Dodaj do ulubionych

Cryostasis - recenzja wideo

• Gość: Aha Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: 80.50.235.* 30.03.09, 15:17
      I nie zgadzam sie z "bardziej zywiej". To jakis dziwny tred, aby wszystko prezentowac jak na amfie - gdziekowiek spojrze widze prezneterow ala Mango24.
    • Gość: Aha Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: 80.50.235.* 30.03.09, 15:18
      trend
    • william_dr Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 15:23
      Witam.

Recenzja może być. Nie wiem jak inni czytelnicy GC, ale mnie właśnie to bardzo się podoba, że nie są sztywne, nie są dla dzieci, że czytają komentarze, że cześć ludzi komentujących używa argumentów i własnych doświadczeń z grami, że ja jako laik w grach (gram mało i mało tytułów) mogę to wszystko ogarnąć i podyskutować nawet, że jest sympatycznie i dużo humoru, że maja "daleko" zdanie innych!
      Bo gry właśnie takie są, jedni je kochają, inni nienawidzą, grają ludzie bez życia (no-life'y) i ludzie co mają raptem kilka godzin w tygodniu i poszukują polecenia gierki, bo zgrają może w 5 w ciągu roku. A relacje z gry na żywo to po prostu masakra, dla mnie np. relacja z Empire: Total War wpłynęła na to, że tę grę kupiłem.

Także redakcji GC życzę sukcesów, byle nie za duży, by za bardzo nie zmienili formy tej fajnej stronki!!!

Odnośnie Cyrocośtam:
      Co prawda nie sądzę bym się przejmował tą grą (mało czasu by wszystko ogarnąć, także ograniczam się do gier, które sam wybiorę z różnych względów). Nie bardzo też przepadam za horrorami w grze.

Jedno pytanie non-topic: słuchasz/słuchałeś pan metalu panie Sławku? =)

Pozdrawiam
      william_dr
    • Gość: chochlik Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.max.com.pl 30.03.09, 15:24
      Pamiętając wideorecenzje pana P.R (kto zgadnie;P) big_grin Sławku parę latek jakaś symfonia, opera, włoski utlenione i będzie cała Polska mówićwink
    • william_dr Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 15:24
      Sorki za literówki, pisałem szybko bo w pracy jestem i nie wolno za dużo czasu marnować na... pisanie komentarzy na GC big_grin
    • slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 15:26
      @william_dr - odpowiem ci w ten sposób smile

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6411209,13_kapel__ktore_zasluguja_na_swoje_Guitar_Hero_Rock.html
    • Gość: ziomek Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.03.09, 15:37
      SŁAWEK SERAFIN JEST SUPER
    • radek.zaleski Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 15:38
      Pamiętając wideorecenzje pana P.R (kto zgadnie;P) big_grin Sławku parę latek jakaś symfonia, opera, włoski utlenione i będzie cała Polska mówićwink
      --

proszę.... NIEEeeeee!!!
    • Gość: Infra Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:40
      wrzućta lepiej tego njusa
      wiadomosci.onet.pl/1943257,441,pierwszy_raz_w_internecie,item.html
    • Gość: Infra Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:44
      novelquest.com/emperor.html

i tego, ja chce takie cuś w domu tongue_out
    • Gość: brum Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 15:48
      "zawdzięcza to na pewno radzieckiej nauce"
      tudzież "widzimy kolesia który zamarzł, prawda, podchodzimy do niego i szzzzz"
      smile
      Dobre! smile
    • Gość: 4N0 Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 16:02
      ooo, Pan Serafin też pióracz ;d

Co do recenzji to... łomatko. Jestem swiadkiem czegoś nowego. Cuchnie amatorszczyzną), a pomimo tego jest... fajne? Nie wiem. Nowy styl tongue_out

Mam jedną propozycję, niech wszystko pozostanie tak jak jest, ale jakiś plan recenzji by się przydał. Jakieś ogólne wiadomości chociaż o tej grze. Zaczelo sie, ze Cryo... przedstawia lód, chłód itd...

To naprawde jak ktos napisal przypomina relacje zmeczonego po ciezkim dniu pracy przy piwie dla kolegi. Tylko, ze ten kolega po 2 łykach wywodow powie: WTF?! O czym Ty do mnie mowisz? tongue_out

Mam wrazenie, ze te gadanie o lodzie na poczatku sie przedluzylo i o tym szczegole oswietlenia zmieniajacego sie z niebieskiego na czerwone.

