ania.drzyzga 23.04.09, 20:40 gdzie dorwałaś to brązowe jajo na twoim pierwszym koncie?ja też takie chce"D więc zaraz się spowiadaj gdzie je złapałaś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Edycja 23.04.09, 20:46 ania, czasem są w jaskini, migają między tymi słonecznymi co godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Edycja 23.04.09, 20:55 a no to za chwilke powinny byćide polować Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 23.04.09, 20:59 To bylo wogole pierwsze moje jajko, zanim zorientowalam sie, ze to wogole taka dostawa nowego. Zobaczylam nowy napis i kliknelam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Edycja 23.04.09, 21:06 no to sobie poszalałam...w ciągu 7 minut udało mi się dwa razy odświeżyć stronę Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 23.04.09, 21:07 Jak bedziesz miala miejsce, a rano kolo 5 bede w miare przytomna to moge ci sprobowac zlapac. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Edycja 23.04.09, 21:09 Edycja kochana... wiesz o co bym Cie prosił.... bardzo bym chciał... jajo nowe... wszyscy prawie już maja a ja nie buu Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Edycja 23.04.09, 21:15 okto jak będziesz w miarę przytomna to próbujna olo powinno być miejsce bo tam już dorastają smoczki,ja w tym tygodniu dopchać się do kompa mam szanse tylko wieczorem bo mam poranną zmianę w pracy a tam internetu brak Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Hubertus - nie bucz:) 23.04.09, 21:16 też nie mam i jakoś żyję ze ścisniętym gardłem Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Łatwo powidzieć.. ;( 23.04.09, 21:19 oj powinni dawac wiecej jaj przed jaskinia i po POLSKU najlepiej by bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Hubertus - nie bucz:) 23.04.09, 21:27 Robie sobie nowe konto tylko do nowych jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :D:D:D 23.04.09, 21:35 hehehe rób! ja tez dzisiaj zrobiłam czwarte!!! Też dla nowych jajek ale złapałam kurę Oprócz nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 :/ 23.04.09, 21:47 konta nie moge zalozyc bo pisze ze login i adres email juz byw wczesniej wykorzystany... jak nie byl... mam 4 adresy email... i zadnego nie akceptuje... loginy tez juz najrozniejsze wymyslalem i nic!!!!!!!! buuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: :/ 23.04.09, 21:59 No login musisz jakis inny i inny adres e-mail, niz ten co masz obecnie zarejestrowany Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Hubertus - nie bucz:) 24.04.09, 07:18 Tomozesz odscisnac swoje gardlo i Hubertus tez Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 23.04.09, 21:22 Patrzac na twoje konto moge przyjac zalozenie, ze dopiero w sobote w ciagu dnia ma szanse zrobic sie miejsce na nowe jajko, wiec musisz sie wykazac drobna cierpliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Edycja 23.04.09, 21:37 poszliby już ci ludzie spać i w końcu dałoby się normalnie poruszać po dragonienie mają co robić po nocy tylko polować na jajca nawet obklikać jaj się dzisiaj nie da Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Edycja 23.04.09, 21:41 Jaka noc, przeciez teraz jest 15-16 czasu Hamerykanskiego, czyli teraz bedzie najwieksze oblozenie. Tak jak kiedys pisalam, to najlepsza jest 5-7 rano. W Hameryce juz poszli spac, w Europie jeszcze nei wstali, co najwyzej tylko smigaja automaty do klikania i troche chinczykow Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Edycja 23.04.09, 21:45 o 5.30 rano to ja owszem ale do pracy wychodzęa jak mam drugą zmianę to żaden kataklizm nie jest mnie w stanie z łóżka wyciągnąć...no chyba że mój dzieć ukochany,ale to wtedy mu bajki czytam i smoki mi ani w głowie Odpowiedz Link Zgłoś