Gość: cdcd Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 77.79.210.* 28.01.09, 12:07 Jesli jest kasa do zarobienia, to developerzy z pewnoscią wyciągną po nią rękę. Fable 2 to skonczony peodukt: gotowa hisotria, animacje, elementy graficzne, oprawa dzwiekowa - trzeba dokonac tylko konwersji i optymalizacji, operacji ktorej koszt jest bardzo nieduzy w porownaniu do produkcji nowej gry. Jesli finansowo sie oplaci, to zostanie to zrobione. wczesniej lub pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 212.160.172.* 28.01.09, 12:34 I bardzo dobrze Dla mnie Fable 1 było jedną z najgorszych gier w jakie grałem. Próbowałem się przełamać ale wytrzymałem tylko 2-3h. Biegało się jakimś dzieciaczkiem z wielkimi butami i zabijało śmieszne stworki. Gra dla dzieci <12 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: washu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.euronet.net.pl 28.01.09, 18:24 'no chyba że ów pracownik to sadysta i bawią go cierpienia posiadaczy PC...' jakie tam cierpienia. fable bylo bardzo przecietne. zalosnie latwe, zalosnie pokolorowane i zblurowane a przede wszystkim nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: washu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.euronet.net.pl 28.01.09, 18:25 patrzac na filmiki i screeny z 'dwojki' to nie wiele sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gooral Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 87.204.211.* 29.01.09, 10:06 Gość: smu I bardzo dobrze Dla mnie Fable 1 było jedną z najgorszych gier w jakie grałem. Próbowałem się przełamać ale wytrzymałem tylko 2-3h. Biegało się jakimś dzieciaczkiem z wielkimi butami i zabijało śmieszne stworki. Gra dla dzieci <12 lat. ------------------------------------------------------ Zgadzam się z przedmówcą. Ja własnie też jak w to grałem to odniosłem takie wrażenie i nie wiem czym ludzie się tak podniecali. Może dlatego że nie widzieli zeldy na wii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.gprs.plus.pl 18.02.09, 18:01 Washu i Gooral macie 100% rację. Tak naprawdę fable 1 to słaba gra,poza kolorową grafiką, co akurat mi podpasowało, alep ozatym lipa. Przeszedłem całą, ale to był stracony czas. Mogłem pograć w już starego, dobrego Obliviona To dopiero jest gra:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Louis Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.speed-net.pl 14.04.09, 11:26 to nie fair od paru lat czekam na fable 2 PC i oni mówią że nie wydadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-A Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 12:41 haha GTA 4 wyszło na pc a oni MOŻE lepsza grafe zrobili? i nie potrafią przenieść na pc? to widocznie lamy to a nie producenci gier ... jednym slowem h** im w dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
bezell Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 21.08.09, 08:28 wydadzą, specjalnie tak mówią żeby specjalnie dla nich x-a... Odpowiedz Link Zgłoś