martinez-1 04.05.09, 12:48 pojawił sie juz w marvel ultimate alliance , srednio mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wynmacher Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 13:01 Bardzo było by fajnie aby ta gra powstała. Nie za dużo ludzi sobie pewno zdaje sprawę ale Deadpool jest BARDZO wyjątkową postacią komiksową badtofu.com/wp-content/uploads/2009/04/deadpool-awesome.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pico.pl Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 14:42 Hłe,hłe ale jej przy****dolił ! Fajna ta postac xD Odpowiedz Link Zgłoś
krusty84 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 15:21 Ambitnie, moim zdaniem przeniesienie "Merc With the Mouth" zarówno na duży ekran, jak i mniejszy komputerowy ekran to zdanie bardo trudne, bo wiadomo że ta postać często łamie czwarta ścianę i trudno to dobrze oddać. Jak nie chcecie czytać wpisu na wiki to polecam to www.youtube.com/watch?v=9STV9LdFWUA www.youtube.com/watch?v=sAI5y20X2Gk www.youtube.com/watch?v=5BETHIGFTpk&feature=related - całkiem dobre by poznać tą postać. PS. Już parę razy pisałem że przydałbym się wam w ekipie jakiś prawdziwy nerd. Odpowiedz Link Zgłoś
pico.pl Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 15:47 Filmik wymiata xD Nie no, muszę przyznac że Deadpool coraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 19:54 Deadpoola można zobaczyć w ostatnim Xmenie. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
krusty84 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 21:24 To nie jest Deadpool screwbalski Odpowiedz Link Zgłoś
capoman1986 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 04.05.09, 22:57 Deadpool był częścią weapon x. IMHO komiks świetny, teksty powalające na łopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Deadpool dostanie swoją grę? 05.05.09, 09:29 krusty - nie znam tej postaci, ale skoro Stryker w tym filmie mówi, że Wade to Deadpool, no to o co chodzi? www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=43709 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
theigor777 Re: Deadpool dostanie swoją grę? 05.05.09, 14:39 I tak naklepsza komiksowa postacia (o ktorej mozna by zrobic naprawde swietna gre) jest LOBO. Az dziwne ze jeszcze tego nikt nie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś