Dodaj do ulubionych

Wrażenia: Need for Speed: Shift

28.04.09, 22:04
To już nie jest Need for Speed! To są wyścigi!
Bardzo dobry tekst opisujący całość, bo ta gra z serią będzie miała wspólny tylko tytuł. Może ta gra będzie i dobra ale to tak nie będzie NFS.
Obserwuj wątek
    • muzi80 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 28.04.09, 23:28
      wow..jestem w lekkim szoku..nfs wysciagami?! yeah!
    • prochaos Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 28.04.09, 23:50
      Trzymam kciuki i czekam na demko.
    • kamsonowicz Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 29.04.09, 07:28
      A ja nie jestem zadowolony... Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam wyścigi, zwłaszcza symulatory, ale osobiście wolałbym, żeby pod marką NFS wychodziły wysoko jakościowe arkadówki. Grałem chyba w każdą część serii (poza jedynką) i moją ulubioną jest MW ze względu na AKCJĘ! Niech NFS będzie NFSem, a nie Gran Turismo.

Ale znając życie i tak sobie powyłączam wspomagacze. smile
    • ktp76 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 29.04.09, 08:44
      Tak naprawde tylko pierwszy need 4 speed był fajny. n4s powstał jako rozwinięcie test driva - czyli istotą był model jazdy w normalnym ruchu po normalnych drogach. Cała reszta ma tylko nazwe a nie zbliżyła sie grywalnością do jedynki nawet na milimetr i te gry nie pozinny sie nazywać need for speed.
    • gurafikku Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 29.04.09, 09:39
      Porsche Unleashed. To był mój ideał.
      Troche późno, bo ideałem w moim mniemaniu były NFS I-III i na tym seria powinna się zakończyć. Szkoda, że wszystko teraz próbuje naśladować TOCA.
    • dziki_inny_niz_wszyscy Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 29.04.09, 09:44
      odnosze wrazenie, ze wlasciciele marki NFS nie wiedza, w ktora strone maja isc. Jakis czas temu probowali upodobnic serie do Burnouta, teraz Grid. Oskryptowane bledy kierowcow? Malo prawdopodobne. Po tym co pokazal Grid to bylby to strzal w stope.
    • piotrovonline Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 29.04.09, 10:58
      Nie tkne się tego. Czekam na prawdziwe wyścigi prawdziwego producenta: Codemasters; DiRT2 i F1 2009.
    • adamus7856 Re: Wrażenia: Need for Speed: Shift 01.05.09, 18:11
      Ja mam tylko jeden problem - ta gra zbytnio przypomina GRID'a

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka