szajbs 10.03.09, 18:51 Dobra recka, naprawde mi sie podobała - na dniach wyruszę do sklepów na łów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiem Re: Recenzja: Resistance Retribution 10.03.09, 19:05 Hmm, co prawda miałem do czynienia tylko z demem ale PÓKI co, bardzo dziwi mnie tak wysoka nota. Demo odrzuciło mnie od psp ale będę musiał spróbować calaka. Jedno mnie strasznie zaskoczyło, mianowicie to, co piszesz o dialogach. Ja niemalże posikałem się ze śmiechu słysząc kobietę w demie. No nic, zagram, to się przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Recenzja: Resistance Retribution 10.03.09, 19:11 No akurat sytuacja z dema jest dosyć nietrafiona bo poniekąd mocno wyrwana z kontekstu. Wspomnę tylko, że jedną z umiejętności Graysona, gdy jest zainfekowany jest umiejętność oddychania pod wodą. Jeśli zaś chodzi o dialogi to tak jak wspomniałem - doceniam Parker za narrację, która jakoś mi odpowiada i Graysona za to, na ile sposobów potrafi obrazić takiego jednego Francuza. Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Recenzja: Resistance Retribution 10.03.09, 20:02 @xiem - zapewne należysz do bardzo modnego w necie ruchu narzekaczy na wszystko co związane z psp - ludzie ci tak się zapamiętali w narzekaniu, że nawet bardzo dobre gry są skłonni oczerniać dla jakiejś dziwnej mody.... sam wierzę recenzentowi i czekam z niecierpliwością na pojawienie się gry w pobliskim empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Recenzja: Resistance Retribution 10.03.09, 21:08 dobra recenzja,ale w gierkę niestety nie zagram,bo nie jestem posiadaczem psp a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Recenzja: Resistance Retribution 11.03.09, 06:52 Demo pozostawiło mnie z mieszanymi odczuciami. Z jednej strony fajna grafika i klimat, a z drugiej - przecież to mod do Logan's Shadow. Niby nic w tym złego, bo pspowe Syphon Filtery to świetne gry, ale miałem uczucie deja vu. Wolałbym jednak, żeby producenci poszli w stronę czegoś bardziej oryginalnego, bo jeśli chodzi o spin offy dużych serii, to właśnie oryginalność najbardziej podoba mi się w ich wersjach na PSP. Killzone Liberation jest boskie, bo właściwie nie ma obecnie drugiej takiej gry - na żadną platformę. Metal Gear Acid podobnie. Natomiast jeśli chodzi o strzelanki, to nie wymyślono jeszcze lepszego modelu walki niż ten z Infected!, a przerobienie gry szpiegowskiej na rąbankę sprawiło, że nie steruje się nią najwygodniej w świecie. Za wersję demo przyznałbym grze ocenę 4/5. ------------------------- kultturystyka.blox.pl - lata 80., Q Lazzarus i Pegasusy Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Recenzja: Resistance Retribution 11.03.09, 08:04 xello - zapewne piszesz/mówisz co Ci tylko ślina na język przyniesie? Nie należę do żadnego ruchu, sprawdziłem to co mogłem sprawdzić (demo) i strasznie mnie odrzuciło, w przeciwieństwie do Patapona czy Phantasy Star. Tak więc jak rzekł kiedyś pewien mędrzec: STFU Odpowiedz Link Zgłoś