ania.drzyzga 21.04.09, 13:13 jest to jakieś pocieszenie biorąc pod uwagę że mi jaja umierają od nieklikania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr wow!!! 21.04.09, 13:28 gratulacje!!! a to ułowiłaś? czy wyhodowałaś? ja Ci wsadziłam jaja i pisklaki dzisiaj do pogotowia nie wiem dlaczego jeszcze nie dorosły... może niedługo... jak chcesz to Cie podepnę do Hydry do moich linków (to chyba możliwe...) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ania... 21.04.09, 13:36 przez przypadek Ci ułowiłam wodnego i wiosennego... jak chcesz to wyrzuć ale wiosenne sie jutro wykluje a na tym koncie nie masz ani tego ani tego to na razie zostawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga spoko:D 21.04.09, 13:38 nic się nie stałook,zostawiam oba bo i tak mam mało czasu teraz na łowienie Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga loluś 21.04.09, 13:37 loluś łowiłaś teraz coś na moje konto larwka?bo ja tu chce łapać a tu mi się jaja pokazują wiosenne i wodne,i zgłupiałam w tym momencie ale sobie pomyślałam że może twoja córeczka łowi jaja prawie Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loluś 21.04.09, 13:45 no to te co złowiłam to na na Larwce. Bo byłam na ktosku i łowiłam ale wyswietliło mi sie , że 4 piskalki to nie przyjmie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: loluś 21.04.09, 13:49 dodałąm cie do klikarni w Dragon Cabve fantasie, tam przyjmują tylko jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: loluś 21.04.09, 13:56 jak by ci się chciało i miałabyś chwile czasu to sprawdż na larwce czy to jajao ciemnozielone co je właśnie wychodowałam to będzie alt zrób inkubator Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr nie wierz inkubatorom!!! 21.04.09, 13:59 zrobiłam i eg teorii to nie jest alt bo jest ZA dorosłym ale twój alt-pisklak tez jest za więc to nie działa. ja wyrzuciłam tak 2 czarne alty... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 14:04 jakby co to tego splita na olo tez złowiłam... jak cos Ci będzie przeszkadzac to wyrzuc, znajda się chętnie na nie na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 14:47 Loolaaaaa... wiesz ze Cię lubię??? czy mogłabyś mi złapać splita?? Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 14:21 Ania, zaznacz sobie opcję w Account settings, żeby Ci się pokazywała nazwa Ownera na stronie smoka, czyli zakliknij "Display Username on Dragon Info Page". Wtedy będziesz miała więcej Viewsów, bo z jednego smoka można będzie od razu przejść na stronę wszystkich Twoich smoków i poklikać jaja i hatchlingi. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 14:35 no no mówcie mi jeszcze co mam pozaznaczać jak ja ledwo na oczy widzę przez grypsko paskudne ale lola czuwa nad moimi kontami to będzie wiedziała co i jaki dzięki lola za tego dwukolorowego bo właśnie nie umiałam go upolować Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 16:31 juz ustawiłam pokazuje sie właścieciel konta. Złapałm przez przypadek te pisklaki,jak chcsz to wyrzuć ale one nie przeszkadzają bo masz luzy na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 22:26 Gratulacje. PS: Imię matki Twojego pisklaka powala na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: nareszcie mam alta!!:P 22.04.09, 09:54 No tak to jest, jak się daje za imiona cytaty z filmów Ja daję teraz z Żółtej łodzi podwodnej, ale Monty Python tez jest modny Jak to szło? "Pierdzę ogólnie w twoim kierunku, twój ojciec był chomikiem, a matka śmierdziała skisłymi jagodami" - no po prostu inspiracja Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :D 22.04.09, 09:57 to ja wolę: -jak się pan czuje? -lepiej -To dobrze. -Lepiej podaj wiadro, będę rzygał Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: :D 22.04.09, 10:00 Hehe, szary smok o imieniu "Podaj Wiadro Bede Rzygal" Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: nareszcie mam alta!!:P 21.04.09, 22:39 Zazdrosc az mnie w srodku sciska. cala kolekcje dinow bym oddala za jednego zielonego alta. Hoduje, hoduje i same normalne Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Ania!!!!!!! 22.04.09, 08:52 złowiłam Ci alta kamiennego!!!! Akurat wlazłam do Ciebie i tak sobie pomyslałam, że popoluję Cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Ania!!!!!!! 22.04.09, 09:53 złowiłam jeszcze odruchowo 2 splity. Jak nie będziesz ich chciała to pewnie dalej są chętni. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga lola jesteś wielka:) 22.04.09, 10:05 a co do imion smoków to jeden mi się kiwnął i tak dziewczynka nazwana została imieniem męskim a resztę to już zaprzyjażniony nastolatek wymyślał wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: lola jesteś wielka:) 22.04.09, 10:09 Ania, masz 3 splity bo jakos odruchowo łapałam. Jezeli chcesz oddac to może by założyć watek co kto chce oddać albo przyjąć? co? Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: lola jesteś wielka:) 22.04.09, 10:58 Dzięki za splita!!!!!!! buziiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 ja:) tylko pana :) 22.04.09, 11:05 no i gratki dla cudnej roslinki zazdrosnam Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 aha bo to jajko przeciez ,to jakby co to ja chce:) 22.04.09, 11:06 jakbys miała wyrzucac Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 loola 22.04.09, 11:09 widze ze wprawy nabrałas gdybys miała ochote u mnie popolowac to chetnie Ci podam hasło edycji proponowałam ,ale nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr mariolka 22.04.09, 11:15 dawaj! moje konta zapchane, to chętnie się pobawię ale to chyba nie wprawa tylko szczęście głupiego hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: mariolka 22.04.09, 11:17 kurna tylko u mnie chyba tez jeszcze zapchane jest ale moge ci podac na zaś Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: mariolka 22.04.09, 11:19 mam 5 młodych,ale 3 juz prawie dorastaja zaraz ustawie na hydre Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Lola 22.04.09, 11:21 Możesz się pobawić również na moim koncie jeśli zechcesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr ale czy pan 22.04.09, 11:16 to dopiero wiadomo jak skrzydła urosną z jaja nie wywróżysz Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: hubertus 22.04.09, 11:19 nie, to Edycja pisała w innym wątku, że Ci przeniosła. Odpowiedz Link Zgłoś