Dodaj do ulubionych

konie - alez jestem durna:>

03.05.09, 17:37
koniu na aukcji za 802eq, dwie osoby licytujace. myslalam ze to jak allegro,i durna wpislaam od razu wiecej,zeby przez te pol godziny do konca nie czuwac.. no jakos nie pomyslalam,ze to od razu bedzie te 1000 widoczne.. sobie zrobilam;>
ale koniu ladny..i zdolny;> i bylby to drugi dzis zakupiony;P
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 18:21
      ja na początku klikałam "bid" za każdym razem bo nie wiedziałam, że mozna od
      razu większą kwotę wpisać. I tez myślałam, że tak jak na Allegro ale szybko sie
      przekonałam, że nie. Ale wtedy nie wygrałam konia smile

a koniu super! piękny kolor, gwiazdki i potencjał! Warto było!
      • ilekobietamalat Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 18:25
        hihi;D czyli jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz.. czy coswink)

a konie oba mi sie udalywink klacz ma kolor ktory mi sie szalenie podoba. zrobie z nich parke..za jakis czas;D
        tylko imiona musze im pozmieniac.. w wolnej chwili;P
        • loola_kr Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 18:29
          no, oba sa piękne smile
          mnie jeszcze myszowate się podobają.
          Dla mojej Luli córka wybrała taka skórę, że nie wiem czy mam jej zrobić tę
          przyjemność big_grin - na razie muszę jeszcze czekac aż skończy 3 lata.
          • lenkaaa Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 22:45
            Lola, a Lula jest w EC u Tae ??? Dobrze widzialam ? Ja tam chce od jutra
            wprowadzic moje 2 inne konie z konta Latte.macchiato smile
            • loola_kr Lenka 03.05.09, 22:52
              4 moje konie sa u niej i Marcello ma zarezerwowany box jak nam sie skończy pobyt
              w starym smile
              I Martusia tez tam ma. Ja lubię miec wszystko w jednym miejscu smile
        • lenkaaa Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 22:43
          obejrzalam te twoje konie i mnie tez sie ten kolor buckskin szalenie podoba smile
          ale ta klacz nie jest czystej rasy i tylko 1 gwiazdka, wiec troche szkoda by
          bylo laczyc ja z tym przecudnym 9-cio gwiazdkowym zrebakiem (ktory akurat nie ma
          tak slicznej masci smile)

A czy jak Torrencowi dawalas golden apple to wiedzialas ze on taki motylkowaty
          wyjdzie, czy to jest loteria i nie wie sie jak kon bedzie potem wygladal ????
          • loola_kr Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 22:51
            Lenka, masz kilkadziesiąt skór do wyboru, dla zwykłych dużo więcej niz
            latających. jak wejdziesz w złote jabłko i wskażesz konia to ci sie pokażą.
            • lenkaaa Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 22:57
              Dzieki, ja tak z ciekawosci, bo wciaz jeszcze nie naprawilam oglowia i siodla
              wiec utknelam na 3 poziomie i jeszcze troche potrwa zanim dostane zlote jablko
              smile No ale jak mozna zobaczyc przed wyborem jak bedzie kon wygladal to dobrze, bo
              tak to bym sie bala, ze go oszpece, hi, hi wink
              Juz sie dopatrzylam, ze masz oba konie u Tae smile Fajnie tam jest, nie ? Wysoki
              bonus bo az +7 smile
              • loola_kr Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 23:01
                Jest bardzo fajnie, Tae jest bardzo pomocna, trochę ją podpytywałam i część
                moich wątpliwości sie rozwiała.
                czekam tylko na króliki bo mi obiecała.
                • lenkaaa Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 23:05
                  Tak, ja tez prosze o kroliki dla wszystkich moich koni smile A nie chcesz sie tam
                  jako vet zatrudnic, bo ona akurat szuka weterynarzy ? Ja juz tam pracuje wink
                  • loola_kr Re: konie - alez jestem durna:> 03.05.09, 23:08
                    a dwa dni zdaje i kończę pracę i jak będzie jeszcze potrzebować to chętnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka