loola_kr 02.04.09, 10:58 to można adoptować tu: widget.foopets.com/ ale pewnie polowania odpadają chyba, że aportowanie zrekompensuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: gdyby ktos chciał futrzaka zamiast smoka 02.04.09, 11:54 loola, i teraz sie zakochalam w kocie..i co ja mam z nim robic? po co zes to pokazywala zla kobietoDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rennya a jak to działa? 02.04.09, 12:06 bom ja nie tyle sprawna po angielsku by zrozumiec reguły... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:13 regul nie czytalam;D ale z tego co widze, gra niby darmowa,jednak zeby cokolwiek zrobic trzeba miec ichnie pieniazki. na start dostajesz 5... a reszte mozesz sobie kupic jeden ichni to jeden cent;> paypalem albo innymi cudami sie placi;D wiec ja dziekuje;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:28 no właśnie ja pobieżnie przejrzałam ale myślałam że te futrzakowe pieniądze to sie zarabia w grach czy cos takiego. A jak trzeba płacić to ja tez dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:33 ja troche spojrzalam na regoly, foodollars mozna rzeczywiscie kupic placac paypal'em ale dostaje sie je tez za kazde zalogowanie sie i opieke nad zwierzakiem, za przyciagniecie do gry nowej osoby i branie udzialu w czyms tam jeszcze innym (nie zaglebialam sie), czyli jednak mozna w to grac za darmo Pierwszy zwierzak jest za darmo jesli zaadoptowany ze schroniska, za kazdego nastepnego trzeba placic w foodollars. A widziesliscie, ze jak sie najedzie mysza na nos tego psiaka (po wejsciu w linka podanego przez Lole) to on kicha ?! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :D 02.04.09, 12:40 az poszłam zobaczyć czy kicha no i kich faktycznie! jak któraś chce zacząć to niech zacznie, potem za mnie dostanie punkty za przyciągnięcie nowej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: :D 02.04.09, 12:50 a ja mam konisia www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=6407314 Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: :D 02.04.09, 12:53 piękny!!!! ja tez chcę!!! Jeździłam kiedyś konno, kocham konie! Jakie są zasady tak "po krótce"? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: :D 02.04.09, 12:59 tak w skrocie, to zasady podobne do tych w psiakach i kociakach, czyli zadne kliki i dwiedziny innych nie maja znaczenia. Liczy sie tylko zebys ty codziennie do konia zajrzala, nakarmila, sprawdzila czy nie jest chory, jak jest zimno to rzeba wprowadzic z laki do stajni, jak chory to kupic lekarstwa. O starszych koniach jeszcze nie czytalam, bo moj to dopiero zrebak, ale starsze trzeba trenowac, mozna rozmnazac, sprzedawac, itp. Tez kiedys jezdzilam a teraz jakos nie moge sie zorganizowac zeby wybrac sie do najblizszej stadniny i zorientowac w cenach i mozliwosci jazdy. A kocham konie na zaboj !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Loola !! :) 05.04.09, 14:41 Wyslalam ci zaproszenie do zabawy w te konie na poczte gazetowa Jakbys dolaczyla, to moglabys sobie wybrac ogiera, ja mam klacz i moglybysmy sobie rozmnazac konisie Co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Loola !! :) 05.04.09, 18:02 a to moj drugi konis mam go na drugim (nielegalnym) koncie Lola, jak sie zdecydujesz, to daj znac, pomoge ci na poczatku, bo juz sie troche orientuje w tych koniach Strasznie fajne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola !! :) 05.04.09, 22:32 Ja tak pobieznie przejrzałam... ale nie wiem czy sobie dam radę... nie za skomplikowane? bo tam trzeba zarabiac kaske na te wszystkie rzeczy dla koni... no i nie wiem na ile mój angielski wystarczy... chce Ci sie pomagać? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Loola !! :) 06.04.09, 00:14 loola_kr napisała: chce Ci sie pomagać? Chce mi sie jak uznasz, ze zbyt skomplikowane, to zawsze mozesz zamknac konto i zakonczyc gre. Och, no nie wiem... nie chce cie na sile namawiac... ale moze zaloguj sie i zobacz jak ci idzie a jak nie to zamknj konto i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Loola !! :) 06.04.09, 08:55 Dobra to wieczorem założę z twojego zaproszenie bo wpracy nie mam tego listu. I założę nowy ątek z ta stroną to tam będę pytac dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Loola !! :) 06.04.09, 13:24 Wyslalam ci pare tipow dot. konia na dobry poczatek na gazetowa Jak juz sie zarejestrujesz to zajrzyj w gory w zakladkach do "friends" albo "mail" - jak zobacze, ze juz jestes zarejestrowana to ci wysle prosbe o zaakceptowanie mnie jako przyjaciela i wtedy mozemy do siebie mejle pisac bezposrednio z tamtejszych kont Odpowiedz Link Zgłoś