Dodaj do ulubionych

Europejska premiera Six Days in Fallujah pod zn...

15.04.09, 16:16
De Telegraaf jest oczywiscie holenderski, a nie niemiecki wink.
Obserwuj wątek
    • scorpinor Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 16:50
      Nie rozumiem o co chodzi z tymi problemami dotyczącymi tej właśnie gry. Teraz się dowiaduje, że dla przeciętnego Europejczyka przedstawienie kilku dni z bitwy w Iraku oczami Amerykańskiego żołnierza jest zbyt dramatycznym i traumatycznym przeżyciem. Po czym wróci robić to samo w CoD 4, BF2 albo będzie wyżynał całe miasto w GTAIV. Może to tylko ja nie widzę sensu w całej sprawie.
    • hansatan Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:37
      Zmuszają człowieka żeby kupować piraty ;]
    • kac309 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:39
      Ja tam czekam na symulator terrrorysty.
    • xshark1490 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:41
      Ja właśnie czekam na jakąś produkcje o wojnie w dzisiejszych czasach, mało jest takich produkcji w dodatku druga wojna światowa się przejadła, a jeżeli ma być realistyczna tym lepiej tongue_out Jeżeli ktoś ma problem i nie chce żeby gra się pokazała to niech się lepiej zastanowi i niech sobie przemyśli co mówi tongue_out Takie produkcje mogą pokazać światu jak wygląda prawdziwa wojna oczywiście wieże w twórców i nie zwalą tego tytułu tongue_out
    • julmar7 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 18:08
      Rozumiałbym głosy uprzedzenia, jeśli gra opowiadałaby historię z drugiej strony. Czyli biegamy w prześcieradle zakładamy pułapki bomby na targu gdzie przebywają nie winni cywile i wysadzamy ich w powietrze, bo tak jest fajnie i dramatycznie. Że łapiemy jakiegoś dziennikarza i ucinamy mu głowę przed kamerą a potem filmik ładujemy do Internetu i mamy z tego ubaw. Wtedy bym zrozumiał to wielkie Veto dla tej gry. Pewnie Medal of Honor nigdy nie cieszyłby się taką popularnością gdybyśmy kierowali w grze Niemcami i ostrzeliwali plaże w Normandii podczas D-Day. Albo brali udział w plutonie egzekucyjnym, jako żołnierz NKWD w lasach Katynia. Wtedy bym rozumiał i sam bym głośno protestował.
    • lee_van_dowski Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 18:59
      Znaczna część Europejczyków uznaję tę wojnę za niesłuszną i to pewnie jeden z powodów
    • bubu1337 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 19:20
      Ja mam nadzieję, że wersja europejska nie będzie jakoś drastycznie ocenzurowana. Nie żebym był maniakiem widoku mózgu na ścianie ale taki ruch mijałby się z sensem tej gry.
    • matiash91 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 20:07
      walic angoli a co to oni sa brani jak wzór europy czy co
    • julmar7 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 21:00
      @lee_van_dowski
      Widziałeś wojnę która jest słuszna? Każdą wojnę trzeba bojkotować ale i mowić o tym co się działo na przestrogę innym.Jeśli gra trafia do graczy to czemu nie zrobić tego właśnie przez grę? Nie koniecznie CNN czy Sky News.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka