Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup

IP: *.metronet.pl 20.01.09, 16:01
moim faworytem i tak będzie saper z windows 7
Obserwuj wątek
    • Gość: marloon Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.chello.pl 20.01.09, 16:10
      Denaturat to dla was napój alkoholowy? Nie wiedziałem, że gustujecie w tak wyszukanych trunkach big_grin
    • Gość: Devan Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 16:11
      Grupa śmierci to grupa D - tam znalazł się Saper
    • rafmazz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:12
      "Z rozmysłem pominęliśmy tylko Duke Nukem Forever, bo po pierwsze i tak wiadomo, że nie wyjdzie a po drugie również powszechnie wiadomo, że wszyscy czekają na niego już od wielu, wielu lat, więc byłby poza konkurencją."

Naprawde , czyj to byl zaje****** pomysl ? Jestescie pewni ze nie wyjdzie DNF, a waszym zdaniem Diablo 3 wyjdzie skoro Blizzard nie moze zdazyc z wczesniej zapowiedzianym SC2 ?!?

dwa slowa: DOJEBALISCIE ZDROWO !!!

• d_pawel Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:14
      Już myślałem, że "dla jaj" zagłosuje na Sapera, ale z drugiej strony trzeźwo spojrzałem na wyniki poprzednich DM i zapewne Saper i tak znajdzie się w finale...
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:17
      dwa slowa: DOJEBALISCIE ZDROWO !!!

-----

nie powiem, pełna kultura...
    • Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.xdsl.centertel.pl 20.01.09, 16:17
      Myślałem, że saper nie przejdzie (filtry), ale przeszedł. To będzie GCDC!!!
    • rafmazz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:20
      nie powiem, pełna kultura...

---

Jak czytam twoje teksty to mi sie przypomina Palac Kultury i Sztuki. Ciezko zachowac kulture przy takiej sztuce !

Jeszcze ALIEN: COLONIAL MARINES ZEBRALO 3 ( slownie TRZY ) GLOSY i awansowalo ?! To jakas kpina ? Liczyles wogole te glosy ?!

• Gość: Ziggy Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:29
      Ech, Brutal Legend i DOW 2 w jednej grupie, ciężi wybór będzie...
    • rafmazz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:33
      Po cholere bylo to glosowanie ?!?
      Wlasnie przeliczylem glosy i wychodzi na to ze Pan SS sam sobie wybral gry

Przyklad :

Alien Colonial - dostal 3 glosy , tak samo jak Alpha Protocol i Heavy Rain . A gdzie sa te 2wie gry ?!?

Gdzie jest Half Life 2: Ep 3 z 4 glosami ?!?!

Gdzie jest Fable 2 z 4 glosami ?

Pomineliscie tylko DNF ? Jak widac nie tylko. Jedno wielkie oszustwo.

• Gość: esz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: 94.251.144.* 20.01.09, 16:38
      Aliens:CM powinien wygrac z palcem w... uchu. smile
    • Gość: zak Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.149.246.26.zdnet.com.pl 20.01.09, 16:50
      no i teraz w ogóle nie mam tu faworyta sad szkoda
    • sad-hu Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:51
      szkoda, że nie załapał się Deus Ex 3. Z reszta nie wiem czy wyjdzie w tym roku, ale na pewno warto zwrócić uwagę na tę grę.
    • helixking Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:52
      Ja bym miał problem nawet z wybraniem grupy, w której na jakiś tytuł czekam... Chociaż nie, jest przecież Alan Wake w grupie B.

Wiele osób twierdzi, że rok 2008 był beznadziejny dla gier, a mi się wydaje że to właśnie 2009 będzie kiepski.
    • don_wroc_love Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:54
      @rafmazz
      czy przypadkiem nie jest tak, że HLep3 nie występuje w zapowiedziach na 2009 a fable 2 wyszło w 2008?
    • Gość: gracz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 16:55
      "z wysokości naszego majestatu ignorujemy je albowiem:"
      Wszyscy wiedzą, że d)

Sławku nie zrób sobie krzywdy jeśli W40k przegra z Diablem no bo czym byłby ten serwis bez Ciebie.

No a co do szlachetnej grupy trunku D to będzie ciężko i nie zdziwiłbym się gdyby saper wygrał. Osobiście preferuję pasjansa pająka ale nie wiem czy będzie w W7 crying
    • kds71 Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 16:56
      @rafmazz: Alien dostał 5 głosów. Policz jeszcze raz.
    • Gość: Truteń Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.icpnet.pl 20.01.09, 17:01
      Zarówno dobór trunków, jak i grupy są nader ciekawe. wink
    • Gość: patto Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: *.ipaper.com 20.01.09, 17:03
      Saper FTW - zje wszystko tak naprawde !!! Diuk moglby tylko pokonac Sapera...

no i jeszcze Brutal Legend - swietna giera z tego bedzie big_grin
    • goku94 Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 17:03
      Jak dla mnie to grupa D jest grupą śmierci. Dragon Age, Starcraft 2 i Saper xD. Mam nadzieję, że DA wygra wink
    • Gość: Wodka Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup IP: 94.251.142.* 20.01.09, 17:08
      Radość w tym ze Starcraft 2 i Diablo 3 w osobnych koszykach wink Będę mógł z czystym sumieniem glosować. Mam okrutne przeczucie ze Saper z Windows 7 namiesza straszliwie smile)
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 17:10
      @rafmazz: Alien dostał 5 głosów. Policz jeszcze raz.

-----

a po co ma jeszcze raz liczyć? on swoje wie i już. Nie ma sensu się wdawać w pyskówki.
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 17:12
      Denaturat to dla was napój alkoholowy? Nie wiedziałem, że gustujecie w tak wyszukanych trunkach big_grin

----

jak przefiltrujesz przez chlebek i dosypiesz... tajemnego składnika, to nawet da się pić smile podobno smile
    • rafmazz Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 17:12
      Alien nie dostal 5 glosow, tylko 4, fakt tez nie doliczylem 1go glosu. Ale dalej pozostaja dwie gry rowniez z 4 glosami. Fable 2 na PC moze byc uw

HL2: Ep3 jest zapowiadane wedlug GameSpot na TBA 2009 w przeciwienstwie do takiego Diablo 3, ktore nie ma zadnej daty.

Zasady byly naciagane i poprostu SS sam sobie dobral gry ktore mu podsuneliscie i ktore mu pasuja.
    • thirder Re: GameCorner Deathmatch 8 - Losowanie grup 20.01.09, 17:16
      The Chronicles Of Riddick - Escape From Butcher's Bay , Aliens - Colonial Marines - TO JEST TO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka