Dodaj do ulubionych

Fable II na PC? Zapomnijcie!

IP: 193.200.216.* 27.01.09, 16:28
Dlatego kupuje sie wiele platform by grac w dobre gry, a nie pozostaje sie przyspawanym do jednej smile

Pozdrawia Emjoot - PC-PSX-PS2-PSP-NGC-GBA-XBOX360-towiec smile
Obserwuj wątek
    • d_pawel Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 27.01.09, 16:32
      A gdzie Wii oraz PS3? Killzone 2 Cię ominie! W Super Mario Galaxy nie pograsz. W Zeldę też... Krótko mówiac, jesteś przyspawany do 7 platform, pf!
    • Gość: y Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.k2.pl 27.01.09, 16:35
      IMO za miesiąc się okaże, że jednak robią i tyle. takie pierniczenie, żeby nakręcić szum w okół gry.
    • Gość: Emjoot Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 193.200.216.* 27.01.09, 16:42
      A gdzie Wii oraz PS3? Killzone 2 Cię ominie! W Super Mario Galaxy nie pograsz. W Zeldę też... Krótko mówiac, jesteś przyspawany do 7 platform, pf!

---

Przepraszam, ale to są moje platformy. PS3 jest w planach, a Wii czy NDSa pożyczam od kumpli, więc o co halo? smile

Tak na to patrząc to mam dostęp do NESa, SNESa, N64, Genesisa, Dreamcasta, etc. u kumpli, pożyczających kumpli, więc co jest?
    • d_pawel Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 27.01.09, 16:51
      Emjoot -> Ot, niewinne zaczepki, proszę się nie obawiać wink. A co do zestawu konsol, podziwiam, podziwiam, chociaż nie zmienia to faktu, że przy takiej kolekcji pożyczać od kogoś Wii? Pf! Prawdziwy gracz powinien mieć sposobność do machania o każdej porze! I tyle! Ja nie mam, więc prawdziwym graczem nie jest...
    • Gość: phantom_lord Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.ds14.agh.edu.pl 27.01.09, 16:52
      Ciekawe sa te zarzuty ludkow ktorzy graja na konsoli ze konwersja na pc nie powinna miec miejsca...
      tak samo chyba bylo przy okazji mass effect
    • Gość: gość Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:09

---------------------------------------------------

co kto woli w killzona i tak grac bym nie grał bo nielubie fps (wyjatek gry od valve ale to firma która kocham po prostu), a w zeldę grałem na piecu przez emu ale z nintendo tego starszego zelta ocarina of time, czy zelda majora mask czy jakoś tak i gra jest głupia po prostu...ps sowcy mają tego ziomka z god, x bx... maja tego ziomka z gow, pc ciarze mają tego ziomka z gothica (noi rogatego... z dk smile)))) i swiat jest happy i szczesliwy
      pozdro.
    • Gość: m461k Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.adsl.alicedsl.de 27.01.09, 17:11
      "
      Pozdrawia Pozer - PC-PSX-PS2-PSP-NGC-GBA-XBOX360-towiec smile"
      fix'ed
    • Gość: Emjoot Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 193.200.216.* 27.01.09, 17:17
      przy takiej kolekcji pożyczać od kogoś Wii? Pf! Prawdziwy gracz powinien mieć sposobność do machania o każdej porze! I tyle! Ja nie mam, więc prawdziwym graczem nie jest...

---

Niestety, Wii nie jest w tej chwili na liście moich priorytetów smile Wystarczył mi SMG i Metroid 3 na razie smile PS3 w planach dopiero jak wyjdzie God of War 3 smile

--------------

Pozdrawia Pozer - PC-PSX-PS2-PSP-NGC-GBA-XBOX360-towiec smile"

---

Zrobie kiedyś zdjęcie i zobaczysz smile
    • d_pawel Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 27.01.09, 17:38
      Emjoot -> No dobra, było trochę prześmiewczo, ale teraz na poważnie się spytam, rzeczywiście takie fajne te Metroid 3 oraz SMG? smile Czy to znowu coś na miarę Halo? wink (tutaj bardziej pytanie o Metroid, SMG to zapewne jest bardzo fajne, w końcu mam doświadczenie z Mario 64 smile ).
    • Gość: mis Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 17:43
      @phantom_lord: "Ciekawe sa te zarzuty ludkow ktorzy graja na konsoli ze konwersja na pc nie powinna miec miejsca...
      tak samo chyba bylo przy okazji mass effect"

Za karę nie powinni dostać Dragon Age.
    • Gość: blantman Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:53
      @d_pawel
      Metroid 3 naprawdę super jeżeli podobały ci się wcześniejsze serie. SMG to jest najlepsza platformówka w jaką grałem w tamtym roku i nowy Ratchet, Banjo etc się do niej nie umywa smile
    • Gość: gracz Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 18:29
      Nie ma obawy, wyjdzie na pieca, zawsze wychodził. W europie zach. wciąż króluje pc do gier (była taka sonda nie tak dawno) i producent nie może sobie pozwolić na utratę takiej wielkiej części zysku. Pewnie wyjdzie zrobaczony i pół roku będzie trzeba czekać na patch ale będzie, bo nikt o zdrowych zmysłach nie kupi kloca dla jednej gry droższej od pc minimum 3x.

