rockboy84 27.03.09, 13:35 Toread... a dlaczego PolyTV HAWX był i znikł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rockboy84 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 13:43 A Zooltar niby z ciebie taki fan Afro. No więc na starcie wideo prezentacji, to nie tylko wyszedł serial, ale też film "Afro Samurai: Resurrection", który stanowi kontynuację serialu Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 13:45 rockboy84: bo były błędy i czekamy na ich poprawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 13:46 Zooltar, ja ciebie wyśmiałem w kwestii wymawiania ksywy RZA? Nie, ja zasugerowałem tylko inną wymowę. Weź sprostuj bo mam opinię człowieka, który cię nienawidzi Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 13:51 bo nienawidzisz, ale nie przejmuj sie tym za bardzo Afro Samurai Ressurection to nie film, tylko druga seria. na razie puszczono na spike tv pierwszy odcinek, reszta ma byc puszcza "later this year" Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 13:57 Nie nienawidze Po prostu ludzie mają takie mylne spojrzenie Jakbym cie nie lubił słuchać i oglądać to bym nie słuchał Polygadek, nie oglądał PolyTV oraz Review Territory... a ja lubię, a ten ostatni jako jedyny oglądam na Hyperze Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 14:00 Co do AS: R... to znowu gafa lekka, bo miałem na myśli DVD & Blue-Ray... o SpikeTV zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 14:32 no problem - ja sie w materiale TV rabnalem i nie wspomniaelm slowem o mandze na ktorej oparty jest anime na ktorym oparta jest gra Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 14:49 Nie wiem czym tu się zachwycać w tej grze.Afro Samurai wygląda na nudną grę,która nic ciekawego ze sobą nie prezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
czaju Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 14:51 A myśleliście o tym, żeby zrobić z PolyTV video podcast na iTunes? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 15:34 czaju: tak, z przyczyn niezależnych od nas, jak na razie not going to happen Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 27.03.09, 21:42 Jak dla mnie Afro Samurai to średniak. Fajna koncepcja, ale źle przeniesiona do świata 3D. Rozgrywka jest mułowata i ciąąąągle taka sama. Bez rewelacji. PS pisze się BLU-RAY Odpowiedz Link Zgłoś
eddy_the_head Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 28.03.09, 12:04 Czy to jest ten sam zooltar co w Gamblerze? Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: PolyTV prezentuje: Afro Samurai 28.03.09, 13:22 krytycy - graliscie juz? czy wypowiadacie sie po obejrzeniu filmow? eddy_the_head - yup Odpowiedz Link Zgłoś