Dobra, ale narzekam tongue_out

Podsumowanie: jest w tym cos co mi sie podoba.
    • slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:07
      SŁAWEK SERAFIN JEST SUPER

-----

ANI CHYBI, KURDE BELE!
    • razorhost1976 Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:12
      oooooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah tongue_out sławek ma wielbicieli wink znaczy wielbiciela wink
    • william_dr Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:12
      @slawomir.serafin
      Nie zgodzę się z listą poza DP i IM (których jestem wielkim fanem [właśnie leci w P3PR Hush big_grin]). Kiedyś prędzej, ale widać, że poleciało się po wielu gatunkach. A Judas Priest gdzie? tongue_out PAINKILLER by był zawalisty w GH smile

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6411209,13_kapel__ktore_zasluguja_na_swoje_Guitar_Hero_Rock.html -> jeden z ostanich komentarzy, takiej mniej wiecej muzyki słucham (wiele kapel ominąłem bo mało czasu w pracy i myśleć się nie chce).

A co do GH, to zapraszam na www.youtube.com i GH3 i TAKE THIS LIFE grupy IN FLAMES!!! Wymiata!!! (niestety nie mogę dać linka bo w firmie jest ban na YT sad

Pozdrawiam
      william_dr
    • radek.zaleski Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:18
      Mam wrazenie, ze te gadanie o lodzie na poczatku sie przedluzylo i o tym szczegole oswietlenia zmieniajacego sie z niebieskiego na czerwone.
      --
      Ty sobie nie zdajesz sprawy ile o tym lodzie gadał. Trzeba było wyciąć 3/4smile.
    • Gość: pytek Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 16:20
      Czy to oficjalna recka czy będzie recka Krzysztofa W.?
    • martrzyk Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:25
      @slawomir.serafin

JEDNA RADA! ale serio, masz taki styl mowienia jak dostojny pan profesor wink nic zlego nie wazne.. cos nowego! Ale jesli juz tak gadasz zasiadz prosze ja cie w jakims fotelu i wtedy opowiadaj big_grin bedziesz wygladal naturalniej, bo teraz tak troche nie teges, przeciwnie do krugera z WP, bo on znow stoi gestykuluje jak szalony wink No i sproboj opisywac dokladniej gre... jak dziala i walnijcie jakis sposob oceniania procenty skala 1/10 jak to sobie wolicie.. ale zeby byl jakis odnoscik miedzy kolejnymi recenzjami!smile no i powodzenia na przyszlosc z tym wink no i wiecej prosimy.. np co tydzien jedna big_grin
    • slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:26
      Ty sobie nie zdajesz sprawy ile o tym lodzie gadał. Trzeba było wyciąć 3/4smile.

-----

ej, lód jest ważny smile nie słyszałeś o demokracji lódowej?

@pytek - ta jest oficjalna, a czy będzie Krzyśka czy nie, nie wiem. Recenzje Krzyśka będą jeszcze przez jakiś czas tylko, tak btw.
    • razorhost1976 Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:27
      @R.Z.
      a tak narzekał na zimę i jej powroty wink cóż za dziwna fascynacja mrozem wink
    • slawomir.serafin Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:29
      no i wiecej prosimy.. np co tydzien jedna big_grin

-----

taki jest plan minimum smile co do ocen - nie lubimy sztucznych ocen smile wydawcy lubią, bo mogą je później ująć w zestawieniach i tak dalej, pokazać skuteczność PR i marketingu i takich tam smile nam i wam oceny do niczego nie są potrzebne, tak naprawdę smile
    • Gość: Jezus Ch. Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: 80.51.63.* 30.03.09, 16:32
      Dobra robota Sławku.
    • Gość: Ender Re: Cryostasis - recenzja wideo IP: 195.114.161.* 30.03.09, 16:44
      troche za wolno mowisz, wydaje sie, jakbys mowil do przedszkolakowtongue_out
    • martrzyk Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:44
      @slawomir.serafin - hmm wiesz co ocena jest wazne jak napisalem do porownania... gier miedzy soba. Mozecie wymyslec taki sposob oceniania zeby to nei byly liczby.. tylko poprostu gra warta/nie warta uwagi/ dobra/z dup.../ nie kupujcie/ 3mac sie na kilometr cos w ten desen. Dajmy na to przyklad z dowa bo wiem ze wielbisz wink

"DoW2, wedlug mnie gra warta w 100% wydania kwoty 90-100zl! Gra jest poprostu BARDZO DOBRA" takie podsumowanie albo jaiegos gniota wezmy hmm co by tu wziac, hmmm o wiem NFS ostatni. przykladzik ponownie:

"NFS:uc gniot kompletnie nie wart swojej ceny. Wedlug nas KOMPLETNE BADZIEWIE. omijac na kilometr"

I cos w ten desen stosowac na koncu kazdej recenzji dokladnie to akcentujac zeby bylo wiadomo ze to to.. no i chyba tyle wink i skombinujcie fotel!! big_grin
    • radek.zaleski Re: Cryostasis - recenzja wideo 30.03.09, 16:48
      mały OT - wielkie dzięki za wszystkie mniej lub bardziej pozytywne reakcje. Będziemy się starać robić takie recenzje raz w tygodniu. Sławek nagrał już swoją opinię nt. The Path (się montuje), a ja opowiedziałem (podobno dużo gorzej) o Braid.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka