lenkaaa 07.04.09, 14:19 Moze tu powklejamy sobie swoje inkubatory i zawsze bedzie mozna sobie sprawdzac czy jajo jest altem czy nie, co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.drzyzga Re: Moj Inkubator 07.04.09, 14:27 no a jak poznać czy jajo jest altem?i czy nowe jaja będą automatycznie wskakiwać do inkubatora? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Moj Inkubator 07.04.09, 14:31 automatycznie sie zmieni na powyzszych obrazkach, jak po wzieciu nowych jaj wejdziesz w create incubator i tak jakby zrobisz go na nowo, a tu w watku samo sie wtedy uaktualni Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Moj Inkubator - jak poznac alta 07.04.09, 14:40 ania.drzyzga napisała: > no a jak poznać czy jajo jest altem? Jesli masz w inkubatorze doroslego czarnego alta i czarne jajko pojawi sie ZA doroslym czarnym, to wykluje sie ALT. Jesli przed doroslym, to wykluje sie zwykly czarny smok. Jesli masz w inkubatorze zwyklego czarnego doroslego smoka i czarne jajko pojawi sie PRZED doroslym, to wykluje sie ALT. Jesli za zwyklym czarnym, to wykluje sie zwykly czarny. To wszystko pod warunkiem, ze przy ustawianiu inkubatora klikniesz zeby smoki byly ustawione wedlug "breed". Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Moj Inkubator 07.04.09, 16:20 mam problem.. jak zrobić inkubator?? Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Moj Inkubator 07.04.09, 16:31 Masz "Generate incubator" na swoim scrollu ze smokami Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Moj Inkubator 07.04.09, 16:49 kliknąłem i mi się pojawiły opcje jakieś... i teraz co?? kliknąć "create incubator"?? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Moj Inkubator 07.04.09, 20:35 najpierw wybierz opcje, ja wybralam "standard" 2 razy i potem sortowanie smokow wedlug "breed" zeby moc sobie sprawdzac czy pojawia sie jakies alty. Na koncu "generate incubator". Zeby w inkubatorze pojawialy sie nowe nabytki, trzeba za kazdym razem generowac nowy i wtedy sie uaktualnia o nowe jaja Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Moj Inkubator 08.04.09, 11:53 aha... dzięki... podaję mój inkubator: dragcave.net/incubators/incubator_Hub3rtus.png Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Moj Inkubator 08.04.09, 13:17 djhubertus96 napisał: > aha... dzięki... podaję mój inkubator: > dragcave.net/incubators/incubator_Hub3rtus.png Wstaw przed linkiem [*img] i za linkiem [/*img] tylko bez tych gwiazdek to sie od razu wyswietli obrazek Odpowiedz Link Zgłoś