Gość: uśpiony IP: *.eranet.pl 06.12.07, 23:19 Nareszcie się skończyło! Może teraz będzie czas, żeby wysłać z połowę tych tzw. aktorów do logopedy. Chyba to, żeby umieli wyraźnie mówić, nie jest zbyt dużym wymaganiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Petunia Re: Nareszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 19:25 Skoro piszesz "nareszcie się skończyło" - to nie rozumiem po co w ogóle oglądałes i marnowałes swój cenny czas. Można tyle rzeczy robić w tym czasie: pooglądać inne programy, film na DVD, włączyć neta, poczytać ksiązkę, pouprawiać sex, albo zwyczajnie iść spać.. po co się katowałeś oglądaniem EKIPY chłopie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśpiony Re: Nareszcie! IP: *.eranet.pl 08.12.07, 07:00 Cóż, zapowiadało się nieźle: Gajos, Pszoniak... Dziękuję jednak za trafne podsumowanie: rzeczywiście katowałem się i marnowałem swój czas, oglądając występy na poziomie prowincjonalnego teatrzyku. Podobno jest druga seria. Nie powtórzę błędu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek P. Re: Nareszcie! IP: *.chello.pl 08.12.07, 08:59 Nie Pszoniak, tylko Andrzej Seweryn :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Nareszcie! IP: *.spray.net.pl 08.12.07, 09:37 Drogi Uśpiony, rzeczywiście katowałeś się oglądając jeśli w "Ekipie" zauważyłeś Pszoniaka! Ja go jakoś przez 14 odcinków nie widziałam za to widziałam świetnego Andrzeja Seweryna! A serial był znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stagirite Re: Nareszcie! IP: *.aster.pl 08.12.07, 20:02 Serial rzeczywiście był znakomity. A komu sie nie podoba niech wraca do oglądania Plebanii. Szkoda że nie nakręca tyle odcinków ekipy co takich seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
grandmofftarkin Re: Nareszcie! 08.12.07, 22:45 Nie wiadomo:) Ja bym chciał, żeby było baaaaaardzo dużo odcinków Ekipy, ale nie żeby przedłużali to w nieskończoność, bo istnieje ryzyko, że serial political fiction zmieni się w śmieć w stylu "Gotowe na wszystko" czy coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśpiony Re: Nareszcie! IP: *.eranet.pl 08.12.07, 21:31 Wiem, wiem, że Seweryn, ale oczywiście dziękuję za zwrócenie uwagi. Ja po prostu opisywałem stan nieprzytomnego umysłu, gdzie jednym efektem było pomylenie tych dwóch wybitnych aktorów, a drugim Odpowiedz Link Zgłoś