Dodaj do ulubionych

Lajfczat z Polygamią - odcinek 2

02.04.09, 13:46
no nie ogladalem na zywo bo na zywo nie odbyl sie. bluzgi poszly niezle na poly za ta scieme. a poza tym na czacie bylo max 5 osoob smile
Obserwuj wątek
    • rockboy84 Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 13:56
      Programu nie oglądałem, ale to dlatego, że go nie było. Podaliście godzinę, specjalnie wygospodarowałem sobie czas na 18.00, a tam nic... czekałem do 18.20 i podziękowałem. Tak jak w komentarzu wyżej, ktoś powinien beknąć za tą ściemę.
    • toread Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 13:57
      Nie wiem, jak to wyglądało po drugiej stronie łącza, ale myśmy o 18 zaczęli mówić do tych kamer ;>
    • maciu.polygamia Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 14:20
      Program się odbył i wystartował o czasie. Nie moja wina, że ktoś stronę, na której jest zapowiedź programu myli ze stroną, na której jest on puszczany. W trakcie pisania notki nie miałem jeszcze linka do lajfczata.
      Ale to i tak wina Toreada, bo on cały dzień pisał informacje, a skończyło się na blipie :]
    • kimsim Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 14:21
      @toread
      No to rzeczywiscie gadaliscie tylko do kamer. ten czat to byla jedna wielka sciema. bluzgow ludzi (mimo ze malo ich bylo) nie bede przytaczal.
    • kimsim Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 14:23
      @maciu.polygamia
      razem z rockboy84 bylismy na czacie bo gadalismy razem wiec mi nie wmawiaj ze nie rozrozniam. podglad z kamery byl pusty i wszyscy na czasie sie troche wkur..zyli
    • maciu.polygamia Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 14:35
      No patrz, a ja byłem na czacie i widziałem sporo ludzi, choć mniej niż poprzednio. M.in pewien jonasz, który spamował pytaniami o Kings Bounty do tego stopnia ze wpienił prowadzącego. Inny matrix?
    • kimsim Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 14:42
      nie. rownolegla rzeczywistosc.
    • kac309 Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 15:27
      Hehe program byl, ale trzeba bylo sie zalogowac na nowy a nie stary czat tongue_out
    • rockboy84 Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 15:53
      @maciu... no sorry ale nie jestem taki głupi żeby kliknąć na link do zapowiedzi i czekać tam na wyskoczenie wideo... byłem tam gdzie kimsim, cały czas widniał ten napis "Oczekujemy na transmisję".

Dobra co do lajfczatu:
      - Toread i Tadeusz zapomnieli o Riddicku w świetnym Dark Fury tongue_out
      - Toread mówił że nie może o klawiszologii powiedzieć, a przecież w wrażeniach z Londynu opisał każdy przycisk tongue_out
      - prowadzący to chyba zasypiał bo duet T'N'T gadał przez większość czasu między sobą... ale to chyba efekt skrótu

• szarlota_lookr Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 16:02
      hmsmile to ja się wtrącę w dyskusję... LajfCzat był jak najbardziej, wchodzi się na niego przez www.lookr.tv i to codziennie, między 18.00 a 19.00 więc strasznie mnie ciekawi gdzie Wy byliście w takim razie? co to znaczy stary czat?big_grin
    • toread Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 16:07
      rockboy84: do 27 nie mogłem mówić, że grałem ;>
    • dan-er Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 17:14
      Świetny program ale informujcie newsem jak będziecie występować.Ostatnim razem fuksem przeczytałem u kogoś na blipie o czacie.
    • toread Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 17:25
      Będziemy będziemy, 26 miałem urwanie głowy po prostu i stąd brak osobnego wpisu.
    • gibffe Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 17:44
      apropo GTA i 5 milionow - onlive tego nie pociagnie jesli wszystkie 5 milionow zostanie sprzedane w obrebie 50 mil od ich serwerowni - zakladajac ze beda ich mieli wiele, rozproszonych po calym US to moze zadzialac wink
    • rockboy84 Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 18:04
      @Toread - te embarga wogóle powinny zniknąć big_grin
      Swoją drogą fajny ten skrótowiec na wasz duet TNT... w jakimś sensie wybuchowy tongue_out
    • zooltar Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 18:52
      @rockboy84 - dzieki za pomysl skrotu, stary. jest zajebisty! _o/
    • pioosz Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 21:09
      Prowadzący to w ogóle nie czai tematu, pewnie nawet nie wiedział o co pyta. 13min żucia gumy, 4pytania na krzyż i za to mu płaca. A tą kawę to mógł sam zrobić i tak się nudził i nie był zorientowany co się dzieje smile
    • rockboy84 Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 21:20
      @zooltar - Gdyby nie Kenner (wcale go tu nie obrażając, ani nie ujmując mu zasług), to tak mógłby się właśnie nazywać warszawski podcast lub jego podtytuł wink
    • zooltar Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 02.04.09, 23:35
      nazwa zapamietana, a dla Ciebie mentalny plusik big_grin
    • mateusz_lookrtv Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 03.04.09, 10:41
      Małe sprostowanie: nie żułem gumy przez 13 minut. To byłoby niegodne dziennikarza i oznaczałoby brak szacunku do gości.Dlatego też żułem gumę przez całe, równe, pełne 60 minut smile. To była Airwaves o smaku menthol&eucalyptus. Gorąco polecam!smile

• mateusz_lookrtv Re: Lajfczat z Polygamią - odcinek 2 03.04.09, 10:47
      Pioosz: jako mentalna blondynka muszę przyznać,że wykonywanie dwóch czynności jednocześnie stwarza mi pewne problemy.Skoro więc zaangażowałem się w żucie gumy (pierwsza czynność), nie mogłem czaić tematu (druga czynność), a do tego jeszcze wiedzieć, o co pytam (trzecia czynność). smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka