loola_kr 18.03.09, 11:22 czy DC ma kłopoty chwilowe? czy trzeba szukać innych smoków? Bo ja próbowałam coś znaleźć ale ja tylko po forum gazetowym potrafię się poruszać i nic nie znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycja_kopiuj_wklej Re: a wogóle to czy ktos wie 18.03.09, 12:36 Nie wiem, trudno powiedziec czy to problem z serwerem, czy administrator nie wyrabia, lub przesadzil z modyfikacjami. Dragon dziala chwilowymi zrywami, udalo mi sie tam dzis 3 razy dostac, wiec wiem, ze moje jajka bezpieczne. Wiekszosc miala wystarczajaca ilosc klikniec aby w spokoju sie rozwinac. Co najwyzej z innych kont nie przeniose sobie hatchlingow, ktore mogly dorosnac. A na razie probuje rozgryzc Unicreatures, wiec prosze o klikanie w moje zwierzatka i zabawe z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: a wogóle to czy ktos wie 18.03.09, 12:41 Edycja, ja już je dzisiaj obklikałam, czesałam, karmiłam. Ty światowa kobieta jesteś znasz się na tych sprawach - nie ma innych smoków? Bo te uni mi nie leżą... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: a wogóle to czy ktos wie 18.03.09, 12:56 Sa konie po francusku Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Dragon Adopters 18.03.09, 13:03 jeszcze jest takie cus: www.dragonadopters.com/ Sama jeszcze tej strony nie przejrzalam, wiec nie wiem co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Dragon Adopters 18.03.09, 13:15 dzięki! dam jeszcze Dragonowi szanse bo się przyzwyczaiłam... a potem będe sie wdrażać jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a wogóle to czy ktos wie 18.03.09, 14:09 z tego co udalo mi sie podczytac forum dragonowe(ale tez i sie wiesza niemilosiernie, nei wiedziec czemu) to szanowny admin dziala i naprawia,wiec bedzie dooobrze nie trzeba od razu zmieniac zabawki;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: a wogóle to czy ktos wie 18.03.09, 16:00 to poczekam jeszcze ale chwilowo nie mam sie czym bawić! a do tego denerwuje sie czy mi nie zdychają... Odpowiedz Link Zgłoś