kmh 17.04.09, 13:24 Mi się podoba, w jakiś sposób kojarzy się z Fable. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jayu Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 13:29 I po co wzieli sie za kredki Ogladajac pierwszy trailer Borderlands, chyba z rok czy dwa temu, bylem bardo podekscytowany wizja MadMaxowego swiata. A teraz? Gdybym chcial takie cukierki to bym zagral w tego gniota, Fable. Niedobrze, ze teraz nawet post-apokaliptyczne giery robia sie cukierkowe... Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 14:10 hehe,moje ulubione studio gearbox od poronionych projektów.Kiedy oni ostatnio zrobili dobrą,nie nahypowaną marketingiem grę?Chyba nigdy.Brothers in arms to średniak,to samo Counter Stike:Condition zero[chyba im odebrali ten projekt w pewnym momencie], i tak można o każdym ich tytule.Najbardziej przeceniane studio EVER. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 14:13 Mi się nie podoba, taki styl graficzny kompletnie nie pasuje do tego typu gry, ale mimo wszystko nei skreślam tego tytułu z umysłu, miałem inne oczekiwania, ale może mimo wszystko wyjdzie coś ciekawego(?) Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 15:56 Dla mnie to "przed" i "po" wygląda prawie tak samo ;P rorkdcr akurat ja BiA uznaję za grę świetną. Na pewno lepszą od przecenionego i prostackiego Call of Duty, czy też Medal of Honor. Jedyne co w niej jest nie tak to kwestie techniczne, z tym, że mi to nie przeszkadza. Co z tego, że grafika jest słaba, skoro gameplay stoi na wysokim poziomie? Co prawda w Hell's Highway zbyt mocno spłycono rozgrywkę (za to warstwa fabularna dostała niezłego kopa), ale nadal jest to produkcja ambitniejsza niż CoD. Odpowiedz Link Zgłoś
muzi80 Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 15:59 ja chcę gier dla dorosłych,a nie kolorowych kreskówek-popierdółek Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 17:06 to od kiedy oprawa graficzna jest wyznacznikiem 'dorosłości' danego tytułu? F2 jest dla dzieci? Nigdy nie dałbym swojej latorośli gry, w której dwóch panów może się walić w pupę Odpowiedz Link Zgłoś
rip.van.winkle Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 17:58 o, to w F2 jest anal? pls elaborate. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 18.04.09, 09:30 Hehe no w F2 nawet osiagniecie jest za zorganizowanie orgii Jak dla mnie moze byc taka grafa, jesli fabula da rade nie ma co sie zastanawiac nad oprawa. Odpowiedz Link Zgłoś