A zanim zjedzie mnie rzesza konsolowych debili lepiej się tak nie puszcie, że posiadacie kloca i tak zaciekle bronicie, że x czy ps3 > pc a sami dokupujecie dyski twarde, klawiatyry, myszy i inne akcesoria, poza tym korzystacie z neta na chlebaku.

DO DZIŚ MAM PEGAZUSA- OSTATNIĄ PRAWDZIWĄ KONSOLĘ i nie zamieniłbym jej na żadnego boXa czy PSa.

Więc przestańcie wciskać kit, że PC do pracy, chlebak do grania, bo dzisiaj tą granicą jest cienka czerwona linia i jedynymi zauważalnymi różnicami są wielkość skrzynki i to, że jedno podłącza się(standardowo) do telewizora a drugie do monitora.
    • falcion Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 27.01.09, 19:02
      Fajne podejscie. Tylko ze wystawia moim zdaniem zla note dla konsolowcow. Mi pstryka czy cos z PC zrobia na inna platforme ale to samo w druga strone.

Tak jak ktos napisal nizej w tym temacie pewnie zlecili komus innemu jakiemus podwykonwacy wiec gosc mowi prawde ze oni sami nie robia tongue_out.
      A Ade5 ma tylko 1 posta wiec domyslam sie ze to moze byc prowokacja samych producentow by nakrecic hype smile co by nie opadl przed hucznym wydaniem.
    • Gość: Wkurzony Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 19:33
      Pie*****ne konsole
      A jak tak chciałem zagrać w Fable 2
      Ale cóż nie pozostaje nic innego jak wyposażyć się w xboxa
      Dobrze że xbox jest tani
    • Gość: ggg Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.93.classcom.pl 27.01.09, 19:47
      Hahaha. Nie wyjdzie na PC. Tak jasne jasne. Zobaczymy.
      Poza tym sam Peter M. mnie zniechęcił do tej gry :p
    • Gość: Gość Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 79.191.38.* 27.01.09, 21:48
      Za wszystko można podziękować Torrentowcom smile.
    • Gość: Dark Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:55
      A dzieki Bogu i=jai tak nie chcialbym tak gownianej gry na PC!!!
    • Gość: m461k Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.adsl.alicedsl.de 28.01.09, 01:28
      a Peterowi reset w gniazdko
      "Zrobie kiedyś zdjęcie i zobaczysz smile"

///"Jestem skromny, to cecha ludzi wielkich"
    • Gość: Wkurzony Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 06:45
      @Dark
      Tobie chyba odwaliło jak się nie znasz na grach to nie pisz
      Widać od razu że amator
      Hahaa Fable-Gó...ana gra
      Weż wyjdż najlepiej
      Gość:Gość
      Tu się zgadzam
    • ratheal Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 28.01.09, 08:06
      Może po prostu wiedzą, że taka płytka gierka nie ma szans na PC?

@Gość: wpisz sobie na torrentowej wyszukiwarce "Fable 2" bądź "Xbox360", że niby piractwo to exclusive dla PC?
    • don_wroc_love Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! 28.01.09, 08:29
      @ratheal
      oczywiście masz rację, jest jednak jedno małe "ale" -
      skala zjawiska - pewne zachowania występują we wszystkich nacjach ale z konkretnymi zjawiskami społecznymi kojarzone są konkretne nacje - np. Rosjanie z jedną czynnością, Włosi z inną, czy Polacy z inną...

piractwo jest i na xboxie i na pc, ale widać skala jest inna skoro mówi się tyle o piraceniu na pc....
    • Gość: luppus Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 08:34
      bardzo zla wiadomosc, mam nadzieje, ze sie chlopaki tylko zgrywaja;|
    • Gość: CFaust Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: 212.160.172.* 28.01.09, 11:06
      Ha! Jednak dobrze, ze kupilem Xboxa dla Fable2!smile Jednakze, nie wierze ze nie wydadza tej gy na PC. Musi sie to wydarzyc predzej czy pozniej smile.
    • Gość: Dark Re: Fable II na PC? Zapomnijcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 11:21
      Gość: Wkurzony a co Ty mi gadasz ze jestem amatorem ta gra jest dla amatorow i niedzielnych graczy wlasnie.... jest plytka banalna z fabula dla 5-latkow (jesli chodzi o 1) ale 2 widzialem i slyszalem ze jest taka sama i pewnie nie sa to klamstwa

Fable to gra ktora od gracza nie wymaga nic prowadzi go za raczke przy tym bedac zalosnie smieszna dzieki Bogu ze dali ja w CD-Action kiedys bo po czytaniu pochlebnych recenzji i opinii bylem nawet sklonny dac te 70 zl czy iles kiedys tam kosztowala dzieki Bogu ze tego nie zrobilem

I jak sobie teraz jeszcze mysle ze taka gra pewnie kosztuje ze 200 zl a w sklepach moge sobie za 20 kupic Antologie Baldurs Gate to juz wolalbym kupic 10 takich zestawow i rozdac ludziom takim jak Ty, ktorzy twierdza ze Fable to swietny RPG.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka