Dodaj do ulubionych

Korona - Lech 2:2

IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 12.08.06, 22:30
Żal mi pilkarzy Korony, bo prowadząc do przerwy 2:0 i mając sytuacje na
zdobycie kolejnych bramek, w frajerski sposób zremisowała 2:2 z Lechem.
Minimalistyczna postawa drużyny w II polowie meczu i dziurawa obrona Korony
są głownymi sprawcami takiego wyniku. Mam jednak nadzieję, że trener i
drużyna wyciągnie z tej bolesnej nauki odpowiednie wnioski, czego im z całego
serca życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: liberkal Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 01:32
      Uczyć się trzeba na błędach (patrz mecz z Legią), tu powtórka z historii...
      szkoda, ale trzeba trzymać kciuki za Koronę :)
    • fako13 Re: Korona - Lech 2:2 13.08.06, 10:47
      Gość portalu: Kibic napisał(a):

> Żal mi pilkarzy Korony, bo prowadząc do przerwy 2:0 i mając sytuacje na
      > zdobycie kolejnych bramek, w frajerski sposób zremisowała 2:2 z Lechem.
      > Minimalistyczna postawa drużyny w II polowie meczu i dziurawa obrona Korony
      > są głownymi sprawcami takiego wyniku. Mam jednak nadzieję, że trener i
      > drużyna wyciągnie z tej bolesnej nauki odpowiednie wnioski, czego im z całego
      > serca życzę.
      Jak długo można wyciągać wnioski, takich bolesnych nauk było już w ubiegłym
      sezonie całkiem sporo,wtedy można było być wyrozumiałym bo drużyna była
      nieograna w 1 lidze ale teraz?Okazuje się że Wieczorinho to zwykły Wieczorek
      który nie potrafi takich wniosków wyciągać,bardzo jestem ciekaw czy prezes
      Klicki potrafi puki jeszcze czas...
      • Gość: Kibic Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:08
        Lenczyk w ciągu pół roku potrafił ZBUDOWAĆ drużyne a Wieczorek po trzech latach
        ma przeciętny atak i dziurawą obronę to świadczy o jego klasie a dokładnie o
        jej braku!
    • Gość: salonowiec Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 10:57
      Brak u Was logiki. Winę za utratę 2 goli ponosi wyłącznie bramkarz Korony.
      Bramki dla Lecha padły w identyczny sposób: "z czterech metrów" czyli z pola
      bramkowego. To powinien wyłapać bramkarz!
      • Gość: Kibic Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:39
        To prawda Mielcarz jest cienias no ale przecierz nie od dziś(a właściwie od
        wczoraj)o tym wiadomo i co żadnych wniosków,obrona to też słaba formacja w
        Koronie(od dawna)i co żadnych wniosków, kasa jest i co sprowadził
        przeciętniaków(z wyj.Gajtka)co mecz to inny skład i inne ustawienie,okres
        przygotowawczy jest od experymentów teraz to jest póznawo trochę...
        • Gość: salonowiec Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 11:47
          Korona z takim składem powinna wygrać w najgorszy wypadku 2:1. Bramkarzowi nie
          wolno popełniać takich szkolnych błędów. POLE BRAMKOWE jest bramkarza, jeszcze
          przy takich wspaniałych warunkach fizycznych kieleckiego bramkarza.
          • Gość: starystach Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:04
            ja już nic z tego nie rozumiem. "fryzjer" siedzi, a oni dalej drukują...
            • Gość: Kibol sukcesu Re: Korona - Lech 2:2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 21:12
              Korono masz piękny stadion wspaniałych kibiców ale swoją postawą pokazujecie że
              na to nie zasługujecie.Nie kalajcie więcej tego stadionu!!!Z taką grą to wracać
              na Szczepaniaka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka