coniu 24.04.09, 20:42 Chociaż z reguły wolę wszystko wypróbować na własnej skórze to tym razem sobie odpuszczę.Wolę nie niszczyć legendy [mimo że zrobił to już ktoś inny ; ] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubin Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 24.04.09, 22:58 Jak na początku chciałem sprzeczac się, iż tytuł ten cokolwiek wnosi nowego - tak teraz podpisuje się pod recenzją. Gra jest wtórna, nudna i monotonna... w zasadzie po 2-óch godzinach grania niczym nie jest w stanie nas zaskoczyc... szkoda, zmarnowana licencja i tyle... -------------------- NDStacja - twoja strona homebrew dla DSa Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 01:09 Dziwne, bo te obrazki z gry bardziej kojarzą mi się z Miami Vice, niż z Godfather... Zdecydowanie nie mój typ, aczkolwiek rozumiem potencjalnych fanów Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 08:28 Argh. I znowu "odechciewa NAM się grać", "gracz czuje się znużony". Czy to jest subiektywna recenzja, czy obiektywna, jedyna, objawiona przez Boga prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 09:39 Ta gra to crap straszliwy zarowno jedynka jak i druga czesc Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 10:14 Co prawda to prawda, pa tak pozytywnych recenzjach raczej nie zagram w Ojca II. Szkoda, bo zawsze mógł to być jakiś pół środek w żmudnym czekaniu na Mafię II. A tak pozostaje czekać i wypatrywać kolejnych trailerów. Odpowiedz Link Zgłoś
korben-dallas Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 10:34 Kupiłem, sprawdziłem, sprzedałem. Wczoraj zainstalowałem znowu Mafię. Przejście jej po raz 4 daje więcej przyjemności, niż przejście Godfathera po raz 1. Odpowiedz Link Zgłoś
bubu1337 Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 14:14 Straszna chała. Radzę odjąć + bo wrażenie rozbudowania szybko przeradza się w rutynowe odbijanie kolejnych "dziupli" konkurencyjnych mafii. Jak dla mnie w skali od 1 do 6 ta gra zasługuje na 2 Odpowiedz Link Zgłoś
deereek Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 25.04.09, 15:32 zastanawiam sie nad kupnem. Czy ta gra jest naprawde az tak beznadziejna ? Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 26.04.09, 23:24 deereek - Nie jest tak zła jak ją malują. Jest co prawda trochę prosta i monotonna ale przyjemnie się gra, zwłaszcza w dobie gier które raczej są marne to trochę się wyróżnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nbw Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 27.04.09, 16:53 Wykonana na modłę Scarface, przy czym w zabliźnionego grało się chętnie. Tu się po prostu gra. Nie jest źle, super też nie jest. IMHO 3+ to ocena fair. Odpowiedz Link Zgłoś
albinozz Re: Recenzja: Ojciec Chrzestny II 27.04.09, 17:01 Gdyby wyciąć fragment o trzech miastach to recka jak ulał pasuje do części pierwszej. Nic się nie zmieniło i przez to nie sięgnę po ten tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś