Dodaj do ulubionych

Galeria: Need for Speed: Shift

28.04.09, 12:01
Literówka w tytule, powinno być NFSsmirkhit wink
Obserwuj wątek
    • sen81 Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 12:13
      Rendery. Ze starego dobrego NFS teraz chcą zrobić TOCAe i pewnie znowu wyjdzie w najlepszym wypadku średniak. Nie mogli by wrócić do korzeni i zrobić coś w stylu NFS 1,2 czy HP. Zamiast otwartego miasta i zamkniętych tras zrobić długie kilkudziesięciokilometrowe odcinki, coś ala sprinty w ProStreeci czy NFS1 tylko zdecydowanie dłuższe z różnymi kombinacjami przejazdu w róznych sceneriach. Wg mnie było by to ciekawsze niz oklepany już freeroam czy jazda w kółko po torze.
    • jurget Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 12:19
      Czyste rendery. Obstawiam, że gra będzie jeszcze słabsza niż pro street. Typowy casual.
    • kac309 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 13:09
      Z tego co Tadek donosil na ktorejs polygadce to nie sa rendery i gra faktycznie tak wyglada na PC.
    • super-nyga Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 13:15
      Wlasnie, gdyby nie Bendżi, to pewnie bym napisal: "pamietacie swietne foty z NFStongue_outroStreet, ktorymi nas czestowano na samym poczatku? Tak samo bedzie tutaj.. Oczywiscie wersja PC zje te konsolowe, ale to tylko dlatego ze konsole sa za slabe na ultra real grafikewink
    • piotrovonline Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 14:11
      Cieszyłbym się jakby były prawdziwe tory (np. Hungaroring), nie tylko jedna wersja samochodu ale też jakies formuły czy coś, bo tak to jest nuda. Ja tam czekam na fulla GT5 i DIRTa 2.
    • zephi Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 14:39
      ... GT5 big_grin jeheh
    • krzychu_419 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 15:27
      chyba nigdy renderów nie widzieliście
    • sen81 Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 15:52
      www.jeuxvideo.fr/need-speed-shift-videos-exclusives-actu-273054.html
      zniszczenia na poziomie ProStreeta, graficznie też żadna rewelacje ale w miare ładnie
      Jak dla mnie to bedzie tylko podrasowany graficznie ProStreet.
    • ringem Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 16:28
      Do renderów temu daleko- ta gra może tak wyglądać. Ja bym jednak zwrócił uwagę na płynność rozgrywki, SI przeciwników, model jazdy etc. Panowie z EA już nie raz pokazali, że potrafią opchnąć nawet największe klapy, więc na razie podchodzę do tego ze sporym dystansem, zwłaszcza do tej serii.
    • bimb Re: Galeria: Need for Speed: Shift 28.04.09, 19:41
      1)Shift czyli po ang. "zmiana", oby na lepsze.
      2)Płynność i trzęsący się obraz a nie jazda po lustrze.
      3) Marcinie, nie bluźnij, Gran Turismo to bóg samochodówek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka