Dodaj do ulubionych

Mirror`s Edge - recenzja

• Gość: GordonFreeman Re: Mirror`s Edge - recenzja IP: *.e-wro.net.pl 20.01.09, 08:38
      To ma być najpiękniejsza gra?
      Masa kwadratowych klocków - wieżowców?

No proszę was sad((
    • d_pawel Re: Mirror`s Edge - recenzja 20.01.09, 11:43
      Upierdliwiec -> Thx

phantom_lord -> Szczerze? Nie mam najmniejszego pojęcia, w sieci nic na ten temat nie znalazłem, natomiast instalując grę poprosiła mnie ona o CD-Key. Nie pamiętam, aby wyskoczyło mi okienko z internetową aktywacją. Z drugiej strony gra podpina się pod EA Downloader do ściągania łatek, a także nie wymaga płyty do odpalenia, co akurat mnie bardzo cieszy smile.

j_uk_dev -> Ano niestety jakaś anomalia z tym moim padem najwidoczniej.

Dzięki za filmik, w końcu i mi udało się zejść trochę poniżej 1 minuty dzięki twojemu video smile. Co do małp, ciekawe czy będą też na PC...

gościu -> Bo w redakcji nie gramy na ATI, tylko ja w swoim domu mam kompa z Radeonem smile.

atx -> Dzięki za objaśnienie smile.
    • Gość: sma Re: Mirror`s Edge - recenzja IP: *.chello.pl 20.01.09, 18:48
      potrafi wkurrrr*ić i to porzadnie, ja mam juz caly monitor spluty big_grin
      gra ma problemy z rozpoznawaniem moich zamiarów/ruchow. tutaj chce sobie skoczyc a lece na glebe albo wogole nic nie robi, najgorzej jet z turlaniem sie, trzymasz to trzymasz a ta i tak sie nie turla
    • Gość: piec Re: Mirror`s Edge - recenzja IP: 80.51.135.* 21.01.09, 10:10
      @GordonFreeman

Widzisz sama paleta barw, stylizacja miasta i sposób w jaki wszystko zostało połączone jest piękne. Ta gra to tez artystyczne przeżycie, wiem że większość dzieciaków woli jak są roboty na pół ekranu z ilością detali i świecidełek większą niż na niebie gwiazd widać. Ale ludzie doceńcie to jak piękna jest ta gra, warto kupić i wesprzeć dużą firmę jaką jest EA w robieniu czegoś nowego. Może nie super innowacyjnego, ale od strony stylistyki naprawdę gra powala. Zwiedzanie miasta to jak pójście do Galerii z futurystycznymi rzeźbami dnia codziennego.
    • Gość: Gość Re: Mirror`s Edge - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 10:07
      fajna gra ale dużo za krótka
    • Gość: LOLó Re: Mirror`s Edge - recenzja IP: 62.87.160.* 17.04.09, 16:27
      Gra nawet niezła, trochę monotonna, fabuła nie do końca przewidywalna, ale też jakoś specjalnie nie zaskakuje. Kupić można, choć Assassin's Creed to to nie jest. Do przejścia w 2h, ale nikt o zdrowej psychice tego nie zrobi - niektóre momenty tak denerwują, że trzeba wyłączyć grę xD.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka