nymite 15.04.09, 16:16 De Telegraaf jest oczywiscie holenderski, a nie niemiecki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorpinor Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 16:50 Nie rozumiem o co chodzi z tymi problemami dotyczącymi tej właśnie gry. Teraz się dowiaduje, że dla przeciętnego Europejczyka przedstawienie kilku dni z bitwy w Iraku oczami Amerykańskiego żołnierza jest zbyt dramatycznym i traumatycznym przeżyciem. Po czym wróci robić to samo w CoD 4, BF2 albo będzie wyżynał całe miasto w GTAIV. Może to tylko ja nie widzę sensu w całej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:37 Zmuszają człowieka żeby kupować piraty ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:39 Ja tam czekam na symulator terrrorysty. Odpowiedz Link Zgłoś
xshark1490 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 17:41 Ja właśnie czekam na jakąś produkcje o wojnie w dzisiejszych czasach, mało jest takich produkcji w dodatku druga wojna światowa się przejadła, a jeżeli ma być realistyczna tym lepiej Jeżeli ktoś ma problem i nie chce żeby gra się pokazała to niech się lepiej zastanowi i niech sobie przemyśli co mówi Takie produkcje mogą pokazać światu jak wygląda prawdziwa wojna oczywiście wieże w twórców i nie zwalą tego tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 18:08 Rozumiałbym głosy uprzedzenia, jeśli gra opowiadałaby historię z drugiej strony. Czyli biegamy w prześcieradle zakładamy pułapki bomby na targu gdzie przebywają nie winni cywile i wysadzamy ich w powietrze, bo tak jest fajnie i dramatycznie. Że łapiemy jakiegoś dziennikarza i ucinamy mu głowę przed kamerą a potem filmik ładujemy do Internetu i mamy z tego ubaw. Wtedy bym zrozumiał to wielkie Veto dla tej gry. Pewnie Medal of Honor nigdy nie cieszyłby się taką popularnością gdybyśmy kierowali w grze Niemcami i ostrzeliwali plaże w Normandii podczas D-Day. Albo brali udział w plutonie egzekucyjnym, jako żołnierz NKWD w lasach Katynia. Wtedy bym rozumiał i sam bym głośno protestował. Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 18:59 Znaczna część Europejczyków uznaję tę wojnę za niesłuszną i to pewnie jeden z powodów Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 19:20 Ja mam nadzieję, że wersja europejska nie będzie jakoś drastycznie ocenzurowana. Nie żebym był maniakiem widoku mózgu na ścianie ale taki ruch mijałby się z sensem tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
matiash91 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 20:07 walic angoli a co to oni sa brani jak wzór europy czy co Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Europejska premiera Six Days in Fallujah pod 15.04.09, 21:00 @lee_van_dowski Widziałeś wojnę która jest słuszna? Każdą wojnę trzeba bojkotować ale i mowić o tym co się działo na przestrogę innym.Jeśli gra trafia do graczy to czemu nie zrobić tego właśnie przez grę? Nie koniecznie CNN czy Sky News. Odpowiedz Link Zgłoś