Gość: cristovao IP: 193.138.241.* 27.04.09, 14:53 Dlaczego nie podaliście najlepszej gry Microprose czyli Transport Tycoon Deluxe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biały gołąbek Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.mofnet.gov.pl 27.04.09, 15:02 Mikroprosię za 2 pierwsze UFO i Silent Service. A i tak wygra Valve..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroku Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.wroclaw.mm.pl 27.04.09, 15:03 Ciężki wybór, ale niezapomnaie maratoNy z enemy unknown i terror from the deep robią swoje, na dłuuugo plasowały u mnie na miejscu pierwszym. Przy najwyższym poziomie trudności to była bajka. 2 wojaków zginęło, kilu połamanych, 4 spanikowanych, jeden na berserku wyszczelał resztę drużyny - miodnie, kilku miesięczne przebywanie na klinikach, ufopedia, pierwsza wyprawa na marsa, przejmowanie obcych, naprowadzane rakiety, w tych grach było wszystko GO MICROPROSE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.chello.pl 27.04.09, 15:04 I czemu nie ma słynnego Them Hospital by BullFrog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały gołąbek Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.mofnet.gov.pl 27.04.09, 15:04 W przypadku Bullfroga wymieniłbym jeszcze Theme Hospital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gameos Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: 83.1.69.* 27.04.09, 15:05 MICROPROSE - Głownie za UFO. Później za Tycoony i Civilizacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 15:11 Oczywiście valve za wspaniały half life oraz steam. Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:12 ehh, nie no jak 2 poprzednie razy nie mialme wielkich watpliwosci tak tu juz mam... od zawsze CS, hl i inne wypuste valve, klanowki mecze ligi.. teraz dow2 dow1 dodatki .. pol zycia w tycoony Heh wezme valve.. za portal i CS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flow Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:14 valve, l4d, steam, cs... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:27 Głosowałem na Mikroprosię, ale i tak wygra valve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McKill Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:28 Valve. Bullfrog - co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.O Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 15:32 Valeve zrobił Hal-Life no i to już reszte konkurentów w grupie wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
jazmatos Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:34 Jako fan RTS-ów zdecydowanie Relic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.broker.com.pl 27.04.09, 15:40 Bullfrog, mówcie co chcecie, ale pozostała trójka IMO się po prostu chowa. Ale chyba jednak żeby to docenić to trzeba było się urodzić kilka lat wcześniej, choć w DK2 to można i dzisiaj grać. Warto nadmienić że to istni prekursorzy wielu gatunków. Ich gry ZAWSZE były oryginalne i zupełnie niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:41 Bullfrog. Bo tak. Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:42 zdecydowanie bullfrog... zresztą w tej grupie wszyscy mają na koncie wybitne gry ale bullfrog wszystko co wypuszczał było doskonałe... Odpowiedz Link Zgłoś
oduck Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 15:42 Microprose. Gdyby nie oni, nie byłoby mnie tu. ale grupa jest zaiste śmiertelna - tylko Relica nie ubóstwiam, a to tylko dlatego, źe nie gram w strategie. Ale doceniam ich dobrą robotę (mimo, źe tytuły mają z jednej półki gatunkowej i stosunkowo najmniej "kamieni milowych" w dorobku [chociaz to moźe kwestia perspektywy czasu]). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lip Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: 80.51.92.* 27.04.09, 15:44 Relic. Bo to królowie rts'ów. A ja rts'y uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zool Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 15:44 @mk Święte słowa, szkoda że większość osób nawet nie zdaje sobie sprawy jakie hity przegapiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zool Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 15:50 Jak mam być szczery to imo Valve jest tutaj najsłabsze, poza half life'ami to oni nie mają nic co by odstawało od reszty durnych strzelanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flow Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:57 cs durna strzelanka :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flow Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:59 portal tez? Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 16:17 Nie no...sama młodzież tu głosuje, skoro Microprose przegrywa Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C 27.04.09, 16:19 CS jest denny poza tym to mod.. valve tego nie zrobiło oni tylko to wydali. HL to klasyka.. ale ja zagłosowałem na Bulfrog za Dungeon Keeper, choć microprose lubię za fenomenalny transport tycoon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: GameCorner Deathmatch XII - Grupa C IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 16:26 Wiadomo że VALVe Najlepsza 4ever Odpowiedz Link Zgłoś