Dodaj do ulubionych

Borderlands zrobiło się kolorowe

17.04.09, 13:24
Mi się podoba, w jakiś sposób kojarzy się z Fable.
Obserwuj wątek
    • jayu Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 13:29
      I po co wzieli sie za kredki uncertain Ogladajac pierwszy trailer Borderlands, chyba z rok czy dwa temu, bylem bardo podekscytowany wizja MadMaxowego swiata. A teraz? Gdybym chcial takie cukierki to bym zagral w tego gniota, Fable. Niedobrze, ze teraz nawet post-apokaliptyczne giery robia sie cukierkowe...
    • rorkdcr Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 14:10
      hehe,moje ulubione studio gearbox od poronionych projektów.Kiedy oni ostatnio zrobili dobrą,nie nahypowaną marketingiem grę?Chyba nigdy.Brothers in arms to średniak,to samo Counter Stike:Condition zero[chyba im odebrali ten projekt w pewnym momencie], i tak można o każdym ich tytule.Najbardziej przeceniane studio EVER.
    • polychessman Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 14:13
      Mi się nie podoba, taki styl graficzny kompletnie nie pasuje do tego typu gry, ale mimo wszystko nei skreślam tego tytułu z umysłu, miałem inne oczekiwania, ale może mimo wszystko wyjdzie coś ciekawego(?)
    • peterek2 Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 15:56
      Dla mnie to "przed" i "po" wygląda prawie tak samo ;P

rorkdcr
      akurat ja BiA uznaję za grę świetną. Na pewno lepszą od przecenionego i prostackiego Call of Duty, czy też Medal of Honor. Jedyne co w niej jest nie tak to kwestie techniczne, z tym, że mi to nie przeszkadza. Co z tego, że grafika jest słaba, skoro gameplay stoi na wysokim poziomie? Co prawda w Hell's Highway zbyt mocno spłycono rozgrywkę (za to warstwa fabularna dostała niezłego kopa), ale nadal jest to produkcja ambitniejsza niż CoD.
    • muzi80 Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 15:59
      ja chcę gier dla dorosłych,a nie kolorowych kreskówek-popierdółek
    • szemrany_typek Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 17:06
      to od kiedy oprawa graficzna jest wyznacznikiem 'dorosłości' danego tytułu?

F2 jest dla dzieci? Nigdy nie dałbym swojej latorośli gry, w której dwóch panów może się walić w pupę
    • rip.van.winkle Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 17.04.09, 17:58
      o, to w F2 jest anal? pls elaborate.
    • seruch Re: Borderlands zrobiło się kolorowe 18.04.09, 09:30
      Hehe no w F2 nawet osiagniecie jest za zorganizowanie orgii smile
      Jak dla mnie moze byc taka grafa, jesli fabula da rade nie ma co sie zastanawiac nad oprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka