Dodaj do ulubionych

KONIE - kacik wymiany

20.04.09, 12:59
Mialybyscie ochote na taki watek ?
Pisalybysmy tu co mamy z "carnego rynku" i nie tylko, czego nie potrzebujemy i
mozemy sie wymienic na cos innego.
Mozna tez by TU pisac z prosba, jesli sie czegos pilnie potrzebuje.
Obserwuj wątek
    • lenkaaa "pandora's box" 20.04.09, 13:05
      Dzieki temu mozna przywrocic spowrotem do zycia konia zmarlego w wyniku jakiegos
      wypadku, choroby, etc. Nie dziala na konie zmarle z powodu podeszlego wieku,
      tylko na mlode konie.
      Mam to jeszcze nie rozpakowane, wiec informuje na wypadek gdyby ktorys z waszych
      koni nagle zszedl z tego swiata. Gdyby komus super zalezalo, to przesle jesli
      jeszcze bede miala. Na razie lezy sobie w kaciku smile
      • oliwia5000 Re: "pandora's box" 20.04.09, 13:54
        dobry pomyslsmile
        ja mam narazie to do blizniakow ale sobie chyba zatrzymam smile
    • loola_kr Re: KONIE - kacik wymiany 20.04.09, 13:59
      ja mam Łzy afrodyty i Paczkę Hery ale to wszystko dla klaczy. Nie wiem czy chce
      się pozbywać... bo mam pewien plan ale on wymaga czasu...
      • lenkaaa Lola 20.04.09, 19:33
        powiedz jaki masz plan, bo mnie zaciekawilas smile
        • ilekobietamalat Re: Lola 20.04.09, 19:56
          lenka, a jak przekazac komus ap?
          • lenkaaa Re: Lola 20.04.09, 20:06
            wchodzisz w zakladke "przyjaciele" i po prawej stronie przy kazdym z nich masz
            ikonki, jedna z nich to "wyslij prezent".
            iKobieto, czy ty stosowalas juz Hera pack na swojej klaczy ?
            • ilekobietamalat Re: Lola 20.04.09, 20:15
              nie, bo wczesniej dalam jej juz ta rozdzke ktora mialamsad
              nastepnym razem;D
              • lenkaaa Re: Lola 20.04.09, 20:18
                bo w Hera box jest strzala Artemidy i jak ty to rozumiesz, ze przyspieszenie
                nastepuje tylko wtedy jesli zuzyjesz a.p. czy tez przyspiesza rowniez bez
                postarzania, tzn. w kolejnej dobie kon ma 4 miesiace wiecej a nie 2 jak
                zazwyczaj ???
                • ilekobietamalat Re: Lola 20.04.09, 20:33
                  ja to rozumiem,ze tylko jak przyspieszasz ap.
        • loola_kr e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:45
          plnuję kupić super wypasionego źrebaka-klaczkę z max punktów ile mi sie da za
          moja kase (może za jakiś czas sie trochę dorobię wink) , potem ją super
          wytrenować, znaleźć fantastycznego ojca w dobrej cenie, doładować to co mam
          przed pokryciem(o ile da się i te łzy - z tego co zrozumiałam to one dodają
          punktów źrebakowi na początek i pakę Hery) i wyjdą mi dwa źrebaki z super
          potencjałem big_grin
          i beda stratować w zawodach i zakończę karierę hodowcy big_grinbig_grinbig_grin

Lenka a Ty zakładasz swoje centrum? Bo chyba juz możesz?
          • loola_kr ale może sie mylę 20.04.09, 20:46
            big_grin
            może tak nie można big_grin
            • lenkaaa Re: ale może sie mylę 20.04.09, 20:50
              dlaczego nie mozna ? mozna ! albo zamiast zrebaka kup od razu dorosle konie z
              wyskoa iloscia skills i je rozmnoz smile
          • lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:48
            Nie, nie zakladam, nie mam sily sie w to zaglebiac i nie moge az tyle czasu
            spedzac przed kompem, a takie centrum to potrzebuje biznes planu i duzo pracy i
            czasu poswieconego, ja sie nie nadaje smile
            • ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:51
              ha! ale ja bede mogla, juz za 5 dnibig_grinDD
              • lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:53
                no to jak bys potrzebowala pracownikow, to mozesz dac znac smile bo z tego co
                czytalam, to ciezko jest znalezc chetnych do pracy, wiecznie widze ogloszenia,
                ze poszukuja kogos do pracy i vlagaja na forach, zeby sie zglosic.
                • ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:58
                  no ja wlasnie dostalam maila w mojej 'pracy' zebym przedluzyla
                  umowe;D
                  a w moim centrum, tez blagja zeby u nich pracowac, i w zamian dadza
                  wiekszy boks i tego malego konia co jako zwierzatko jest..tylko nie
                  wiem co ono robi;D
                  • lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:04
                    No to ja na twoim miejscu poszla bym pracowac w EC, gdzie trzymasz konia.
                    Dostaniesz bonusy i nie ryzykujesz, ze wlascicielka nie znajdzie pracownikow i
                    cena lekcji spadnie albo zdrowie spadnie...
                    • ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:07
                      no tak,tyle ze ja mam jeszcze prace na 2 dni;>
                      • lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:10
                        No oki, ale mozesz jej napisac, ze od jakiegos tam dnia mozesz dla niej
                        pracowac, tylko, ze ona chyba oglasza, ze proponuje 75 dla RI czyli mniej, bo
                        max jest 80 i ja tyle zarabiam.
                        • ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:11
                          tyle ze jest jeszcze kwestia tego,ze za 5 dni skocze sobie poziom
                          wyzej;D a tam juz chyba inna praca?
                          • lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:24
                            kolejna praca po RI jest dopiero 30-tego dnia, mozesz wtedy zostac weterynarzem,
                            ale nie wiem za ile.
                            • ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:25
                              aaaaaaaa widzisz, to dbrze wiedziec;D
                  • loola_kr ten mały kuń 20.04.09, 21:38
                    ta falabella to przecwko choróbskom jest.
                    • lenkaaa Re: ten mały kuń 20.04.09, 21:40
                      aaa, wlasnie, to bardzo cenna rzecz jest, bo choni konia przed wszelkimi
                      chorobami smile chociaz ja tam wole zajaca, bo daje dodatkowa marchewke smile
                      • loola_kr ja tez zająca wolę :) 21.04.09, 10:37
                        za tę marchew bo ja wykańczam mojego konia
              • loola_kr och, to byłoby super! 20.04.09, 20:57
                ja nie planuję bo to duzo roboty z tym smile
                ale zarezerwuj miejsce dla moich koni smile to będą wszystkie w jednym miejscu smile

a ja jutro kończe pracę ha!
                • lenkaaa Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:06
                  to tym razem dobrze policz dni na ile chcesz sie zatrudnic, bo od 30-tego dnia
                  czlonkostwa mozna juz pracowac jako vet za stawke wyzsza niz RI
                  • loola_kr Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:28
                    dzieki, tym razem nie schrzanię mam nadzieję big_grin
                    za 5 dni bedę na 3 riding level i w osiągnięciach powinnam byc na 5 smile
                    czyli teraz bede weterynarzem? to zatrudnic się na tydzień? Potem bede mogła byc
                    instruktorem, tak? tzn na 3 poziomie?
                    • lenkaaa Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:39
                      instruktorem mozesz byc od 10-tego dnia, kolejna praca to weterynarz, mozesz sie
                      zatrudnic od 30-tego dnia.
                      Achievement levels nie maja tu znaczenia, licza sie tylko dni czlonkostwa w grze.
                      • loola_kr Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:48
                        dziękuje! Czyli przez najbliższe 2 tygodnie bede weterynarzem i na tyle moge sie
                        zatrudnić.
                        mam nadzieje, że znajde prace bo juz nie chce kup przewracać big_grin
                        ale ten czas leci!
                        i mam nowe konto - tzn córka ma bo musze kogos zaprosic smile
                        zaraz wam wyśle zaproszenie.
                        • loola_kr instrukotrem of korse :) 21.04.09, 10:36
                          ale to od jutra dopiero jednak...
                          • lenkaaa Re: instrukotrem of korse :) 21.04.09, 10:38
                            tak wlasnie sobie pomyslalam, ze sie przejezyczylas, wiec nie poprawialam smile
              • loola_kr a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:31
                planowałas juz coś wstępnie? czy czekasz?
                • ilekobietamalat Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:40
                  bede myslec, jak bede juz miala taka opcje;D
                  poczekam az zobcze co ja tam moge,i jak to dzialabig_grin
                • lenkaaa Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:41
                  iKobieta ma juz pewnie wszystko zaplanowane i tylko czeka na ten dzien smile smile smile
                  • ilekobietamalat Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:43
                    hahabig_grin lenka, chyba cie zawiodebig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka