Dodaj do ulubionych

Fable II na PC? Zapomnijcie!

• Gość: cdcd Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 77.79.210.* 28.01.09, 12:07
      Jesli jest kasa do zarobienia, to developerzy z pewnoscią wyciągną po nią rękę. Fable 2 to skonczony peodukt: gotowa hisotria, animacje, elementy graficzne, oprawa dzwiekowa - trzeba dokonac tylko konwersji i optymalizacji, operacji ktorej koszt jest bardzo nieduzy w porownaniu do produkcji nowej gry. Jesli finansowo sie oplaci, to zostanie to zrobione. wczesniej lub pozniej wink
    • Gość: smu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 212.160.172.* 28.01.09, 12:34
      I bardzo dobrze wink
      Dla mnie Fable 1 było jedną z najgorszych gier w jakie grałem. Próbowałem się przełamać ale wytrzymałem tylko 2-3h.
      Biegało się jakimś dzieciaczkiem z wielkimi butami i zabijało śmieszne stworki. Gra dla dzieci <12 lat.
    • Gość: washu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.euronet.net.pl 28.01.09, 18:24
      'no chyba że ów pracownik to sadysta i bawią go cierpienia posiadaczy PC...'

jakie tam cierpienia. fable bylo bardzo przecietne. zalosnie latwe, zalosnie pokolorowane i zblurowane a przede wszystkim nudne.
    • Gość: washu Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.euronet.net.pl 28.01.09, 18:25
      patrzac na filmiki i screeny z 'dwojki' to nie wiele sie zmienilo.
    • Gość: Gooral Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 87.204.211.* 29.01.09, 10:06
      Gość: smu

I bardzo dobrze wink
      Dla mnie Fable 1 było jedną z najgorszych gier w jakie grałem. Próbowałem się przełamać ale wytrzymałem tylko 2-3h.
      Biegało się jakimś dzieciaczkiem z wielkimi butami i zabijało śmieszne stworki. Gra dla dzieci <12 lat.
      ------------------------------------------------------
      Zgadzam się z przedmówcą.
      Ja własnie też jak w to grałem to odniosłem takie wrażenie i nie wiem czym ludzie się tak podniecali.
      Może dlatego że nie widzieli zeldy na wii big_grin
    • Gość: Piotr Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.gprs.plus.pl 18.02.09, 18:01
      Washu i Gooral macie 100% rację. Tak naprawdę fable 1 to słaba gra,poza kolorową grafiką, co akurat mi podpasowało, alep ozatym lipa. Przeszedłem całą, ale to był stracony czas. Mogłem pograć w już starego, dobrego Oblivionabig_grin To dopiero jest gra:]
    • Gość: Louis Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.speed-net.pl 14.04.09, 11:26
      to nie fair od paru lat czekam na fable 2 PC i oni mówią że nie wydadząsad
    • Gość: A-A Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 12:41
      haha GTA 4 wyszło na pc a oni MOŻE lepsza grafe zrobili? i nie potrafią przenieść na pc? to widocznie lamy to a nie producenci gier ...

jednym slowem h** im w dupe!
    • bezell Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 21.08.09, 08:28
      wydadzą, specjalnie tak mówią żeby specjalnie dla nich x-a...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka