lenkaaa 20.04.09, 12:59 Mialybyscie ochote na taki watek ? Pisalybysmy tu co mamy z "carnego rynku" i nie tylko, czego nie potrzebujemy i mozemy sie wymienic na cos innego. Mozna tez by TU pisac z prosba, jesli sie czegos pilnie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa "pandora's box" 20.04.09, 13:05 Dzieki temu mozna przywrocic spowrotem do zycia konia zmarlego w wyniku jakiegos wypadku, choroby, etc. Nie dziala na konie zmarle z powodu podeszlego wieku, tylko na mlode konie. Mam to jeszcze nie rozpakowane, wiec informuje na wypadek gdyby ktorys z waszych koni nagle zszedl z tego swiata. Gdyby komus super zalezalo, to przesle jesli jeszcze bede miala. Na razie lezy sobie w kaciku Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia5000 Re: "pandora's box" 20.04.09, 13:54 dobry pomysl ja mam narazie to do blizniakow ale sobie chyba zatrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: KONIE - kacik wymiany 20.04.09, 13:59 ja mam Łzy afrodyty i Paczkę Hery ale to wszystko dla klaczy. Nie wiem czy chce się pozbywać... bo mam pewien plan ale on wymaga czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Lola 20.04.09, 20:06 wchodzisz w zakladke "przyjaciele" i po prawej stronie przy kazdym z nich masz ikonki, jedna z nich to "wyslij prezent". iKobieto, czy ty stosowalas juz Hera pack na swojej klaczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Lola 20.04.09, 20:15 nie, bo wczesniej dalam jej juz ta rozdzke ktora mialam nastepnym razem;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Lola 20.04.09, 20:18 bo w Hera box jest strzala Artemidy i jak ty to rozumiesz, ze przyspieszenie nastepuje tylko wtedy jesli zuzyjesz a.p. czy tez przyspiesza rowniez bez postarzania, tzn. w kolejnej dobie kon ma 4 miesiace wiecej a nie 2 jak zazwyczaj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Lola 20.04.09, 20:33 ja to rozumiem,ze tylko jak przyspieszasz ap. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:45 plnuję kupić super wypasionego źrebaka-klaczkę z max punktów ile mi sie da za moja kase (może za jakiś czas sie trochę dorobię ) , potem ją super wytrenować, znaleźć fantastycznego ojca w dobrej cenie, doładować to co mam przed pokryciem(o ile da się i te łzy - z tego co zrozumiałam to one dodają punktów źrebakowi na początek i pakę Hery) i wyjdą mi dwa źrebaki z super potencjałem i beda stratować w zawodach i zakończę karierę hodowcy Lenka a Ty zakładasz swoje centrum? Bo chyba juz możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ale może sie mylę 20.04.09, 20:50 dlaczego nie mozna ? mozna ! albo zamiast zrebaka kup od razu dorosle konie z wyskoa iloscia skills i je rozmnoz Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:48 Nie, nie zakladam, nie mam sily sie w to zaglebiac i nie moge az tyle czasu spedzac przed kompem, a takie centrum to potrzebuje biznes planu i duzo pracy i czasu poswieconego, ja sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:51 ha! ale ja bede mogla, juz za 5 dniDD Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:53 no to jak bys potrzebowala pracownikow, to mozesz dac znac bo z tego co czytalam, to ciezko jest znalezc chetnych do pracy, wiecznie widze ogloszenia, ze poszukuja kogos do pracy i vlagaja na forach, zeby sie zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 20:58 no ja wlasnie dostalam maila w mojej 'pracy' zebym przedluzyla umowe;D a w moim centrum, tez blagja zeby u nich pracowac, i w zamian dadza wiekszy boks i tego malego konia co jako zwierzatko jest..tylko nie wiem co ono robi;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:04 No to ja na twoim miejscu poszla bym pracowac w EC, gdzie trzymasz konia. Dostaniesz bonusy i nie ryzykujesz, ze wlascicielka nie znajdzie pracownikow i cena lekcji spadnie albo zdrowie spadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:07 no tak,tyle ze ja mam jeszcze prace na 2 dni;> Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:10 No oki, ale mozesz jej napisac, ze od jakiegos tam dnia mozesz dla niej pracowac, tylko, ze ona chyba oglasza, ze proponuje 75 dla RI czyli mniej, bo max jest 80 i ja tyle zarabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:11 tyle ze jest jeszcze kwestia tego,ze za 5 dni skocze sobie poziom wyzej;D a tam juz chyba inna praca? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:24 kolejna praca po RI jest dopiero 30-tego dnia, mozesz wtedy zostac weterynarzem, ale nie wiem za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: e w sumie to nic ciekawego :) 20.04.09, 21:25 aaaaaaaa widzisz, to dbrze wiedziec;D Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: ten mały kuń 20.04.09, 21:40 aaa, wlasnie, to bardzo cenna rzecz jest, bo choni konia przed wszelkimi chorobami chociaz ja tam wole zajaca, bo daje dodatkowa marchewke Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ja tez zająca wolę :) 21.04.09, 10:37 za tę marchew bo ja wykańczam mojego konia Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr och, to byłoby super! 20.04.09, 20:57 ja nie planuję bo to duzo roboty z tym ale zarezerwuj miejsce dla moich koni to będą wszystkie w jednym miejscu a ja jutro kończe pracę ha! Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:06 to tym razem dobrze policz dni na ile chcesz sie zatrudnic, bo od 30-tego dnia czlonkostwa mozna juz pracowac jako vet za stawke wyzsza niz RI Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:28 dzieki, tym razem nie schrzanię mam nadzieję za 5 dni bedę na 3 riding level i w osiągnięciach powinnam byc na 5 czyli teraz bede weterynarzem? to zatrudnic się na tydzień? Potem bede mogła byc instruktorem, tak? tzn na 3 poziomie? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:39 instruktorem mozesz byc od 10-tego dnia, kolejna praca to weterynarz, mozesz sie zatrudnic od 30-tego dnia. Achievement levels nie maja tu znaczenia, licza sie tylko dni czlonkostwa w grze. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: och, to byłoby super! 20.04.09, 21:48 dziękuje! Czyli przez najbliższe 2 tygodnie bede weterynarzem i na tyle moge sie zatrudnić. mam nadzieje, że znajde prace bo juz nie chce kup przewracać ale ten czas leci! i mam nowe konto - tzn córka ma bo musze kogos zaprosic zaraz wam wyśle zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr instrukotrem of korse :) 21.04.09, 10:36 ale to od jutra dopiero jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: instrukotrem of korse :) 21.04.09, 10:38 tak wlasnie sobie pomyslalam, ze sie przejezyczylas, wiec nie poprawialam Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:31 planowałas juz coś wstępnie? czy czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:40 bede myslec, jak bede juz miala taka opcje;D poczekam az zobcze co ja tam moge,i jak to dziala Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:41 iKobieta ma juz pewnie wszystko zaplanowane i tylko czeka na ten dzien Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a masz juz nazwe dla swojego centrum? 20.04.09, 21:43 haha lenka, chyba cie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś