Gość: Zbyszek IP: 217.153.159.* 17.11.03, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Re: Planetarium IP: 217.153.159.* 17.11.03, 20:09 Jako obecny "szczeciniak" zazdroszczę Wam Planetarium, chętnie przybęde znów, pozdrowienia dla astronomów m.in. dla Andrzeja S. - Z.N. -były fizyk 1964r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Byłem w Planetarium i nie zasnąłem ! IP: 80.48.189.* 24.12.03, 15:10 Jaki dyrektor takie planetarium. Niestety w Toruniu jak ktoś jest dobry i nie kradnie, to go szybko odwołają. Napewno Zalesiu szuka jakiegoś kuzyna, pociotka, kumpla, kolesia, kolesia kolesi i kogoś z... samoobrony. To ciepła posadka, wszystko pięknie gra, tylko dyrektorować ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Byłem w Planetarium i nie zasnąłem ! IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 09:54 Dawno dawno temu byłem w planetarium z klasą na wycieczce <jestem z Nietuszkowa małej wioski leżącej obok Piły> ,marzy mi się przyjadz i seans w planetarium ,jestem ciekaw swojej reakcji no i miło popatrzeć na minkę zadowolnych dzieci -dzieci mam w wieku 5 lat i 15 lat mam nadzieję że coś się dla nich znajdzie ,jak odwiedze was to napiszę o swoich wrażeniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marylka Re: Byłem w Planetarium i nie zasnąłem ! IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 09:55 Byłam jestem zadowolona ,częśc techniczna bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Byłem w Planetarium i nie zasnąłem ! IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 09:56 Mam uwagę ,strona główna planetarium jest już ,,,,,,,,,,,,,,,,zmiencie ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Byłem w Planetarium i nie zasnąłem ! IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 10:00 Piękne seanse piękna muzyka -poropagujcie odwiedziny wycieczek z różnych stron nadchodzi maj w szkole organizują wycieczki ,zacheccie do odwiedzania planetarium .Toruń jest dos ładny -starówka i WY wasze planetarium ,zachęcajcie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Planetarium IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 10:05 powysyłać zproszenia na strony internetowe do szkół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: Planetarium IP: *.tvastra.com.pl 18.03.04, 10:06 więcej ''poszumcie''wokół siebie a gości będzie jeszcze wiecej ale jak na razie TAK TRZYMAC Odpowiedz Link Zgłoś