wynmacher 15.01.09, 15:14 Ech ci konsolarze na PC gra wszyła 11 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
htaler Re: Rozgrywka: Magic: The Gathering - Duels of th 15.01.09, 17:17 I co, grasz w nią dzisiaj na 43 calowym TV w wysokiej rozdzielczości, czy też jest dotknięta syndromem "nie uruchamiam się na windows xp i nowszych"? Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Rozgrywka: Magic: The Gathering - Duels of th 15.01.09, 17:24 Tak żarcik tylko oczywiście, a gra działa ok na XP swoją drogą, choć jak bym miał wybierać to najchętniej w madżika to bym zagrał karcianego. Odpowiedz Link Zgłoś
ololollo Re: Rozgrywka: Magic: The Gathering - Duels of th 15.01.09, 19:31 wynmacher - z tego co sie orientuje to mimo ze tytul jest taki sam, to nie jest ta sama gra co na pc:] mimo ze gre w magica skonczylem w zamierzchlych czasach (cos kolo urza's destiny jezeli dobrze pamietam) to zakup obowiazkowy. oby tylko skladanie wlasnych deckow jednak znalazlo sie w grze:] Odpowiedz Link Zgłoś
htaler Re: Rozgrywka: Magic: The Gathering - Duels of th 15.01.09, 23:41 @wynmacher: a mi nie chciała chodzić pod XP Też kiedyś pogrywałem w "prawdziwego" nawet gdzies jeszcze mam karty Odpowiedz Link Zgłoś