adamekpl 14.12.08, 22:59 Dajcie spokój. Za dużo kasy na tym trzepią, żeby skasowali markę. Pod nową nazwą już mogło by się tak nie sprzedać. Wyjątkowo głupia plotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dead-space Re: Koniec Need for Speed? 14.12.08, 23:48 Skoro Prostreet byl sredni, zas nowy Undercover ma jeszcze nizsze oceny to ciekawe jak byloby z nastepna czescia. Ja tam sie ciesze - wole aby EA inwestowalo w nowe marki a nie jechac na starych zwlasza nie w gore lecz w dol - carbon, itp. Gra typowa dla gimnazjalistow ktorzy lubia zmieniac spoilery w aucie... Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Koniec Need for Speed? 15.12.08, 05:20 Bede zaszokowany, jesli skasuja Need 4 Speed, za bardzo rozpoznawalna marka ... Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Koniec Need for Speed? 15.12.08, 05:20 plus faktycznie, pelno dzieciakow w nia gra, wiec moze nam sie nie podobac, ale 13 latkom juz tak Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: Koniec Need for Speed? 15.12.08, 07:36 dla mnie PS nie był średni, był bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Koniec Need for Speed? 15.12.08, 10:14 Mam nadzieję, że raczej chłodne przyjęcie Undercovera sprawi, że EA pójdzie po rozum do głowy. Na prawdę mam nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Koniec Need for Speed? 15.12.08, 11:12 Ale jak pierwsza część się pokazała, to było coś... Palenie gumy na asfalcie nigdy nie było takie fajne ;> Odpowiedz Link Zgłoś