Dodaj do ulubionych

Recenzja: Wheelman

13.04.09, 14:18
Wheelman/PS3? Ja wiem, że może tą wersję recenzowaliście, ale nie można zaznaczyć, że jest także na X360?
Obserwuj wątek
    • kamsonowicz Re: Recenzja: Wheelman 13.04.09, 14:27
      Sorki, Maciu, jak nazywasz wpis recenzją, to niech to będzie recenzja, a nie jakieś uzupełnienie tekstu sprzed iluśtam dni.
    • pips3 Re: Recenzja: Wheelman 13.04.09, 14:31
      13.04.09, 14:18
      ataeghane
      Wheelman/PS3? Ja wiem, że może tą wersję recenzowaliście, ale nie można zaznaczyć, że jest także na X360?

nie. btw. gdzie byles jak recenzjonowano gre na x360? z tym swoim zaznaczaniem?
    • kistler Re: Recenzja: Wheelman 13.04.09, 14:31
      A ja nie wiem czemu ludzie porównują z GTA IV ten tytuł. Odrębne tematy. GTA IV to taki symulator gangstera poważny ale nie dorasta do pięt Godfatherowi II, to dopiero gangsterka, ale reszta w GTA IV lepsza. Wheelman zaś to akcja piękne wybuchy. Ale mogły wyglądać lepiej troszkę
      ataeghane - Przecież każdy kto interesuje się daną grą to znajdzie. A PC to pies? Na PC też jest tongue_out
    • dead-space Re: Recenzja: Wheelman 13.04.09, 17:33
      Jesli ktos szuka gierek w stalym stylu to niech bierze Wheelmana - mimo bugow jest to calkiem grywalna i fajna produkcja, fun i czysty arcade
    • cux87 Re: Recenzja: Wheelman 13.04.09, 18:47
      @ataeghane autor zaznacza wersję, którą recenzuje, w tym przypadku grał na PS3-proste.
    • bubu1337 Re: Recenzja: Wheelman 14.04.09, 02:06
      Kistler jeśli twoim zdaniem Godfather II jest lepszy od GTA IV pod jakimkolwiek względem to naprawdę brak mi słów...
    • kistler Re: Recenzja: Wheelman 14.04.09, 10:44
      bubu1337 - Napisałem że tylko jedna rzecz. Godfather II lepiej pokazuje świat gangsterów.

No cóż jeśli nie szanujesz nikogo opinii to brak mi słów...
    • adamus7856 Re: Recenzja: Wheelman 14.04.09, 11:10
      Poczatkowo mnie ta gra jarala - teraz jest wiele ciekawszych tytulow ktore musze zaliczyc wiec zapewne gry nie kupie - aczkolwiek demo mi sie podobalo
    • todraf Re: Recenzja: Wheelman 14.04.09, 15:32
      To doganianie po wypadku i brak możliwości poważnego odgonienia mimo bardzo dobrej jazdy strasznie mnie irytuje w NFS, po prostu masakra. Ale to gra akcji więc chyba bym to wybaczył autorom. Musi się ciągle coś dziać na ekranie żeby się nie nudziło.
      A tak z innej beczki to ten aktor to staje się powoli nowym Chuckiem Norrisem czy innym Seagalem, którzy obrażają przeciwnika mimo, że przykłada im pistolet do skroni. Wszystko zrobią, wszystko potrafią, wszystkich pobiją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka