./.\|..|...|...|.\ ............|...[@]...|...|..\ ............|...|...|...|...|...\ ............| ~ ~ ~ ~ |`...) ............|.................../ .............\................./ ..............\.............../ ...............\............./ ................|..........| ................|..........| ................|..........| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 00:17 ...................../"\ ....................|\./| ....................|...| ....................|...| ....................|~~| ....................|...| ....................|...| ................./'\|...|/'\ ............./.\|..|...|...|.\ ............|...[@]...|...|..\ ............|...|...|...|...|...\ ............| ~ ~ ~ ~ ..|`...) ............|.................../ .............\................./ ..............\.............../ ...............\............./ ................|..........| ................|..........| ................|..........| Odpowiedz Link Zgłoś
blazen_w_kratke Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 04.02.09, 23:06 Po prostu wywalasz ciasteczka i możesz głosować ponownie. Nie zapomnij wywalić tego komenta przyciskając kubełek pod moją nazwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 22:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAZARUS Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 19:21 MARZENIE SEXUALNE: Mężczyzna koło 45-50 lat, ubrany na kowboja, cały, do tego ma na sobie beżowe rajstopy, mocno spocony, zgrzany i gorący. Penis dość gruby koło 23cm. Leży sobie na brzuchu, ja podchodzę od tyłu i wciskam swojego penisa między jego kowbojskie buty i jedziemy... Wytryskuję ogromną ilością spermy na jego buty i zlizuję to. Zdejmują mu butki i zaczynam lizać i wąchać jego ubrane w rajstopy stopy (rozmiar koło 46, dość szerokie i dobrze zbudowane, długie i trochę pomarszczone). Kładę się a on chodzi po mojej twarzy i penisie, kolejny orgazm i zlizywanie spermy z jego stóp. On zsuwa spodnie i przez rajstopy widać jego piękną, sporą pytę. Zdejmuje z niego rajstopy i nadziewam się na jego ogromnego, gorącego fajfusa. Ujeżdża mnie jak kowboj swojego konia, ledwo czuję odbyt. Schodzę z niego, kładę głowę na poduszkę, a on podchodzi do mnie i zaczyna mnie zapychać brutalnie w usta. Pcha mnie w gębę jak w masło, uderza miednicą w mój ryj. Wali konia mi na twarz, ah to gorąco, smak i zapach. Oblizuję mu penisa. Jego rozebrane stopy pieszczę językiem, dokładnie podeszwę i między palcami, ssam duże palce. Pozwalam, by robił mi klasycznego footjoba, jednak przerywam pod koniec i zaczynam zapychać szparę miedzy dużym, a drugim palcem u stopy. Spuszczam się po chwili. Zakładam jego rajstopy i robię mu footjoba, a potem oblizuję stopy. To taka mała fantazja, wśród nałogowego sexu z kobietami)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Pomarańczowe pudełko Half-Life 2 IP: *.e-wro.net.pl 22.07.09, 10:57 gamecorner.pl [asd|gamecorner.pl] [[gamecorner.pl]] asd http://gamecorner.pl (gamecorner.pl|asd) Odpowiedz Link Zgłoś