Gość: Gość Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 00:15 @Kro Pograj przyjacielu kilka dni to porozmawiamy. Karty się zdobywa tylko jak tak mało grałeś to nie wiesz. Ja z dropów po misjach mam już tremora, firedancerów i parę innych ciekawych kart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myth Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.sggw.waw.pl 01.04.09, 10:42 yeah, dobry material! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.chello.pl 01.04.09, 11:13 Gra bardzo dobra i wciągająca, recenzja zreszta też. Szkoda tylko że z powodu opłat za punkty zamiast hitem stanie sie grą dla elity która ma kase na dodatkowe karty.EA chyba marzy sie coś na kształt WOWa czyli kura znosząca złote jaja przy której nie trzeba praktycznie nic robić tylko kase liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kro Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 01.04.09, 12:23 @ Gościu Wybacz ale nie jestem wstanie dyskutować z kimś kto widzi rzeczy których nie ma. Albo coś Ci sie pokręcilo albo zachorowałeś na kaczyzm. Tak czy siak życze Ci miłego dnia. A raczej nocy bo Ty masz odwrotnie prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: BattleForge - recenzja wideo 01.04.09, 13:14 Ok, recka zrecenzowana Zapraszam na pankomentarz.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeq Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 14:26 Naprawdę dobra recenzja. Fajnie przedstawiona no i fajny tekst No a gra wiadomo... wciąga kase jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Re: BattleForge - recenzja wideo IP: 195.184.82.* 01.04.09, 14:38 Fajna grafa i animacja, recka też spoko. Już wiem w co pogram w czasie najbliższym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:08 niezly hardkor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.wmdata.fi 02.04.09, 13:58 Wygląda ładnie ale to nie dla mnie. Nie mam neta w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Divus Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.pila.vectranet.pl 02.04.09, 15:36 Przepraszam, ale muszę się przyczepić do wykonania recenzji, a właściwie do tekstu. Czy mamy aż tak ubogi język, aby używać w czasie 3 minut słowa "fajnie" więcej, jak pięć razy? Toć to przegięcie zupełne. Sądzę, że jesteście na tyle wykwalifikowani, żeby same teksty pisać trochę lepsze ;> Odpowiedz Link Zgłoś
malarug Re: BattleForge - recenzja wideo 04.04.09, 09:32 Ciekawa recenzja... aż mam ochotę zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konq Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.chello.pl 08.04.09, 00:48 Z jednym się nie zgodzę - wcale nie musimy płacić prawdziwymi pieniędzmi za Battleforge Points. Początkowe 3000 BFP to bardzo dużo, nie ma problemu ze złożeniem dobrego decka za to. Ja sam doszedłem do best 8 w międzynarodowym turnieju deckiem który złożyłem już jakiś czas temu a ciągle mam 2400 BFP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruWru Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 08.04.09, 13:50 @Konq Poczekaj az zaczna wychodzic dodatki. Odpowiedz Link Zgłoś
elcomendanteche Re: BattleForge - recenzja wideo 15.04.09, 00:58 Wreszcie jakiś głos, w którym człowiek rozpoznaje pojedyncze słowa, czyli plus za oprawę. Dowiedzieć też się coś o grze można, choć w krótkim materiale to sztuka, by zawrzeć meritum sprawy, a nie mrugać do niewidomego nietoperza. Szkoda, że sama gra nie w moim stylu, ale mam nadzieję, że taki materiał zobaczę o jakimś z prawdziwego zdarzenia RTS i wtedy będę happy, aż do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barte Re: BattleForge - recenzja wideo IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 17:44 Gra jest niezle ale prawdziwa zabawa zaczyna sie po dokupieniu BFP. Najtaniej mozna je chyba kupic na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś