ilekobietamalat 15.04.09, 15:30 jak to wlasciwie jest? czaswo? bo zglaszam koniu na wyscig, traci energie,zyskuje inne cuda, ale jak wchodze w wyscig to albo jeszcze go nnie ma, albo wlasnie trwa;> to wlasciwie..ile on trwa? i gdzie sie pojawia ktore miejsce zajelam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 15.04.09, 15:31 ha! torrence zajal pierwsze miejsce!!!DD Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 15.04.09, 16:16 gratuluje ! to ile zarobilas za pierwsza nagrode i jaki to byl wyscig ? Jak Carmen brala udzial, to zaplacilam chyba ze 130eq a wygrala mi tylko jakies 30eq, czyli drogo mnie ten wyscig kosztowal, kurna ! A to ile trwal wyscig, pokaze ci w dziennym grafiku konia Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 15.04.09, 16:28 lenka,to za wyscigi sie placi? bo nie zauwazylam zeby mi kasy ubywalo;D a przybywa, nawet jak zajme jakies 5 miejsce;D ale ile za to pierwsze dostalam to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 15.04.09, 16:45 ha! i zdobylam jszcze 3 miejsce gdzies;D mam juz trzy pucharki, dwa brazowe i jeden zloty hihi Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: konie- wyscigi 15.04.09, 17:41 gratulacje!!!! ide postarzyc mojego konia, a co! tez chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 15.04.09, 20:18 zdobylam jszcze 3 miejsce gdzies;D ale jak to ? wystawiasz konia w wyscigach i nawet nie wiesz w jakich ??? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 15.04.09, 20:19 TO ILE RAZY DZIENNIE PUSZCZALAS W ZAWODACH ??? sorry za capsa ! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 15.04.09, 20:22 a ostatnie dwa dni zycia koniu bierze udzial czesto;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr dziewczyny... 16.04.09, 12:05 zapisałam go na 1 wyscig i 2 skoki (przez przypadek...) no i tam czekamy na wszystkich uczestników... to tak działa? Sa jakies od razu do wzięcia udziału? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: dziewczyny... 16.04.09, 12:06 trza patrzec bo czasami do wyscigu zapisujes zsie jako pierwsza, a czasami jako ostatnia. jak masz jednow olne miejsce,tzn ze jak sie zapiszesz,to od razu w yscig ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: dziewczyny... 16.04.09, 12:09 to tak patrzyłam po pierwszej wpadce gdzie zapisałam sie jako pierwsza ale do dwóch następnych i tak brakowało po 2 uczestników. Więc teraz czekamy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: dziewczyny... 16.04.09, 12:15 mhm teraz czekasz, i to zyje swoim zyciem;D mozesz polozyc konia spac,i w ogole potem pojawi ci sie napis, ze np. zajelas 1 miejsce, i dostalas ilestam kasy ja na wyscigach na moim torrencie zarobilam juz 320eq Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: juhu!!! 16.04.09, 12:33 brawo!! a ja ciagle czekam na rozpoczecie dwoch wyscigow nie chcesz sie do jakieos przylaczyc?: Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: juhu!!! 16.04.09, 12:39 dobra, co to za wyscigi? zapisze się, a co tam! i tak musze miec 9. Tylko nie wiem czy w miare zgodne z rasa... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: juhu!!! 16.04.09, 12:44 ja na swoim koncie mam juz 30 wyscigow;PP lubie je a czekam na: Steady as the Sea - Trotting race Trotting - Trotting race Cross-country: danny's deal-41 % ,1.18 miles Gold Hoof Country -30 %,0.74 mile i Right Round(The Barrels) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: juhu!!! 16.04.09, 12:57 w trottingu nie moge brac udziału, tylko w gallopingu... a tamtych dwóch nie znalazłam, może to te co się zaczęły.... ale brakuje nam jednego do gallopngu: The Speed Racers Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: juhu!!! 16.04.09, 13:04 ooochh, bo one pewnie sa te rasowe;> w sensie ze tylko konkrete konie moga.. bo ja tego twojego tez nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 16.04.09, 12:52 trzy wyscigi ukonczone dwa 4 miejsca(i tak lepiej ze nie 5;D) i jedno 2 czyli w sumie w tym beczkowym wyscigu(jak to sie po polsku nazywa?)mam juz jedno pierwsze miejsce, i po dwa drugie i trzecie;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Lola ! 18.04.09, 13:43 Dopiero teraz spojrzalam, ze twoj kon super dobry jest w tych zawodach !!! Az 13 razy stal na podium !!! GRATULACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Lola ! 18.04.09, 13:53 kurcze! i jaki wytrenowany jak ty to zrobilas, ze on mlodszy od mojego, a ma wszedzie same podkowy wypelnioneDDD kuurde;D lenka, moj torrence 10 razy stal na podium;D ostatnio cos sie opuscil dziad jeden,i ciagle na 4 miejscu laduje Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Dzieki! 18.04.09, 14:46 ja go cały czas trenuje bo mam obsesje, że jak coś musi być zrobione to od razu. W życiu tez... ale na szczęście nie we wszystkim a myślicie, że jak jest więcej podków to koń ma lepsze miejsca? Bo mnie się wydaje, że jeszcze dochodzą do tego inne czynniki... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Dzieki! 18.04.09, 14:49 patrzac po wynikach,to u mnie raczej wlasnie umiejtnosci si najbardziej licza.. a na umiejetnosci skladaja sie przeciez wlasnie te podkowki, i doswiadczenie (czyli podkowki + wyscii i lekcje= zielone gwiazdki w umiejetnosciach) Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Dzieki! 18.04.09, 21:47 Tak, nawet na forum dzis pytalam i mi napisali, ze procent w "skills" jaest najwazniejszym czynnikiem przy zajmowaniu wysokich miejsc na podium. Wazne jest tez zdrowie, ale mniej niz zdolnosci ! A moja Carmen zdobyla dzis po raz pierwszy zloty medal tylko , ze ona dopiero w 5 albo 6 wyscigach brala udzial. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 18.04.09, 14:06 moj koniu stal sie pegazem.. zobaczymy jak mu bedzie teraz szlo;> Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: konie- wyscigi 18.04.09, 15:04 no Piekny!!!! a skrzydła sama wybierałaś? czy są przydzielone? Super, na pewno teraz poleci jak wiatr!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 18.04.09, 15:26 skrzydla same sie zrobily, nie mialam zadnych do wyboru.. ale przy przejsciu na 3lvl chyba bedziemy mogly wybrac wyglad konia? znalazllam 1 ap, i pocwiczylam torrencem(mam ten przedmiot,ktory przyspiesza nauke) i mam juz speed na 97%, + skrzydla, to musi teraz pedzic jak blyskawica;D Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: konie- wyscigi 18.04.09, 15:51 za wygląd konia to sie chyba płaci.... chyba, że mozna za cos wygrać złote jabłko... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 18.04.09, 21:49 a skad zes ty te skrzydla dla niego wytrzasnela ??? W tej Hera pack bylo czy w innym jajku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: konie- wyscigi 18.04.09, 23:09 hera pack jest tylko dla klaczy, i ma zwiazek z rodzeniem, a skrzydla sa z krwi meduzy, ktore albo w hopie mialam, albo za 3 lvl.. nie pamietam;> Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 19.04.09, 00:41 He, he, tyle czlowiek prezentow dostaje, ze juz sie myli co gdzie bylo Ja juz zebralam wszystkie jajka na obu kontach, wiec mam i nagrody (Here i HoPa), a jajka nadal lowie, tylko juz teraz sie one nie dodaja do siebie. Mnie sie pegazy przewaznie nie podobaja, jakos tak sztucznie te skrzydla wygladaja, a jednorozce to juz w ogole glupio wygladaja w mojej ocenie... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: konie- wyscigi 19.04.09, 00:44 Kupilam dzis sobie nowa klacz (na koncie Lenka) z wysokimi bardzo zdolnosciami ale mi skubana 3 razy przyszla na 5tym miejscu !!! Skandal normalnie !!! Carmen z nizszymi zdolnosciami wygrywa 1sze i 2gie miejsce a ta nowa kosztowala mnie ponad 800eq i przegrywa !!! Nosz w morde jeza !!! Odpowiedz Link Zgłoś