Dodaj do ulubionych

Deadpool dostanie swoją grę?

04.05.09, 12:48
pojawił sie juz w marvel ultimate alliance , srednio mi się podobał
Obserwuj wątek
    • wynmacher Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 13:01
      Bardzo było by fajnie aby ta gra powstała. Nie za dużo ludzi sobie pewno zdaje sprawę ale Deadpool jest BARDZO wyjątkową postacią komiksową tongue_out

badtofu.com/wp-content/uploads/2009/04/deadpool-awesome.jpg
    • pico.pl Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 14:42
      Hłe,hłe ale jej przy****dolił ! Fajna ta postac xD
    • krusty84 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 15:21
      Ambitnie, moim zdaniem przeniesienie "Merc With the Mouth" zarówno na duży ekran, jak i mniejszy komputerowy ekran to zdanie bardo trudne, bo wiadomo że ta postać często łamie czwarta ścianę i trudno to dobrze oddać. Jak nie chcecie czytać wpisu na wiki to polecam to www.youtube.com/watch?v=9STV9LdFWUA www.youtube.com/watch?v=sAI5y20X2Gk www.youtube.com/watch?v=5BETHIGFTpk&feature=related - całkiem dobre by poznać tą postać.

PS. Już parę razy pisałem że przydałbym się wam w ekipie jakiś prawdziwy nerd. wink
    • pico.pl Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 15:47
      Filmik wymiata xD Nie no, muszę przyznac że Deadpool coraz bardziej mi się podoba smile
    • screwbalski Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 19:54
      Deadpoola można zobaczyć w ostatnim Xmenie.

pozdr
    • krusty84 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 21:24
      To nie jest Deadpool screwbalski
    • capoman1986 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 22:57
      Deadpool był częścią weapon x. IMHO komiks świetny, teksty powalające na łopatki.
    • screwbalski Re: Deadpool dostanie swoją grę? 05.05.09, 09:29
      krusty - nie znam tej postaci, ale skoro Stryker w tym filmie mówi, że Wade to Deadpool, no to o co chodzi?
      www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=43709
      pozdr
    • theigor777 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 05.05.09, 14:39
      I tak naklepsza komiksowa postacia (o ktorej mozna by zrobic naprawde swietna gre) jest LOBO. Az dziwne ze jeszcze tego nikt nie zrobil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka