fanus-plejus 23.02.09, 20:33 No trailer jest super super .. Ale nie wiem gdzie tu innowacyjność skoro ta gra to jak sami autorzy powtarzają coś w stylu GoW .. Ale ciekawe co z tej gry wyjdzie.. oby coś grywalnego i na miarę Dead Space.. czyli pozytywne zaskoczenie od EA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zooltar Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 20:45 a ja nie rozumiem oburzenia autora - czyli mity greckie wolno, a Dantego juz nie? a niby czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 20:49 trailer dosyc slabiutki , a ten "trojglowy" to juz smiech na sali - co to ma byc ?? klub przyjaciol myszki miki?? WTF?!? Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 20:55 Gier na podstawie mitów też jakoś nie trawię. Dla mnie śmiertelnie ograny motyw. Ten trójgłowy to pewnie Cerber. Odpowiedz Link Zgłoś
kamsonowicz Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 21:26 Nie ma się IMO co tak wczuwać, to przecież taki spin-off i po prostu ciekawy pomysł na grę, po co doszukiwać się drugiego dna? W GoW Kratos wybił już masę mitologicznych postaci i jakoś nikt nie zgłasza sprzeciwu. Trailerek bardzo ciekawy, może wyjdzie z tego jakaś konkretniejsza gra. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 21:41 Tylko Kratosy, Jazony itp. to są postacie fikcyjne z tych mitów. Nikt na przykład nie tytułuje gry Odysjea Homera i karze ślepcowi walczyć z Odysem. Są pewne granice za którymi kultura masowa sama na siebie kręci bicz i to jest moim zdaniem taki właśnie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 21:42 lee_van_dowski: cerber to pies a nie plastelinowy tasiemiec Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 21:45 Taaaa...wielki humanista wylewajacy falszywe zale z powodu profanacji Wielkiego Dziela.... Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 22:44 Szczerze mowiac mam to gdzies jak ta gra ma sie do Boskiej Komedii. Jesli bedzie dobra sieka , mroczny klimat i pare Boss-ow wielkosci wierzowca to ja ta gre kupuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 22:50 lee_van_dowski - troszke ci sie mitologia z wymyslonymi postaciami pomieszala. Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkacz Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 22:54 tak naprawde to nie ma znaczenia kim gramy jesli ktos zrobilby gre w ktorej jezus biegalby w pampersie i strzelal z nosa rozowymi bombkami i GRYWALNOSC GRY bylaby _rewelacyjna_ to zaloze sie ze kazdy by ja zlykal Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 22:55 Zooltar - uogólniam. O co chodzi mam nadzieję widać. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 23:36 Cudo, strasznie mi się podobał trailer i nakręcam się na tą gierkę imho ta kosa jak w NG 2 Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer: Dante`s Inferno 23.02.09, 23:38 no trailer w miarę fajnie wygląda... tylko ten trójgłowy... ale gierka się dobrze zapowiada. Od razu na myśl mi przychodzi pierwszy Devil May Cry (nie wiem co prawda czemu, bo sceneria zupełnie inna, ale ten klimat.. ) w każdym razie, czekam i mam nadzieję że się nie rozczaruję Odpowiedz Link Zgłoś
crisu Re: Trailer: Dante`s Inferno 24.02.09, 10:10 Pan redaktor czasem nie przesadza ? To tylko gra Odpowiedz Link Zgłoś
ale_glupota Re: Trailer: Dante`s Inferno 24.02.09, 10:57 zajebisty ten trailer/render ŁAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
donkamilio Re: Trailer: Dante`s Inferno 24.02.09, 20:41 averian - pamiętaj, że Devil May Cry wydała firma japońska, Capcom. Natomiast z trailera wynika, że wyda to Electronic Arts, co dla mnie samo w sobie jest minusem. Poza tym ten klimat jest niepowtarzalny. || Filmik jest niezły, jednakże EA ma to do siebie, że robi ładne gry pod względem graficznym, ale potem szybko się nudzą. Przynajmniej tak to wynika z mojego doświadczenia, kiedy gram w kolejne Need for Speed'y lub widzę wyciskanie jak najwięcej z licencji filmowej Władcy Pierścieni. Odpowiedz Link Zgłoś
heileris Re: Trailer: Dante`s Inferno 24.02.09, 21:06 Problemem z DI jest to, iż zapowiadało się na jakąś ciekawszą grę. Myślałem sobie ciekawe jak przenieśli książkę do gry... Do tego ciekawe zapowiedzi, intrygujące teasery itp. A tu nagle wychodzi jakiś hack'n'slash. Przez to nawet jak gra okaże się fajna to od razu straciła w moich oczach ze względu na wygórowane oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś