ilekobietamalat Re: ja też potrzebuje klików 30.03.09, 13:24 poklikane wszystkie twoje Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ja też potrzebuje klików 30.03.09, 13:25 ja juz je z rana obklikałam może daj do emergency? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: ja też potrzebuje klików 30.03.09, 17:39 loluś kochana,jak ja bym wiedziała jak to się robi to bym już dała Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ania 30.03.09, 17:56 wejdx tu: www.thedcfansite.com/emergency.php zjedx myszka niżej, niżej niz to stado smoków i tam masz 5 okienek. Do tych okienek wpisusjesz kod smoczka albo jajka. Kod znajdziesz w linku do jaj, z twoje scrolla wejdx na "get code" i na tym dolnym jest cos takiego url=http://dragcave.net/view/n/Florecita][/url kod akurat mojego smoczka to: Ykup (tylko tutaj wzięłam w nawias, żeby sie wyświetlił) Tylko tam ponizej 3 dni mozna wsadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ania 30.03.09, 17:57 no nic, zgubił się ten kod z całości chociaz na podgladzie był... to ten czteroliterowy jakby co. Albo jak chcesz jakieś dac do emergency to mogę Ci wsadzić, tylko wklej tutaj te smoczki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: o, jak szybko:) nt 31.03.09, 09:16 ale reszcie smoków zostało po 1 dniu,mam nadzieje ze się wyklują Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: o, jak szybko:) nt 31.03.09, 09:26 wstaw Ania na emergency... to ci od razu dorosną... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: o, jak szybko:) nt 31.03.09, 09:30 Ania wstaw tu te smoki, cały link bez cięcia to Ci wsadzę do pogotowia. Tzn kody. Odpowiedz Link Zgłoś