Dodaj do ulubionych

Na szybko - Care bEArs

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.09, 09:27
O nie, znowu. Powodzenia w katowaniu samego siebie.
Obserwuj wątek
    • pankomentarz Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 09:45
      W Bakersfield nie mozna uprawiac sexu z szatanem bez prezerwatywy. A ty angielski umiesz, Sławek? smile
    • demicanadian Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 09:48
      Jak na razie nic nie sugeruje żeby książka miała nie być szmirą smile
    • venmort Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 09:55
      Może jakaś relacja na żywo - jako prequel recenzji gry - przetarłbyś nowy, niezbadany szlak w internecie. Filmiki z przewracania kolejnych stron, gdybyś podłożył odpowiednią myzykę, mogłyby naprawdę trzymać w napieciu.
    • aihs Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 09:57
      A ja bym na Twoim miejscu, Sławku, napisał teraz, że nie znasz angielskiego żeby Ci EA zasponsorowała kurs tongue_out albo tłumacza (tzn seksowną Panią tłumacz rzecz jasna).
    • pankomentarz Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 09:59
      Ja jestem tłumaczem, ale nie jestem seksowna. Ani panią nie jestem. A szkoda, bo poznałbym pana Sławka!
    • falcion Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 10:08
      Zabrzmialo groznie big_grin.

Jakie grube toto dzielo ich? I jakim rozmiarem czcionki pisane?
    • Gość: mant3z Re: Na szybko - Care bEArs IP: 80.50.237.* 26.03.09, 10:09
      Czy wiecie, że potwierdzono już datę wspaniałego symulatora Landwirtschafts Simulator 2009?

screeny.pl/100992

To niesamowite! Rzesze fanów zwariowali na forach, podobno doszło do przypadku palpitacji serca big_grin
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 10:19
      Jakie grube toto dzielo ich? I jakim rozmiarem czcionki pisane?

-----

tak na oko 300 stron z hakiem, czcionka całkiem spora, ale nie z tych największych. Więcej nie pamiętam, książkę w domu zostawiłem smile

odnośnie propozycji matrymonialnych - angielski znam, thank you very much smile
    • Gość: ;( Re: Na szybko - Care bEArs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 10:28
      rozmiarem fonta, nie czcionki.
    • Gość: F Re: Na szybko - Care bEArs IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.09, 10:40
      Czym się różni font od czcionki?
    • demicanadian Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 11:13
      ej Gość: crying
      masz jakieś fonty?
    • Gość: Maxs Re: Na szybko - Care bEArs IP: 91.200.94.* 26.03.09, 12:06
      jaki hit jak jeszcze w ogole gry nie ma smile moze to wcale nie bedzie hit
    • pankomentarz Re: Na szybko - Care bEArs 26.03.09, 12:14
      bedzie bo to robi bioware i to mass effect w kosmosie. co nie zmienia faktu, ze mozna do tej gry podejsc krytycznie. ja juz podchodze krytycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka