Dodaj do ulubionych

Wiemy kto zrobi grę Fallout Online

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:17
interplay nigdy nie powinno bylo oddac fallouta w inne rece.. przydaloby sie zeby prawdziwa ekipa storzyla fallouta takiego jakim powinien byl byc. co do mmo... mam nadzieje ze bedzie utrzymane w klikacie 1/2 gora tactics.
Obserwuj wątek
    • Gość: cl Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:36
      -->dhex

Też mam takie nadzieje.
    • Gość: cl Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 13:42
      Klimat tactics też miał swój urok.
    • Gość: dhex Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 14:09
      tactics byl by znakomita czescia gdyby nie byl LINIOWY. jezeli tylko pozostawiono by go tak jak poprzednie czesci (sam odkrywasz swiat, sam musisz sie postarac zeby ktos do ciebie sie przylaczyl - dokladnie w taki sam sposob jak wczesniej musiales kombinowac...) zreszta.. pozyjemy, zobaczymy.
    • Gość: Tran Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.acn.waw.pl 04.04.09, 15:06
      Co do Fallout MMO.. Mam co do niego dosc duze oczekiwania - bedzie musial byc przelomowy, albo bedzie tragicznie nudny. Klasyczne 'farmienie', bardzo popularne we wszelkich MMO (zwlaszcza tych dostarczanych hurtowo przez naszych dalekowschodnich przyjaciol) zdecydowanie nie bedzie pasowac do postapokaliptycznego swiata Fallout'a. Co nie zmienia faktu, ze ta gra nie powstanie predziej niz za kilka dlugich lat. A po pietach nam depcze rok 2012 wiec moze wogole go nie doczekamy tongue_out

Co do Fallout Tactics.. naprawde nie rozumiem ogolnego glosu sprzeciwu wobec tej gry. Juz sam tytul gry dosc jasno sugeruje, ze nie jest to kolejna czesc kultowego RPG, ale gra osadzona w tym samym swiecie skupiajaca sie na taktycznym rozgrywaniu potyczek - gra strategiczna. A jako taka, byla wyjatkowo ciekawa i przyjemna.
    • wypisany Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 15:26
      Ja nie wróżę Falloutowi Online sukcesu z jednego prostego powodu - żeby gra miała klimat, powinna być bardzo trudna (ile Waszym zdaniem może być zasobów po wojnie nuklearnej?), a gry trudnej nie zrobią, bo nie przyjmie się na rynkuuncertain

Ale może chociaż grindowanie z bronią palną będzie choć trochę ciekawsze od grindowania z mieczem...
    • aihs Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 17:08
      Należę do ludzi, którzy uważają, że legenda została zabita przez Bethsedę więc ten news nie robi na mnie większego wrażenia... i tak bardziej spieprzyć się już nie da, więc niczego się po tej grze nie spodziewam.
    • Gość: Sweet Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.pjwstk.edu.pl 04.04.09, 17:20
      Narzekacie narzekacie a do wydania jeszcze mnóstwo czasu... nawet screenów nie pokazali XD Pożyjemy zobaczymy smile
    • deamon-pl Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 17:37
      jeśli MASÓWKA i BRAK FABUŁY TO 100% GRA NIE DLA MNIE.
    • Gość: Banach Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.xtra.pl 04.04.09, 19:13
      Wiecie co... wszystko zalezy jak rozwiaza problemy... expienie[jak w WoW'ie](to lekka glupota...)
      ale ja jestem optymistycznie nastawiony bo robi to Interplay i Chris Taylor wiec moze wyjsc spoko...:]
      Trzeba byc optymistycznej mysli:]
    • Gość: cl Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 20:41
      Ludzie, NIC nie wiecie o tej grze i już mówicie o niej, jakby to miał być kolejny nudny MMORGP.
    • wypisany Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 21:04
      @Banach
      Jest mały problem - Interplay ma problemy finansowe, a MMO to poważna inwestycja. Dlatego będą musieli stworzyć grę, która zarobi jak najwięcej. Oczywiście, że mam nadzieję na dobrą grę. Po prostu obawiam się, że będzie kiepsko.
    • the_emjoot Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 21:12
      A ja sie wylamie i powiem, ze nawet jako wielki fan czesci pierwszej i drugiej, F3 mi sie bardzo podobal. Moze dlatego, ze nie patrzylem na niego przez pryzmat 1 i 2, a jedynie na to, czy gra mi sie spodoba. A jesli gra mnie przyciagnela na wiele godzin i do tej pory gram (zakupilem zaraz po premierze) to o czyms swiadczy.

• mr.lipton Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 21:47
      Mam nadzieję że coś dzięki ten powstanie, anie kolejna modyfikacja obliviona.
    • Gość: Spec Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.09, 22:04
      Masówka w świecie postnuklearnym? Czyt. masa ludzi w świecie gdzie ludzi powinno być jak najmniej.
    • aihs Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 22:35
      @Spec

I wszyscy flexuja świecącymi pancerzami wspomaganymi pod postnuklearnym action housem ;] Klimat czuć na kilometr...
    • mrok1000 Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online 04.04.09, 23:45
      Świat falloutowy jest taki bogaty i otwiera przed scenarzystami takie ogromne możliwości, że naprawdę jakby chcieli to zrobiliby mmo co najmniej dorastające wowowi, a może nawet przewyższające. A może mmo w świecie tormenta? kto jest za?
    • Gość: Washu Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: *.euronet.net.pl 05.04.09, 00:30
      @mrok1k

ja jestem jak najbardziej za. no i ofkors, uniwersum fallouta jest na prawde dobre na dobra gre. tylko zeby ktos to umial wykorzystac...
    • Gość: Gosc Re: Wiemy kto zrobi grę Fallout Online IP: 57.66.197.* 06.04.09, 18:47
      tak wszscy marudzicie zeby nie tak jak w wowie itd ..
      to niech ktos powie jak moze wygladac inteligentny MMO ?
      bo ja nie widze szans na stworzenie fabularnie rozbudowanej gry MMO ... tzn nie polegajacej na biciu XP ...
      jakies sugestie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka