argeth 28.04.09, 12:01 Literówka w tytule, powinno być NFShit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sen81 Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 12:13 Rendery. Ze starego dobrego NFS teraz chcą zrobić TOCAe i pewnie znowu wyjdzie w najlepszym wypadku średniak. Nie mogli by wrócić do korzeni i zrobić coś w stylu NFS 1,2 czy HP. Zamiast otwartego miasta i zamkniętych tras zrobić długie kilkudziesięciokilometrowe odcinki, coś ala sprinty w ProStreeci czy NFS1 tylko zdecydowanie dłuższe z różnymi kombinacjami przejazdu w róznych sceneriach. Wg mnie było by to ciekawsze niz oklepany już freeroam czy jazda w kółko po torze. Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 12:19 Czyste rendery. Obstawiam, że gra będzie jeszcze słabsza niż pro street. Typowy casual. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 13:09 Z tego co Tadek donosil na ktorejs polygadce to nie sa rendery i gra faktycznie tak wyglada na PC. Odpowiedz Link Zgłoś
super-nyga Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 13:15 Wlasnie, gdyby nie Bendżi, to pewnie bym napisal: "pamietacie swietne foty z NFSroStreet, ktorymi nas czestowano na samym poczatku? Tak samo bedzie tutaj.. Oczywiscie wersja PC zje te konsolowe, ale to tylko dlatego ze konsole sa za slabe na ultra real grafike Odpowiedz Link Zgłoś
piotrovonline Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 14:11 Cieszyłbym się jakby były prawdziwe tory (np. Hungaroring), nie tylko jedna wersja samochodu ale też jakies formuły czy coś, bo tak to jest nuda. Ja tam czekam na fulla GT5 i DIRTa 2. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychu_419 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 15:27 chyba nigdy renderów nie widzieliście Odpowiedz Link Zgłoś
sen81 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 15:52 www.jeuxvideo.fr/need-speed-shift-videos-exclusives-actu-273054.html zniszczenia na poziomie ProStreeta, graficznie też żadna rewelacje ale w miare ładnie Jak dla mnie to bedzie tylko podrasowany graficznie ProStreet. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 16:28 Do renderów temu daleko- ta gra może tak wyglądać. Ja bym jednak zwrócił uwagę na płynność rozgrywki, SI przeciwników, model jazdy etc. Panowie z EA już nie raz pokazali, że potrafią opchnąć nawet największe klapy, więc na razie podchodzę do tego ze sporym dystansem, zwłaszcza do tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 19:41 1)Shift czyli po ang. "zmiana", oby na lepsze. 2)Płynność i trzęsący się obraz a nie jazda po lustrze. 3) Marcinie, nie bluźnij, Gran Turismo to bóg samochodówek! Odpowiedz Link Zgłoś