Dodaj do ulubionych

Diablo 3 - data premiery i wymagania systemowe

• Gość: Taka jest prawda Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.warszawa.vectranet.pl 21.08.09, 10:59
      Taka jest prawda, że Diablo 3 będzie miało takie wymagania minimalne jak GTA IV. Czyli Core 2 Duo 1,8 GhZ
    • Gość: 123 Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 15:59
      dupa nie wyjdzie
    • Gość: markos Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 13:17
      a na mojego lapa wejdzie d3

o tak

jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super
      jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super jestem super
    • Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 13:08
      Na mojego wejdzie wink Mam 512-tkę grafiki i Quadeka 4 rdzeniowego po 2,4GHz rdzeń noo i 4GB ramu big_grin
      Będzie się grało! ;P
    • Gość: rampage Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.icpnet.pl 05.09.09, 17:12
      Te wymagania to chyba jakiś baran napisał i inny ćwok tutaj przepisał. Najpierw się zastanówcie na jakich to detalach sprawdzali a na jakich się potem gra.
    • Gość: zulka Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 13:27
      BUHA.Jezeli maja byc takie wymagania to na moim pojdzie ; )).
    • Gość: Battlenet Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 91.203.249.* 17.09.09, 02:16
      wała ; ] połowa info ktora jest tu podana jest błedna, z przed paru miesiecy
    • Gość: cathos Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.09, 14:28
      Seria Diablo to nic innego jak bezmyśle łażenie do celu i wybijanie setki wrogów po kolei........ Grając w Diablo 2 doszedłem mniej wiecej do połowy (AKT 2) i przestałem dalej grać bo uznałem że to prymitywna gra bez celu gdzie łazisz i zabijasz. Kurna co to ma w ogóle być?? To jest tak bezsensowne że tylko ludziom w roku 1999 kiedy to taka gra to HICIOR mogło się podobać. Podsumowując: Nie rozumiem Wielkiego Sukcesu tej "gry". Możę to dlatego że wolę raczej gry w których opowiedziana jest dobra historia lub chociaż sama rozgrywka Mnie nie nudzi. Może to dlatego, że wolę strategie gdzie każdy ruch trzeba dokładnie przemyśleć inaczej można wszystko popsuć........ No nie ale przecieżDiablo rządzi bo tam się chodzi i zabija coraz to więcej potworów WOOOOOW nie no SUUUUUUPER TO JEST EXTRA (SARKAZM)Już lecę do sklepu po Diablo 2 Platynową Kolekcję. Jedyne gry które udają sieBlizzardowi to strategie (patr. Warcraft 3 i Starcraft) co do Diablo sięjuż wypowiedziałem........

MIŁEGO WYŻYNANIA KOLEJNEJ HORDY POTWORÓW RODACY!!!!!!!!

zal mi cie widac ze sie nie znasz prawdziwi entuzjasci graja na bn a nie na singlu a jezeli ta gra cie nie rajcuje to pozostaw swoja opinie dla siebie poniewaz ona nic nie wnosi
    • Gość: Sssmok Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.ds.po.opole.pl 26.10.09, 12:15
      Premiera D3 już niebawem... czyli 2011 roku. Połowa czekających z nas do tego czasu będzie miała już własne dzieci... część dostanie pierwszej miesiączki... inni jeszcze pójdą do gimnazjum... ;P Miłego czekania
    • Gość: artezz Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.226.c67.petrotel.pl 25.11.09, 14:05
      hehe fajny prezent na gwiazdke bedzie..... tongue_out moja laptop powinien pociagnac na srednich trzeba pomyslec o zmianie kopa na lepszego laptopa albo zainwestowac w stacjonarny^^ do swiat malo czasu zostalo
    • Gość: artezz Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.226.c67.petrotel.pl 25.11.09, 14:09
      nie 2011 tylko 2009 ci co pomysla troche beda mieli wczesniej^^^
    • Gość: louie Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 05:35
      podpisze sie pod jednym z pierwszych postów - znając blizzard... starcraft 2 - gwiazdka 2009, diablo III - gwiazdka 2010...
    • Gość: Sheeva Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.multimo.pl 13.12.09, 09:51
      Diablo 3 ukaże się w roku 2011
    • Gość: Dżony Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.09, 11:15
      ku...
    • Gość: Johnas Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.09, 11:18
      Te wymagania są troche dla mnie za małe. Trochę to dziwne. Jestem ciekawy czy na windowsie 7 to by poszło?? Ponoć na 7 karta graficzna ma byś wspomagana procesorem co ma zwiękrzyć wydajność.
    • Gość: raku Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.150.167.119.csa-net.pl 27.12.09, 18:32
      żal ja gdzieś czytałem że to ma wyjść w 2010 lub 2011
    • Gość: CHWDP Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.10, 17:06
      Diablo 3 to zjebana gra
    • Gość: chwdpp Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: 94.72.110.* 04.02.10, 00:54
      Sam jestes zjebany w dupecw...u
    • Gość: Gość Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow IP: *.tl.krakow.pl 04.02.10, 00:56
      Ja mam kurde szesnastordzeniowy procesor po 3.5 MHz. Trzy karty graficzne na płycie głownej, w tym jeden ursus 4Gb, no i oczywiście USB 4.0 vip wersjon. i jak mi ma ku...n nie pójść? Mi by nie poszło?
    • czerwieclbk Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 19.02.10, 21:50
      Ale z was mozgi , skoro call of duty 5 lub 6 mw2 ma małe wymagania , i tutaj nasuwa się moja teza ze nie trzeba takiego silnika gry jak ma Crysis żeby uzyskać efekt dobrej grafiki i grywalnosci. Myślę ze blizzard chciał żeby fani[gracze] mogli pograć na słabszych i komputerach dla nich będzie to większy zarobek . Pozdrawiam Biohazard
    • szpakuu198622 Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 05.09.10, 21:04
      glupie gadanie diablo 3 najwczesniej wyjdzie dopiero w 2011 roku poczytajcie sobie na na oficjalnej stronie Blizzard niestety tego sie tylko doczytaja ci co potrafia jezyk angielski gra jest jeszcze dopracowywana wiec ni tak predko jak wyjdzie w grudniu 2011 to bedzie cud
      • kerios83 Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 08.11.10, 19:14
        Diablo 3 to świetna gra, jak wyjdzie w 2011 roku będzie fajnie, jak w 2012 nie będzie źle - im lepiej ją dopracują tym dłużej będziemy w nią grać tongue_out
    • kamiltara Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 22.08.11, 19:00
      i dalej nie ma;]
      • deathclaws Re: Diablo 3 - data premiery i wymagania systemow 24.08.11, 09:32
        Myślę że trzeba się psychicznie nastawić na przynajmniej pierwszy kwartał przyszłego roku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka