martinez-1 22.03.09, 09:12 panowie z konami musieli cos zmienic inaczej krytycy i gracze (czasem to jrdna osoba) zjechali by tą gre ze taka sama,mało zmian itp ja tam kupie napewno bo lubie horrory a konkurencji brak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurget Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 22.03.09, 09:47 Fajna recenzja chociaż osobiście horrorów nie kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 22.03.09, 10:47 Mnie sie bardzo podobała.Ktos mi odpowie czy w PALoskiej wersji mozna odwrócić sterowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 22.03.09, 11:37 Double Helix nie jest pierwszym amerykańskim producentem Silent Hilla. Był jeszcze Silent Hill Origins na PSP od Climaxu. Ale o tej części nikt nie pamięta. A szkoda, bo jest zacna. Były też inne Silent Hille, o których jakoś wszyscy zapominają wspomnieć: i celowniczkowa strzelanka, i tekstowa gra na GBA. -------------- kultturystyka.blox.pl - power of 80's Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 22.03.09, 14:47 "natomiast nieco odbiegającą od dzisiejszych standardów w temacie rozgrywki i opowiadania historii. To nie jest poziom Heavy Rain" Hę? czy ja o czymś nie wiem? chyba chewi rejn nie wyszło jeszcze, co? Co to za bzdurne porównanie? To jak wyjdzie doom4 to napiszesz że "ee tam to nie jest poziom doom5"...? "czujemy się jak posadzeni przed PSone. Widok z 3 osoby, broń palna i biała, porozrzucani tu i ówdzie oponenci" Też nieżle. Czyli co, girs of łor1 czy 2 to też "jakbym siedział przed psone" ? Bo widok tpp??? Bo przeciwnicy??? Dwa ostatnie zdania tej "recenzji" to już w ogóle z marsa wzięte chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 22.03.09, 19:49 adic83, nie. SHC nie posiada istotnych w GoW skryptów, posiada widok zupełnie z tyłu, nie znad ramienia jak teraz dominuje. I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 23.03.09, 09:24 @tap-chan Ironia była zamierzona, czy tak wyszło? No bo fakt, kamera z tyłu jest passe, za to znad ramienia to już next-gen pełną gębą... I dobrze wiedzieć że SHH nie posiada skryptów...?! Gwehe! Jak rozumiem chodzi o jakieś większe akcje, że ich brakuje? A jakie niby, po co? To nie RE... No ale kumam, nie bronię jakoś specjalnie nowego sajlenta tylko pewne teksty w tej recce są nieco dziwne. Bodaj ani słowa o grafie, dźwięku? Porównywanie do gier których nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
maajev Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 23.03.09, 10:47 Zazdroszczę redaktorowi możliwości ogrywania Heavy Rain... Odpowiedz Link Zgłoś
some_1 Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 23.03.09, 13:12 no właśnie - wiem, że to także passe pytać o takie sprawy, ale jaki poziom grafy? animacji? Odpowiedz Link Zgłoś
mierzwo Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 23.03.09, 19:51 "Także sposób przedstawiania historii nie należy do najambitniejszych - ot, po nitce do kłębka. Na początku wiemy nic, albo bardzo niewiele i w zasadzie dopiero na zakończenie dowiadujemy się o co w tym wszystkim chodziło" No prosze was, czemu niby sposób przedstawienia historii nie jest najambitnieszych? Bo po nitce do kłębka? Bo z początku nie wiemy nic a na koniec dowiadujemy sie o co w tym wszystkim chodziło (rozumiem, że redaktor chciałby od samego początku wiedzieć o co chodzi, na końcu zaś nie wiedzieć nic)? Co to w ogóle za argumenty są? Redaktor sprawia wrażenie jakby założył sobie zawczasu, że jakieś błędy wytknąc wypada. Tyle, że nie bardzo się udało. Juz nie wspominam heavy rain i porównan do psOne. Lekka żenada, panowie przyznają. To teraz tak sie recenzje pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
voltaire-78 Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 23.03.09, 20:13 recenzja równie profesjonalna co podana data publikacji gry... 21.08.2007 Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: Silent Hill Homecoming 24.03.09, 13:20 ja sie za to przyczepie do krytyki SH3 - moim zdaniem ta czesc trzymala poziom pierwszych dwoch czesci, a momentami nawet je przebijala. gdyby nie srednie zakonczenie (chociaz i pod koniec gra ocierala sie o geniusz - dom strachow, ranny koles, kosciol!!!) - i zbytnie natezenie w tymze elementow okultystycznych (wiem, wiem - to sie akurat wiazalo logicznie z wyjasnieniem fabuly pierwszej czesci), to SH3 mogl przebic nawet dwojke. a z tej recki dowiedzialem sie jednej ciekawej rzeczy: Homecoming zaczyna sie praktycznie tak samo jak wlasnie trojka - na poczatku jest sen, potem sie budzimy i wszystko zaczyna sie chrzanic az chyba sie skusze na ta gre. Odpowiedz Link Zgłoś