Gość: a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 14:18 Krótko i zwięźle: MOUNT & BLADE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: 193.200.216.* 08.01.09, 14:22 Zauważyłem, że od maja 2008 przeszedłem tylko 11 gier - w tym takie tytuły jak Kingdom Hearts, Suikoden V, Fallout 3, Prince of Persia, Yakuza, Okami, czy Crisis Core: Final Fantasy VII. Rozumiecie mój ból? TYLKO 11. Gdzie te czasy, gdy przechodziło się jakiegoś świetnego jRPG, typu Suikoden czy Wild Arms w 3-5 dni? Grandię w tydzień. Eh, pod tym względem brakuje mi czasów liceum i studiów. Się pracuje i się ma mniej czasu na granie, ale ma się więcej kasy na gry - paradoks normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco1234 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 14:36 słaba grupa mym skromnym zdaniem. może to czyni ją choć troche bardziej wyrównaną? ale słabo i tak i tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: 163.244.63.* 08.01.09, 14:38 naprawde nie bylo lepszych gier w 2008 niz te zaproponowane powyzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.k2.pl 08.01.09, 14:39 M&B dlatego, że jest w tym zestawieniu czymś oryginalnym i nowym a nie odgrzewanym kotletem z tego co już było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 14:44 @ Emjoot mam to samo, kasa jest może nie aż tak duża ale jest, ochota jest nawet, ale czasu brak. W zeszłym orku przeszedłem może 3 gry i tyle. Drakensang bo chce uwierzyć że jeszcze cRPG jest takie jak kiedyś i lece po pracy do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nevermind Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.chello.pl 08.01.09, 14:47 W tej grupie wg. mnie wygrywa King's Bounty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kali005 Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 14:51 M&B mialem okazje sprawdzic juz... I uwazam ze jej wiele brakuje do tego by wygrac w tej grupie. Sam pomysl to za malo. IMHO jest strasznie nie dorobiona technicznie, choc drzemie w niej potencjal. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 14:56 naprawde nie bylo lepszych gier w 2008 niz te zaproponowane powyzej? ----- Nie, nie było. Czy to nie tragiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 08.01.09, 15:02 bardzotragiczne i pokazuje że rynek gier się a, to cofa a, to stoi w miejscu. Czekamy na coś dobrego ale, przyszłośc nie jawi się w pięknych barwach... czekamy na deszcz, ciężki deszcz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: 193.200.216.* 08.01.09, 15:04 In an interview published earlier today over at Eurogamer, Jeff Gardiner, lead producer of the DLC, told them that they plan to up the level cap with the third DLC installment in March. Gardiner stated that "along with removing the game's 'ending' with Broken Steel, we figure raising the level cap would allow them to [enjoy the game for longer]. We plan on raising it to level 30 - but it will be a long, hard climb to get there!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emjoot Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: 193.200.216.* 08.01.09, 15:04 A to o Falloucie 3 bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.pl Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 15:17 Mount & Blade- super gra! Odpowiedz Link Zgłoś
groblog Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 15:22 I tu mam dylemat: Mount&Blade, czy Drakensang. Głosuję na Mount, za system walki... REWELACJA. Jak dla mnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.MAN.atcom.net.pl 08.01.09, 15:26 @emjoot Pamietam jak na pierwszym roku studiow jeden z wykladowcow, przy okazji opowiesci na wykladzie jak to sie studenci 'bawili' za jego czasow, powiedzial by korzytsac z zycia jak najwiecej mimo ze kasy brak, bo po studiach choc kasa jest, to nie ma jej kiedy wydawac... No w sumie moze wydac to sie ja da, ale kiedy spozytkowac zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 16:13 Niektórzy mają straszne wymagania co do gier,nie rozumiem jak można nazywać gry z grupy B słabym,jak ktoś jest taki mądry to niech zrobi lepszego cRPG niż Drakensang, bardziej innowacyjną grę niż Mount&Blade z zachowaniem jakiegoś sensu albo przebije pierwowzór lub chociaż dorówna jemu tak jak King's Bounty:Legenda,na temat Audiosurf nie będę się wypowiadał bo zupełnie nie słyszałem o tej grze ;D. Takich gier brakowało od dawna,no ale każdy ma prawo do swojego zdania i to powinno się szanować. Grupa ogólnie bardzo wyrównana ja głosuje na Drakensang ,bo i tak tylko w ta grę grałem z tej grupy i spełniła moje oczekiwania .A stawianie którejś gry ponad inną w grupie B nie ma moim zdaniem większego sensu bo wszystkie gry zasługują na wyjście z grupy no najmniejsze szanse ma mimo wszystko Audiosurf . P.S Czemu przez reloga neta lub nawet włączenie na nowo przeglądarki można oddać dowolną ilość głosów na daną grę?? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 16:20 Heh jednak u mnie to nie działa,pewnie to jakiś błąd albo coś innego,czy ktoś ma podobnie??.Zresztą i tak 2 albo więcej razy na jedną grę bym nie głosował bo czy to byłoby uczciwe i normalne ;D,mimo że to tylko zabawa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Język Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.axit.pl 08.01.09, 16:38 @Sławomirze, "Teoretycznie (...), ale w praktyce okazuje się, że (...)" Pragnę zauważyć iż teoria "mówi jak jest" w praktyce. Jeśli praktyka dowodzi czegoś innego, wtedy teoria upada albo jej stosowanie zawęża się do określonych warunków. A głos oczywiście na "Drakensang: The Dark Eye" za to, że choć trochę próbuje być podobne do BG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 18:33 Mount&Blade - za rewolucyjność, niesamowita modowalność, oraz niesamowita frajdę ze zmasakrowania w szarży oddziału kuszników :] Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 18:39 Aaaaaa. Klątwa Hirosow ciąży nad tym serwisem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.icpnet.pl 08.01.09, 19:13 Zdecydowanie Drakensang. Ktoś, kto twierdzi, że to słaba grupa prawdopodobnie nie grał w żadną z tych gier i napie... z głównym nurtem, tymczasem Drakensang zjada te napompowane marketingowo "hity", przeżuwa i wypluwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sad-hu Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 08.01.09, 21:52 Drakensang jest tu najlepszą grą. Rozumiem, że nie każdy lubi naprawdę fajne RPG, ale gracze którzy są w temacie powinni w to zagrać. Już chyba trzeci raz piszę na GameCornerze, że Drakensang jest świetną grą, niedługo ktoś mnie posądzi o pseudoreklamę No ale ja naprawdę jestem zauroczony tym tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
bleszczynski Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B 09.01.09, 08:50 Nie jestem chyba najlepszą osobą do głosowania w tej grupie, bo w natłoku tegorocznych tytułów i spędzania 90% czasu na granie (którego jest niewiele) w multi CoD4, nie miałem jeszcze okazji grać w żadną z wymienionych. Zabieram się jednak do zakupu Drakensang, bo staroszkolnego RPG-a dawno nie było, a ten wygląda baaaardzo zachęcająco. Głosuję więc na niego I przy okazji witam wszystkich - to mój 1. tu komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Re: GameCorner Deathmatch 7 - GRUPA B IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 09.01.09, 09:15 ej no glosowac na King's Bounty bo bida Odpowiedz Link Zgłoś