rennya 03.05.09, 08:08 dziewczyny, która wykombinowała metodę łapania wszystkich czarnych jaj? opatentować trzeba, bo działa poprzednio na 4 czarne łapane po kolei - jeden alt; teraz - 3 czarne i niechcący jeden split - i jeden alt się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya drugiego mam też 03.05.09, 13:15 i jaka moja metoda na alta? łapię na raz po 3-4 jaja czarne i alt się znalazł wśród nich na dwóch kontach Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: znowu mam alta czarnego:) 03.05.09, 17:03 zdolnas;D a powiedzcie mi,to jest alt? bo ulowilam cholerstwo przed jaskinia przed chwila;P Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: znowu mam alta czarnego:) 03.05.09, 17:10 wyglada altowo dla porównania Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr rennya 03.05.09, 17:11 ale masz szczęście!!! super! Wyglada na to, że duzo ludzi wierzy inkubatorom i wyrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: rennya 03.05.09, 18:55 wiecie co? to wcale nie jest szczescie a tych altów wcale nie tak mało jest no jak ja mam juz trzy a dopiero zaczełam łapac po prostu ,myslałysmy ze to prawda z inkubatorem i sie wywalało ikobieta tak to alt,mam juz oko wprawione ikobieto lub edycja mam prosbe przeniosłabys mi z konta marzena11 na marzena05 rózowego smoczka jak stracisz to nic,nie zalezy mi Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: rennya 03.05.09, 19:00 o łaaa ;D ale super. czarne alty są takie śliczne nie ma co wierzyć inkubatorom, trzeba łapać albo breedowac swoje. Ja poczekam jeszcze kilka dni i spróbuję sobie stworzyć własnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rennya no właśnie 03.05.09, 19:19 szukają innego czarnego, a one takie same i już w sumie w niedługim czasie 4 złapałam - więc jest ich naprawdę dużo Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr a ja 05.05.09, 08:58 mam znowu z własnego rozmnażania Srebrzak + czarny zwykły i wyszedł alcik Odpowiedz Link Zgłoś
rennya a mnie... 05.05.09, 18:27 a mnie srebrzak i kamieniak odmówiły współpracy... Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: znowu mam alta czarnego:) 06.05.09, 10:40 A mnie się nijak nie udaje wyhodowac czarnego ALTa Odpowiedz Link Zgłoś