Dodaj do ulubionych

gdyby ktos chciał futrzaka zamiast smoka

02.04.09, 10:58
to można adoptować tu:
widget.foopets.com/
ale pewnie polowania odpadają wink
chyba, że aportowanie zrekompensuje big_grin
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: gdyby ktos chciał futrzaka zamiast smoka 02.04.09, 11:54
      loola, i teraz sie zakochalam w kocie..i co ja mam z nim robic?big_grin po
      co zes to pokazywala zla kobietobig_grinDDD
      • rennya a jak to działa? 02.04.09, 12:06
        bom ja nie tyle sprawna po angielsku by zrozumiec reguły...
        • ilekobietamalat Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:13
          regul nie czytalam;D
          ale z tego co widze, gra niby darmowa,jednak zeby cokolwiek zrobic
          trzeba miec ichnie pieniazki. na start dostajesz 5... a reszte
          mozesz sobie kupicsuspicious jeden ichni to jeden cent;> paypalem albo
          innymi cudami sie placi;D
          wiec ja dziekuje;>
          • loola_kr Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:28
            no właśnie ja pobieżnie przejrzałam ale myślałam że te futrzakowe pieniądze to
            sie zarabia w grach czy cos takiego. A jak trzeba płacić to ja tez dziękuję.
          • lenkaaa Re: a jak to działa? 02.04.09, 12:33
            ja troche spojrzalam na regoly, foodollars mozna rzeczywiscie kupic placac
            paypal'em ale dostaje sie je tez za kazde zalogowanie sie i opieke nad
            zwierzakiem, za przyciagniecie do gry nowej osoby i branie udzialu w czyms tam
            jeszcze innym (nie zaglebialam sie), czyli jednak mozna w to grac za darmo smile
            Pierwszy zwierzak jest za darmo jesli zaadoptowany ze schroniska, za kazdego
            nastepnego trzeba placic w foodollars.
            A widziesliscie, ze jak sie najedzie mysza na nos tego psiaka (po wejsciu w
            linka podanego przez Lole) to on kicha smile?!
            • loola_kr :D 02.04.09, 12:40
              az poszłam zobaczyć czy kicha big_grin
              no i kich faktycznie!

jak któraś chce zacząć to niech zacznie, potem za mnie dostanie punkty za
              przyciągnięcie nowej osoby smile
              • lenkaaa Re: :D 02.04.09, 12:50
                a ja mam konisia smile
                www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=6407314
                https://www.howrse.com/media/equideo/image/chevaux-v1/akhal-teke/bai-cerise-poulain-grand.jpg
                • loola_kr Re: :D 02.04.09, 12:53
                  piękny!!!!
                  ja tez chcę!!! Jeździłam kiedyś konno, kocham konie!
                  Jakie są zasady tak "po krótce"?
                  • lenkaaa Re: :D 02.04.09, 12:59
                    tak w skrocie, to zasady podobne do tych w psiakach i kociakach, czyli zadne
                    kliki i dwiedziny innych nie maja znaczenia. Liczy sie tylko zebys ty codziennie
                    do konia zajrzala, nakarmila, sprawdzila czy nie jest chory, jak jest zimno to
                    rzeba wprowadzic z laki do stajni, jak chory to kupic lekarstwa. O starszych
                    koniach jeszcze nie czytalam, bo moj to dopiero zrebak, ale starsze trzeba
                    trenowac, mozna rozmnazac, sprzedawac, itp.
                    Tez kiedys jezdzilam a teraz jakos nie moge sie zorganizowac zeby wybrac sie do
                    najblizszej stadniny i zorientowac w cenach i mozliwosci jazdy. A kocham konie
                    na zaboj !!!!!
    • lenkaaa Loola !! :) 05.04.09, 14:41
      Wyslalam ci zaproszenie do zabawy w te konie smile na poczte gazetowa smile Jakbys
      dolaczyla, to moglabys sobie wybrac ogiera, ja mam klacz i moglybysmy sobie
      rozmnazac konisie smile Co ty na to ?
      • lenkaaa Re: Loola !! :) 05.04.09, 18:02
        a to moj drugi konis smile
        https://www.howrse.com/media/equideo/image/chevaux-v1/germanique/blanc-poulain-grand.jpg
        mam go na drugim (nielegalnymwink) koncie smile
        Lola, jak sie zdecydujesz, to daj znac, pomoge ci na poczatku, bo juz sie troche orientuje w tych koniach smile Strasznie fajne to jest smile
        • loola_kr Re: Loola !! :) 05.04.09, 22:32
          Ja tak pobieznie przejrzałam... ale nie wiem czy sobie dam radę... nie za
          skomplikowane? bo tam trzeba zarabiac kaske na te wszystkie rzeczy dla koni...
          no i nie wiem na ile mój angielski wystarczy... chce Ci sie pomagać?
          • lenkaaa Re: Loola !! :) 06.04.09, 00:14
            loola_kr napisała:
            chce Ci sie pomagać?

Chce mi sie smile jak uznasz, ze zbyt skomplikowane, to zawsze mozesz zamknac konto
            i zakonczyc gre. Och, no nie wiem... nie chce cie na sile namawiac... ale moze
            zaloguj sie i zobacz jak ci idzie a jak nie to zamknj konto i po problemie smile
            • loola_kr Re: Loola !! :) 06.04.09, 08:55
              Dobra to wieczorem założę z twojego zaproszenie bo wpracy nie mam tego listu. I
              założę nowy ątek z ta stroną to tam będę pytac dobrze?
              • lenkaaa Re: Loola !! :) 06.04.09, 11:26
                dobra smile
                • lenkaaa Re: Loola !! :) 06.04.09, 13:24
                  Wyslalam ci pare tipow dot. konia na dobry poczatek smile na gazetowa smile
                  Jak juz sie zarejestrujesz to zajrzyj w gory w zakladkach do "friends" albo
                  "mail" - jak zobacze, ze juz jestes zarejestrowana to ci wysle prosbe o
                  zaakceptowanie mnie jako przyjaciela i wtedy mozemy do siebie mejle pisac
                  bezposrednio z tamtejszych kontsmile
                  • loola_kr Re: Loola !! :) 06.04.09, 13:29
                    dobrze to zajrzę wieczorem. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka